Bu konuyu açma geregini aslinda Hopaya gittikten sonra daha bir siddetle hissettim...Öyle ya,Kaizm koyuncu için Besiktaslilarin pankart açtigini düsünürsek fazlasiyla da geç kalmistim üstelik..Trabzonspor sevdasina girmeyecegim Kazim koyuncunun..Hepimiz bunun kelimeleri anlamsiz birakacak kadar yogun oldugunu biliyoruz...Ama Hopaya gittigimde oradaki insanlarla konusrken,"Peki Trabzonspor ne yapti?" dendiginde kendimizi savunacak bisey de bulamadim açikcasi...Onun için yaptirdigimiz kocaman pankarti asla yok saymiyorum sakin yanlis anlasilmasin...Bu taraftar olarak zaten yapmamiz gereken birseydi,ve hepinize tesekkür ediyorum üstesinden de geldik..
Ancak,dmek istedigim baska bisey..Bizim TRABZONSPOR KLÜBÜ olarak birseyler yapma zamnimiz geldi de geçiyor..Geçen gün Pumanin ürettigi formalra bakarken,arkasinda gol sevincimizin oldugu biforma (yanilmiyoram) dikkatimi çekti.Ve düsündüm de,ayni sekilde arkasinda Kazimin fotografinin oldugu bi forma yapilamaz mi acaba? Futbolcularimiz maça oformalarla çiksa bisey mi kaybederiz yoksa?
Ya da her maça "ÇERNOBIL ÖLDÜRMEYE DEVAM EDIYOR"tarzi bir pankartla çiksak ne olur ki sanki? Sanirim geçen sene basinda önerilmis bu teklif klübümüze,ama kabul edilmemsis.Öyle yildönümlerinde internet sayfasinda "Saygiyla aniyoruz" demekle olmuyor bu isler...Artik net adimlar atsak?
Özellikle forma ve pankartla.....????? Klübe yakin olanlarimiz varsa bu acizane istegimizi iletse????