Sayfa 11 Toplam 99 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 10 11 12 13 21 61 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2466 adet sonuctan sayfa basi 251 ile 275 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UEFA Avrupa Ligi Play Off Maçý | Trabzonspor 0 - 0 Videoton

Cem Akyüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Bu sezonun en önemli maçý.Turu geçersek gerek transfer anlamýnda gerekse Hoca'nýn kalmasý anlamýnda güzel bir geliþme olacaðý kesin.Allah korusun olurda elenirsek kongre sesleri ve istifa sesleri þiddetle söylenmeye baþlayacaktýr.
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

gökçay61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý Yaldýz61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    baþkan konusunda haklýsýn kardeþim baþkan ve diyerleri olarak görüyorum ben zaten kuruldada tamamen listeyi deyiþtirmesini bekliyorum açýkcasý ama hoca konusunda þota nýn yada tolunayýn baþarýlarýný sölermsiin bana? yada bizim hocamýýzn kariyerine bakalým macera aramaya gerek yok istikrar baþarýnýn en büyük anahtarýdýr
    senol güneþ karakterli düzgün efendi kültürlü bir insan buna itirazým yok ama iyi bir antrenör deðil malesef. bugün giray bulak'ýn yerinde bence o olmalýydý. tolunay veya sota baþarýya göre deðil kan uyumuna göre bu takýma iyi geleblir. ancelotti milanda efsane ama chelsea den kovuldu mesela. istikrara inanýyorum ama istikrarlýk halimiz kalmýyor gün geçtikçe eriyoruz malesef.
    HAYATIMA ANLAM YÜKLENÝYOR...LOADÝNG...%61...

Yaldýz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alýntý gökçay61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    senol güneþ karakterli düzgün efendi kültürlü bir insan buna itirazým yok ama iyi bir antrenör deðil malesef. bugün giray bulak'ýn yerinde bence o olmalýydý. tolunay veya sota baþarýya göre deðil kan uyumuna göre bu takýma iyi geleblir. ancelotti milanda efsane ama chelsea den kovuldu mesela. istikrara inanýyorum ama istikrarlýk halimiz kalmýyor gün geçtikçe eriyoruz malesef.
    bu iþ öle gitmek le olmaz þenol güneþ dedin gibi girayýn yerinde olabilir hocanýn ordan kopmasý bizim klubun duruþuna ve karizmasýna zarar vericenden %100 eminim ama þota konusunda biraz esneðim iyi futbol oynatabilir bize ama bu iþler usuluyle olur öle istifa flan yagýna kürekle gitmekle olmaz adam gibi olur bu iþler hocayýda klupden koparmýcaksýn ama þota ve þenol güneþin beraber olmasýný isterdim

Trabzonspor Kongre Üyesi
    agahozlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Arkadaþlar kusura bakmayýn da 10- 15 yýl önce 2. ya da 3. lig maçlarýnda koçanlý biletler vardý, sanki o maça gidiyoruz da de bilet fiyatýna laf ediyoruz.

Avrupa kupasý eleme maçý oynuyoruz 45 liraya laf ediyoruz.

Þimdiden bu fiyatlara itiraz geliyorsa baþtan uyarayým, yeni stadýmýzda lig maçlarýnda kale arkasý fiyatlarý buna yakýn bir þey olur.

Maalesef futbol pahalý bir spor. Oyuncu maaþlarý, bonservisler, masraflar ve dolayýsýyla lisanslý ürünler, biletler... Bu iþe bir standart getirilecekse bunu devlet getirmeli. Bir maça bir iki defa 50 lira vermek insaný zorlamayabilir ama her maç vermek Türkiye þartlarýnda ortalamayý zorlar kabul ederim.

Bir arkadaþýmýz Trabzonspor'un için bu elemenin çok önemli olduðunu yazmýþ katýlmamak elde deðil. Gruplara kalýp orada iyi iþler yapýp puanýmýzý yükseltmeliyiz. Bizim amacýmýz her sene Avrupa'da bir þeyle yapmak olmalýdýr. Türkiye'de Avrupa'ya gitmek için dereceye girdin mi yeter. Suyu çýkmýþ ligin zaten!
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

bu iþ öle gitmek le olmaz þenol güneþ dedin gibi girayýn yerinde olabilir hocanýn ordan kopmasý bizim klubun duruþuna ve karizmasýna zarar vericenden %100 eminim ama þota konusunda biraz esneðim iyi futbol oynatabilir bize ama bu iþler usuluyle olur öle istifa flan yagýna kürekle gitmekle olmaz adam gibi olur bu iþler hocayýda klupden koparmýcaksýn ama þota ve þenol güneþin beraber olmasýný isterdim
    benim tek istediðim sey bu takýmý futbolu bilen insanlar yönetsin. forvet ve defans yok diyoruz üstelik bunu tüm türkiye biliyor ama inatla gadromuz yederli diyor adamýn biri. senol hoca da inatla 1-0ýn üstüne yatýyor her maç. o yüzden ben artýk sýkýldým ve saçma þeyler görmek istemiyorum. korkak futbol istemiyorum. 3.sýnýf topçular istemiyorum. koskoca trabzonu bu hallerde görmek istemiyorum. tek derdim bu benim.

