Hapislerde ryesin
hayret daha tansiyonu falan cikmadi suana kadar, yakinda ilk isi hastaneye gitmek olur![]()
Hapislerde ryesin
Yuvarlak ta olasun, bir yere konmayasun.
Hapislerde kutrum olursun nAllah.
''Ben Trabzonspor'un kaptanym, baka bir kaptann arkasndan, baka bir takmn formasyla sahaya kmam!'' Dozer CEML
nasl insan iine kabiliyorsun ok merak ediyorum...
TrabzonSporlu olmak ayrcalktr...
aziz bu son gln olacakkkkkkkkk....
Ahlka dair ne grendiysem futboldan grendim. nk top hibir zaman bekledigim kseden gelmedi...
Allah belani versin Aziz!
● Koyu Bordo - Ak Mavi ●
Beyefendi kodesteyken hastaneden dar kmyordu.Hzlandrlm tahliye sreci,bedelli yasas,smen alt edilen rk raporlar ve ''baz olaylar'' derken turp gibi oldu.Ar kesici bile almyormu daha.Sakatm ayana yatan Emenike gibi,hastaym ayaklarna o hastane senin bu hastane benim gezmeye balar.
rtezil kpek!
Babo sokak itleri toplanacak!!!
Allah belani versin Aziz! RTE sizinde versin!
hayyyyyyyyy anasn bugn de lmemi yahu
Allah belani versin Aziz!
● Koyu Bordo - Ak Mavi ●
TRABZONSPOR
Aslnda TDK gesin aziz yldrm anlamda u olmas lazm Aziz yldrm demek Hrszln Allah'n yapan kat, tiksindirici, futbol ve emek katili demek .
Aha da yorumum silinmi
Ben iltifat etti idim halbuki yaw![]()
Allah senin 40 bin trl belan versin erefsiz, ahsiyetsiz, onursuz herif.
Ne hakkn vard lan benim hayallerimi almaya.
Metris Seni aryor ...
Ben A Milli takm kaptanyken bunlarn altklar gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hncal Ulu magazinde, Hamet Babaolu ise kltr-sanat sayfasnda alyordu.
Bu adamn adresi nedir?Forumca bu herife her ilden bir arkada emsiye gnderse nasl olur?Ciddiyim..
u anda 1 kullanc bu konuyu grntlyor. (0 kaytl ve 1 misafir)