Baslik yanlis oldu bence. Özkan Sümer bunlarin hepsini cebinden çikarir..
özkan sümer de para yok ama o zamanki trabzondan aldigim keyfi su an alamiyorum.yönetim berbat bi futbolcu alamadilar elindekilerde gidiyo.
bu yönetim mehmet ali yilmaz 2
Baslik yanlis oldu bence. Özkan Sümer bunlarin hepsini cebinden çikarir..
Hani su küme düsme korkusu yasadigimiz dönemdeki baskani,hani futbolcuya hakkini vermeyip o futbolcunun en büyük rakibine gitmesine seyirci olup rakibinsampiyonlugunda rol oynayan basrol oynayan sahsiyeti,hani eften püften bahanelerle baskanligi birakip kaçan,ileri sürdügü bahaneler halen mevcutken tekrara baskanliga soyunup boyunun ölçüsünü alan egosu tavan yapmis hazreti mi özlediniz.Vah vah vah...
halil ibo Nickli Üyeden Alýntý
kesinlikle katiliyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bodehter Nickli Üyeden Alýntý
sen söylediginin farkinda degilsin herhalde??...az daha 2.Lige düsecektik ondan mi keyif aldin??
su an klupte para varsa bu özkan sümerin sayesindedir.
bu takimin temelini o atti.
simdi yönetim onda olsa eminim bunlardan daha ii yönetirEdited by: bodehter
Özkan Sümer'in cebi mi vardi ki içinden birsey çikarsin.
Bu ne acelecilik ya daha neolduda Özkan Sümeri arar oldunuz nesini aradiniz orasida tartisilir ya ,arkadaslar sükuneti elden birakmayalim bekleyelim bakalim kimseyi elimizden biraktigimiz yok yalan haberlere inanmayalim yapilan hiçte fena sayilmayan 2-3 transferde var e yapilmasi muhtemel tarnsferlerde var, nedir daha bukadar erken bu karamsarlik böyle destek olunmaz ya takima
Aynen öyle.
Baskan kiyaslama olayina girmeyelim bence.
Bu basligi bekliyordum bende hayirli olsun
WANTED ÖZKAN ve ya DANGER ÖZKAN
ya da özkan baskan trabzon sampiyon uydu vallaEdited by: Emorfo
gurcuayhan Nickli Üyeden Alýntý
bencede ortada daha bisey yok.verilen sözler tutulmassa o zaman bakaruk..
ölsem özkan sümeri kesinlikle aramam!!!!
baslik kapansin bu ne yaa neolduda bukadar gaza geliosunuz tinerci mi istiosunuz gidin taksimde var onlardan belkide küme düsme korkusu heyecan verici geldi size alala daha hiç bi klüp transfer yapmamisken bu ne saçma sapan bi baslik kapansin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
SAGIRIN HASTA ZIYARETIfficeffice" />
Iyi kalpli sagir adam, bir gün komsusunun hasta oldugunu ögrenir. Kendi kendine komsum hastalanmis onun ziyaretini yapmam, hal ve hatirini sormam lazim. Ama ben sagir bir adamim, adam hasta sesi çikmaz. Zaten hastaya malum seyler sorulur, malum cevaplar alinir. Ben nasilsin diyecegim, o iyiyim tesekkürler diyecek. Ne yiyorsun desem, elbet de bir yemek ismi söyleyecek, bende afiyet olsun derim. Doktorlar dan kim geliyor diye sorarsam bir doktor adi verecek, bende iyi doktor derim olur biter, diye düsünür ve birkaç gün sonra hastayi ziyarete gider. Bas ucuna oturur.
- Nasilsiniz ? diye soru sorar. Hasta inleyerek;
- Ölüyorum ! der. Sagir adam;
- Oh, oh çok memnun oldum diye karsilik verir, hasta;
- Bu ne demek adam ölümüme memnun oluyorsun diye kizar tekrar sagir adam sorar;
- Ne yiyip içiyorsunuz ? hasta kizginlikla;
- Zehir der. Sagir onun bir yemek istedigini sorarak;
- Afiyet olsun diye karsilik verir, hasta büsbütün çileden çikmistir. Sagir adam sormaya devam eder;
- Tedavi için doktorlardan kim geliyor ? hasta;
- Hadi be defol Azrail geliyor diye cevap veriri. Sagir;
- Çok bilgin, tecrübeli bir doktor. Insallah yakinda bir çaresini bulur, deyince dayanamaz;
- Kahrol diye bagirir. Sagir adam ise komsuluk hakkini yerine getirdigi için çok memnun ayrilir.
