hayirli olsun.yorumlarini takip edecem .
Arkadaslar bugün itibariyle www.sporunsesi.com adli oldukça genis bir spor okuru kitlesine ulasan internet sitesinde yazarliga adim atmis bulunuyorum.
Okumak isteyenler bundan sonra yazilarimi ana sayfada veya yazarlar bölümünde görebilirler....
Bunun için sayfa açtim kusura bakmayin..
Saygilar
Not:Ilk yazimizin basligi "Trabzonsporu kim düsünüyor?"
Reha DILEGEEdited by: greywolf
hayirli olsun.yorumlarini takip edecem .
Hayirli olsun Reha abi takip edecegimiz saglam bir kaynak daha var artik[img]smileys/smiley17.gif[/img] Edited by: immortal_TS
Takipçin olacagim.hAyirli olsun.
abi valla parçlamissin...ben su anda o konuda tarafsizin bakalim hersei zaman gösterecek.
Sevgili Reha , hayirli ugurlu olsun.
Bir gün gazeteyi açtigimda senin köseni okurken bak oglum, bu reha bizim reha diyelim . Basarilarinin devamini diliyorum. Sporun sesi com'uda sik kullanilanlara ekliyorum.
Hayirli olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Hayirli olsun ...
Hayirli olsun. Yazilarinizi takip etmeye çalisacagim.
hayirli olsun,"bizim sesimizi" duyuracak bir yazarimiz daha oldu
hayirli olsun. bizim aramizdan birinin yazar olmasi çok iyi . insallah iyi isler yaparsin . bende takip edecegim yazilarini [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Reha abi çok memnun oldum
zevkle takip edicem
Yanlız oraları yazıpda buraları da unutmamanı istiyorum
özletme kendini
Reha abi, hayirli ugurlu olsun bir hemsehrin[img]smileys/smiley1.gif[/img]olarak gurur duydum ilk yazinda yönetime daha tolerans taniyan arkadaslarin bayagi bir elestirecek seyler yazmissin.tekrar tebrik ederim.
Reha abi yine girmissin damardan
Bosuna yazma o sitede istersen...
Faruk çekerim kulagini[img]smileys/smiley2.gif[/img]Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
site superspor.com a baya benziyo.varmi bi bglanti acaba.
greywolf Nickli Üyeden Alıntı
Abi yanlis anlama o site pek hosuma gitmedi, daha iyi bir sitede yazabilirsin... Sayemizde rayting yapmistir site... Site kimin bilgin var mi..
Hayirli olsun abi[img]smileys/smiley32.gif[/img]...Gazete olarak yazacagin biryer varmi...
Site çok iyi bir dostumun ortak oldugu bir kurulus; eyyamci olmadiklari için tercih ettim.Kulübümün menfaatine ters düsen bir sey olursa yazi yazmam zaten...Ilgilenenlere tesekkürler![img]smileys/smiley9.gif[/img]
Objektif ve aydinlatici yazilar yazman dilegiyle...
Basarilar
Hayirli olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Abi hayirli olsun.Tercuman olmussun duygularimiza Albayraktan Masallar yazisinda
Hayirli olsun.Burada yazdiginiz yazilar zaten dikkatimi çekiyordu.Zevkle takip edecegim...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)