Emirhan sen hangisini öneriyorsun?![]()
Emirhan sen hangisini öneriyorsun?![]()
Bordomavi.net
Lg p880![]()
Diyrým Diyrým Demiyrým Niyeda Diyecuðum ...
Bir þehir takýmýndan fazlasý...
Vallahi 10 yýldýr bu araþtýrma iþlerini yaparým, aldýðým hiç bir elektronik üründe sýkýntý yaþamadým çünkü dibine kadar araþtýrýp aldým fakat þu an itibari ile devirin deðiþtiðini fark ettim.
Bence bu yazýlanlar çizilenler hepsi birer hava gazý ve piyasada ki her telefon çok güzelVe çoðu sorun olarak gösterilen özellikleri insanlar normalde kullanmýyorlar bile. Bence çok istisnai markalar dýþýnda bu piyasada ki firmalarýn telefonlarýnýn hepsi çok iyi.
Bu iþte bir kaç kýstas var çift çekirdek tek çekirdek olayý ilk buna karar verilecek daha sonra ise telefonun ergonomikliðine diðer þeyler zaten aþaðý yukarý hepsinde ayný.
Marka taraftarý deðilim fakat dizayn olarak HTC'yi sistem olarak samsungu çok beðeniyorum.
S3 Mini, Galaxy Ace 2 ve HTC Sensation gözde telefonlarýmdan.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
Bugün S3'üme zeval geldi..![]()
Lütfen telefondan bahsedip de üzmeyin beni daha fazla..
Bende de Samsung galaxy wonder var memnunum.
Bundan önce de galaxy gio vardý.
Bundan sonra da s3 mini veya o ayarda bir tel alýrým.
Çift çekirdek, rami bol, ekraný en fazla 4'' olur.
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Emirhan bence bu yzdýklarýnda haklýsýnbende HTC Sensation var ve o dediðin olaylarýn hiçbiri bende yaþanmadý.Sadece bir iki kez kendi kendine kapandý ondada HTC internet üzeribde uyarýyor yollayýn bu bilgiyi istem dýþý kapanma oldu biz ilgileniceðiz diye yolladým ama ilgilendiler ilgilenmediler bilmiyorum yani
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Konu Murat Acar tarafýndan (14.01.2013 Saat 10:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Helal olsun Samet sana...
Benden önce geçtin "çok akýllý" telefona, seçimini de beðendim valla.. Güle güle kullan.
Bakalým ben de Note 2 düþünüyorum. Sony Xperia Z mi ne varmýþ ona da bak diyorlar, fýrsatýný bulursam bakacaðým. Iphone'lar gereksiz pahalý, çok da özenmiyorum Iphone'a.
Önümüzdeki 15-20 gün içinde bendeki "az akýllý" Nokia E72 telefonumdan kurtulurum herhalde.
Çok uzun zamandýr Nokia kullanýyorum ama son zamanlarda diðer firmalarla rekabet edebilir durumda deðilartýk...
Android için Dolphin Browser tarayýcýsýný tek geçerim. Denemelisiniz.
Konu Mehmet Ç. tarafýndan (14.01.2013 Saat 12:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Sensationlar Avrupa'da pazardan kalkdi..
HTC sadece yeni sürümü olan One Serilerini satiyor..
Ve icerik olarak siyah ile beyaz kadar fark var.
Nedenlerden biride bu.
Sensationlarda eski menü felan var. One serisinde degisti bu menü.
HTC almayi düsünüyorsan One S iyidir bence.
Bahsettiðin 3'ünün içinde benim bakýþ açýmla Note 2 öne çýkýyor, zira aleti ayný zamanda tablet yerine de kullanabilirim diye düþünüyorum. (henüz bizim eve tablet girmedi de)
Hanýmda iphone 4 var, güzel telefon ama apple çok kýsýtlýyor herþeyi. Ayrýca iphone'da Türkiye almakla dýþardan almak arasýnda 1.5 kat fark var. (garantisiz telefon kullanmak istemiyorum)
Nokia windows 8'li telefon sordum Avea bayiinde, bane gösterdikleri telefon çok kötüydü(modelini bilmiyorum..)
Konu Berberoðlu tarafýndan (14.01.2013 Saat 14:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Emirhan X serisi geride kaldý. One serisi'nin bile sonu geliyor yakýnda. O nedenle alacaksan bu dönemde ya fýrsatlarý takip et OneX düþürmeye bak ya da en uygun bulduðun yerden OneS al paþalar gibi kullan.![]()
Trabzonspor kültürünü yaþa, yaþat, öðret...
Ýþte BMN!*
Telefon araþtýrma iþi akýl iþi deðil hepsinde bir kusur buluyorsun muhakkak.![]()
Bordomavi.net
Þimdi siz diyorsunuz ki þu telefonu almalýsýn;
![]()
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
One S i turkcell satmaz, ulkemize o urunu vodafone getirdi. Turkcell de onex modeli var.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)