Saniyorum Taraftarin Yönetimle iliskisi buna benzemeye basladi!
Yönetim 2000 yili öncesi mantigiyla ve tarziyla hareket ediyor.
Ama bu mantik ve tarz 2000 kongresini getirdi.
Gerçi basarisiz diyebilirsiniz.Ama basarisiz olan acaba ismini sayacagimiz 3-5 kisimi yoksa biribirine tahammülü bile olmayan camianin degerli önde gelenlerinin hemen hemen hepsi degilmiydi.
Bu yönetim 2000 yilindaki ruhave orada kazanilanlara sahip çikmadikça kurumsallasmayi daha ileri noktaya götüremedikçe söylemlerinde durusunda yanlis anlamalara yer vermemeye özen göstermedigisürece , taraftarla iliskilerini düzenlemedikçe, istanbul medyasindan taraftarini kurtarmadikça biz burada daha çok baskan tokustururuz.
Trabzonspor tarihinin en kötü baskanlarindan biridir Özkan Sümer.Onun zamaninda maçlada Trabzon kümeye tezahüratlari hala kulagimda.Özkan Sümer belki iyi bir hoca olabilir ama iyi bir baskan asla
eger özkansümer o an olmasaydi suan may in paramparca ettigi bi klüp olarak devam edecektik
ne olursa olsun faruk özaktan sonra takdir edilmesi ve tesekkür edilmesi gereken ikinci baskan
ewet ilk geldigi yil küme düsme korkusu yasadik peki bunun sebeplerini neden göz önünde bulundurmuyosunuz? özkan sümer geldiginde simdi albayragin geldigi gibi güllük gülistanlik biortam mi wardida o durumlara düstük
sümer geldiginde klüp tel faturalarini bile ödeyemiyo daha belki saha sonuclari olarak basarili olamadi sümer ama saha disinda yaptigi atilimlarla borclari kapatti may denen sözde onursal baskanimizin gönderdigi icra memurlariyla ugrasmaktan istedginiz transferleri yapamadi tabi ilk sezon
ya bir sonraki sezon bugün paha biçemedigini z yattarayi o bulup getirdi sonra 8 milyon euro ettigi sölenen fatih tekke marco aurelio vs
EGER TRABZONSPOR EFSANEYSE ÖZKAN SÜMERDE O EFSANENIN EN BÜYÜK HALKASINDAN BIRI
YIGIDI ÖLDÜRÜN HAKKINI VERIN...
2007 de trabzonspor sampiyon
23 Aralik 2005, 10:12
Türkiye Gazetesi'nden Hasan Sariçiçek'in röportaji:
?2 yil sonra sampiyonuz?
?Dünya elimizin altinda.. Kimse bizi futbol fakiri sanmasin? diye söze girdi Trabzonspor?un yeni baskani Nuri Albayrak... Mütevazi, karayagiz bir Anadolu yigidi edasiyla devam etti: ?Bordo-mavili renklere olan tutkumuz 1974 Türkiye Kupasi?nda basladi. 2. Lig takimi Trabzonspor, 1. Lig?de sampiyonluga oynayan F.Bahçe?ye kök söktüren bir oyun sonrasi maçi 3-2 kaybetmis ama Didi?nin övgüsünü almisti. Bundan etkilendim ve bu kulübe baskan olmayi o gün kafaya koydum!? Albayrak, ?2 yil Tayyip Bey?in oynadigi Erokspor?un, 7 yil da Istanbul Belediye?nin baskanligini yaptim. Bu sürede sifir bütçe ile aldigimiz kulübü 2.5 trilyonluk bir kaynaga kavusturduk. Tam 15 futbolcu yetistirip sattim. Bunu bilenler baskan olmam için baski yaptilar. Haci babama ve 7 kardesime danisip, seçime girdim ve büyük bir teveccüh gördüm? diye konustu.
?2 yildiz sözüm var!?
