Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marco Aurelio Milli Takıma!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marco Aurelio Milli Takıma!

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
    <T>
    <TR>
    <TD vAlign=top>

Aurelio, Türk oluyor</TD></TR></T></TABLE>

Aurelio dün sürpriz bir sekilde Istanbul'a geldi. Aurelio'nun Türk vatandasligina geçmek için gerekli islemler nedeniyle diger yabancilardan önce geldigi ögrenildi. Aurelio, Milli Takim'da bir resmi maçta oynarsa, yerli statüsü kazanacak

brezilya milli takimina secilme sansi yok.eger milli takimda oynarsa cok buyuk katkisi olur.cunku onun bolgesinde oynayacak adam yok milli takimda.

kesinlikle hayir.bu nasil mantiktir ya.80 milyonluk türkiyede adam yokmu ki elin birezilyalisini oynatacaz milli takimda.

kesinlikle karsiyim bu uygulamaya.
    N e K ö T ü !

Yorum

İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi

kesinlikle hayir.bu nasil mantiktir ya.80 milyonluk türkiyede adam yokmu ki elin birezilyalisini oynatacaz milli takimda.

o zaman aurelio gibi adam sole bana turkiyeden?

onun gibi hem defansif hemde ofansif bir oyuncu bulamazsin onun bolgesinde simdi huseyin oynuyo hangisi daha iyi?

hemde aurelionun kisiligide cok iyi onun turk gibi mucadele edeceginden eminim.

Yorum

bence oynasin dünyanin her takiminda böyle durumlar var neden bizdede olmasin

Yorum

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
          İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi

o zaman aurelio gibi adam sole bana turkiyeden?

onun gibi hem defansif hemde ofansif bir oyuncu bulamazsin onun bolgesinde simdi huseyin oynuyo hangisi daha iyi?

hemde aurelionun kisiligide cok iyi onun turk gibi mucadele edeceginden eminim.

iyi o zaman.bizde her mevkinin yabanci olarak daha iyisi var.onlari da oynatalim.

ayrica yazim sana karsi degildi yanlis anlama.sen dogal olarak düsünceni yansitmissin.bu kurali federasyon koyuyor zaten.

bana ters geliyor. diger ülkelerdede var belki.ama onlar dogma büyüme,yada çocukluktan o ülkede yetismisler.o ülkenin milli takiminda oynuyorlar.

biraz fazla milliyetciyim.

ve kesinlikle karsiyim..ayrica hüseyin gayet de güzel oynuyor milli takimda.. zamaninda tolunay oynadi..suat oynadi. o mevkide adamimiz yok diye bir düsünce saçma bence.yoksa yetistireceksin.disaridan ismarlama futbolcuyla olmaz bu isler
          N e K ö T ü !

Yorum

iyide aurelionun da turk vatandasi olunca milliyetci olcagindan eminim cunku onu ozkan sumer brezilyanin amator liglerinden getirdi sonradan sampiyonlar ligi maclarina cikti yani turkiyede yetisti diyebiliriz.

Yorum

iyide 50-100 bin dolar için onu bulup adam eden takimini satti.yani bizi. ha diyeceksinizki bizim yönetimin hatasi. hayir degil. sen adami brezilyadan 3. ligten al.türkiyenin en iyi kulübünde ilk onbirde oynat.adam et. ve o seni 50 bin dolara satsin.

bugün 50 bin dolara bizi satan,yarin 500 bin dolara milli takimi satar.

ayrica oda sorun degil.2. ligten murat ocak milli takimin sag tarafinda oynuyorsa .... demekki aurellonunda mevkisindede(ön libero) bu ülkede adam bulunur.ki var zaten.hüseyin,emre belezogluvsvsvs.
              N e K ö T ü !

Yorum

hiç kimseyi bulamadin ... 36 yasinda,ki tugayi çagir oynasin.adam ingilterede takir takir oynuyor.
                N e K ö T ü !

Yorum

emre defansif orta sahada oynayamaz cunku defansif ozelligi yok 36 yasindaki adami genc takim olusturmaya calisirken kadroyami alcaz yani huseyin disinda alternatif yok!

Yorum

olursa bi ilk olur sanirim ama gerek yok,genç millilerde o bölge için adamlar mevcut.

Yorum

Bence oynasin artik gelecege bakmak lazim , Gecmiste oldu oyle hatalar onu buyuten trabzonspordur onu kendisi de biliyo ama turkiye icin oynasin.
                      !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

Acaba brezilya kadrosuna alinma ihtimali olsa oynamayi düsünürmüydü.

Yorum yapmak istemiyorum.Milli takimda da zenci görmek istemiyorum.

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi

Acaba brezilya kadrosuna alinma ihtimali olsa oynamayi düsünürmüydü.

Yorum yapmak istemiyorum.Milli takimda da zenci görmek istemiyorum.

nedir bu irkçi ayrimi anlamadim fransa milli takiminin bir cok oyuncusu afrika somurgelerinden gelmis,zidane cezayir asilli.we buna cok ornekler war.

Yorum

kagit üstünde Türk

Türk mü bu kardesim nöyle saçmalik m i olur
                            "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

ben bu olaya kesinlikle karsiyim. Adi Üstünde MILLI takim! Borvi'nin dedigi gibi Aurelio yalnizca kagit üzerinde Türk olacak.Kaldi ki alternatifi olmadigini da düsünmüyorum. Tüm özellikleri ayni olacak diye bir sey yok, milli takimimizaçok yararli olacak Türk oyuncular var. Olmasa dahi disaridan Transfer etmek yerine kendi oyuncularimizi yetistirmeye çaba harcamaliyiz.

O halde dünya çapinda begendigimiz oyunculari milli takimimiza transfer edip Türk vatandasi yapalim. Hangimiz alinan iyi sonuçlardan sonra suanki kadar gururlanacagiz? Bu kendi kendimizi kandirmaktan baska birsey olmaz.
                              Diger ülkelerin bunu yapiyor olmasi da bizi baglamaz.
                              Fanatik Pacci

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X