?Sike ve mafya futbolu bir dönem kirletilmis olabilir. Bizim felsefemizde esas olan temiz futbol. Hedefimiz 2 yilda Trabzonspor?u sampiyon yapmak. Sonra Avrupa?da bir yerlere tasimak. Ama daha önemlisi su; Trabzon bir futbol sehri, öze dönüp, alt yapidan dünya futboluna yildizlar yetistirecegiz. Bunun için Trabzonspor?un eski yeni tüm zenginliklerini harekete geçirecegiz. M.Ali Yilmaz, ?Üzerimize ne görev düserse yapariz? dedi. Agaoglu grubu bir yildiz sözü verdi. Menajerler her gün bir yigin futbolcu ismiyle geliyorlar. Biz hocamizin istedigi ve Trabzon?a uyum saglayacak iki yildiz alacagiz. Bir de sehri 24 saat canli tutacak 60 bin kisilik stat yapacagiz. Bunun için, 10 milyon dolarlik bir kaynak hazirladik. Fatih Tekke?yi birakmak istemiyoruz. Ama cazip bir teklif olursa degerlendiririz. Gökdeniz bir hata etmis ve cezasini çekmis, onu kazanmaktan yanayiz!?
?Biz aileden tüccariz!?
?Gazete patronuyum ama medyayi sevmiyorum. Ölçü, insaf ve saygi yok. O yüzden benim gazetemde saygi ön sart. Mesut Yilmaz döneminde 2.5 yil sorusturma geçirdim. Fakat bir sey bulamadilar. Sermayenin yesili, kirmizisi, siyahi olmaz. Biz babadan tüccariz. Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan Bey?le tanismadan önce de tüccardik. Nitekim Silahli Kuvvetler?in yarisini biz giydiriyoruz. Iddialar dogru olsa bize is verirler miydi? Insaat, tekstil, motorlu araçlar ve medyada variz. Belediye ve devletle olan islerimiz ise özel sektördekilerin yüzde 10?u bile degil. Yilda 2 bin 500 traktör üretiyoruz. Bunlari hiç gündeme getirmiyoruz.?
Iki yildiz ve dünya kulübü
Yeni baskan Nuri Albayrak, iki yildiz alacaklarini ve uzun vadede Trabzonspor?u dünya kulübü yapacaklarini söyledi. Baskan, ?Almaya degil vermeye geldim. Kavgaya degil, dostluga geldim? dedi ve ekledi, ?Federasyon seçiminde oyumuzun rengi belli olmadi. Ilhan Cavcav?in F.Bahçe hakkindaki sözlerini bir spor adamina yakistiramadim. Havuzdan ayrilmayiz. F.Bahçe de havuzun disina çikmayi düsünmemeli. Süper Lig, bu ligdeki takimlarin ortak ürünüdür
koyu yerleri iyi okuyun palavradan baska bise degil
o sözlerin hepsi aklimizda ...
özkan sümer taraftara (çilginlara) savas açmisti... maraton ile kalearkalarini 10 milyon yapmisti . sirf kalearkasina kimse gitmesin diye..
arkadaslar biz böyle düsünmeye devam edersek yakindir bu takimin sonu artik hep destek tam destek yapmaliyiz istanbulun basini biz böyle devam edersek iyice üstümüze gelmeye devam edecek lütfen artik kenetlenelim takimiza ve yönetimize sahip çikalim eger destek olmazsak seneler bir bir geçmeye davam eder ve biz ayni yerde sayiklariz ve biz destek olmazsak sapiyonluk malesef hayel çünkü her sene seçim her sene 2 hoca degistirirsek bu is olmaz arkadaslar LÜTFEN IÇ KAVAGALARI BIRAKIP HEP DESTEK TAM DESTEK OLMALIYIZ
baska ne denerki[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
bide iyiliklerini say bakalim. Oyle her insanin 100lerce yanlisini bulabilirsin. Her insan hata yapar ama bir say bakalim bu kadroda onun zamanindan kalma kac futbolcu var? Kil payi sampiyonluklari kaciran kadroda kimin kadrosundaki futbolcular var? Ozkan Sumerli trabzonspor kac kere sampiyon olmustur? Asil sana Vah vah bi kitaptan okudugun 1 sayfa yazi icin satiyorsun Ozkan Sumerihalil ibo Nickli Üyeden Alýntý
olunce kimseyi ariyamazsin[img]smileys/smiley36.gif[/img]lazikopat61 Nickli Üyeden Alýntý
arkadasim çok güzel açiklamis. ne çabuk unuttunuz ligi 14.bitirdigimizi... yabanci olarak futbolcu bile oldugu süpheli Eduardonun, Jarronun, Salazaringeldigini... sabretmeden karalamaya yipratmaya bayiliyorsunuz...
bu takimda adam gibi baskanlik yapan tek isim vardir oda
faruk özak tir
cebinde parasi olmayan maasini kulupten alan adamdan baskan olmaz ne ozkan sumer ne atay aktug ne iskender onal ...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)