Nereden
    Kuzey Amerika

benim tek istediðim sey bu takýmý futbolu bilen insanlar yönetsin. forvet ve defans yok diyoruz üstelik bunu tüm türkiye biliyor ama inatla gadromuz yederli diyor adamýn biri. senol hoca da inatla 1-0ýn üstüne yatýyor her maç. o yüzden ben artýk sýkýldým ve saçma þeyler görmek istemiyorum. korkak futbol istemiyorum. 3.sýnýf topçular istemiyorum. koskoca trabzonu bu hallerde görmek istemiyorum. tek derdim bu benim.
    renkkdaþ taraftar vizyonu ve hedefleri attýrmalýki yönetim ve teknik heyet buna ayak uydursun biz yapýcý eleþtiri ve desteði yapamadýmz için belli bir seviyeye geliyoruz daha daha sonrasýnda ondanda tatmin olmayýnca istifa ettirtip sil baþtan yapýyoruz bunu 25 senede 15 20 kere tekrarladý bu klup bunu geliþtirmemiz için þenol hocanýn üstüne yapýlanacaksýn çünkü bir tek o adamýn ben samimiyetine inanýrým her yerde her plartformda bizi baþarýyla ve gururla temsil edicenden emin oldum için okadar büyük paralarýn bu insanlarýn elinde ve kontrolünde olmasý gerekiyor yani anlýcan belli bir seviyeye geldik bunun üstüne koyarak gitmemeiz gerkiyor yýkýp tekrar baþlamamýz sonumuz olur

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý agahozlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar kusura bakmayýn da 10- 15 yýl önce 2. ya da 3. lig maçlarýnda koçanlý biletler vardý, sanki o maça gidiyoruz da de bilet fiyatýna laf ediyoruz.

Avrupa kupasý eleme maçý oynuyoruz 45 liraya laf ediyoruz.

Þimdiden bu fiyatlara itiraz geliyorsa baþtan uyarayým, yeni stadýmýzda lig maçlarýnda kale arkasý fiyatlarý buna yakýn bir þey olur.

Maalesef futbol pahalý bir spor. Oyuncu maaþlarý, bonservisler, masraflar ve dolayýsýyla lisanslý ürünler, biletler... Bu iþe bir standart getirilecekse bunu devlet getirmeli. Bir maça bir iki defa 50 lira vermek insaný zorlamayabilir ama her maç vermek Türkiye þartlarýnda ortalamayý zorlar kabul ederim.

Bir arkadaþýmýz Trabzonspor'un için bu elemenin çok önemli olduðunu yazmýþ katýlmamak elde deðil. Gruplara kalýp orada iyi iþler yapýp puanýmýzý yükseltmeliyiz. Bizim amacýmýz her sene Avrupa'da bir þeyle yapmak olmalýdýr. Türkiye'de Avrupa'ya gitmek için dereceye girdin mi yeter. Suyu çýkmýþ ligin zaten!

yeni stadýn kale arkasý 45 tl olursa 40 bin kiþilk statta kimse olmaz. umarým yönetim böyle bir hata yapmaz. trabzonun ekonomik durumu bu fiyatlarý kaldrmaz hele bu zmanda asla asla kaldýrmaz. 20bin kiþilk stattan ne elde ediyosan 40 binlikten de aynýsýný elde etmelisin o yüzden bilet fiyatlarý yarýya düþmeli bence. 10 tl kale arkasý 20 tl kapalý olursa belli bir atmosfer yakalanýr o statta onun dýþýnda týpký eski gnlerdeki gibi koskoca kapalýda 3 bin kiþi olur.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

renkkdaþ taraftar vizyonu ve hedefleri attýrmalýki yönetim ve teknik heyet buna ayak uydursun biz yapýcý eleþtiri ve desteði yapamadýmz için belli bir seviyeye geliyoruz daha daha sonrasýnda ondanda tatmin olmayýnca istifa ettirtip sil baþtan yapýyoruz bunu 25 senede 15 20 kere tekrarladý bu klup bunu geliþtirmemiz için þenol hocanýn üstüne yapýlanacaksýn çünkü bir tek o adamýn ben samimiyetine inanýrým her yerde her plartformda bizi baþarýyla ve gururla temsil edicenden emin oldum için okadar büyük paralarýn bu insanlarýn elinde ve kontrolünde olmasý gerekiyor yani anlýcan belli bir seviyeye geldik bunun üstüne koyarak gitmemeiz gerkiyor yýkýp tekrar baþlamamýz sonumuz olur
    yinede korkak futboldan vazgeçmediði sürece kendi sonunu hazýrlýycaktýr bunu engelleyemem

Nereden
    Kuzey Amerika

yinede korkak futboldan vazgeçmediði sürece kendi sonunu hazýrlýycaktýr bunu engelleyemem

aslýnda ona korkak futbol denmez elindeki kadro ve o zeminde top oynamak okadar kolay deyil renkdaþ biraz mantýklý bakmak lazým olaya tamam futbolda bahaneler olmaz ama bu stadýnda top oynayacak hiç bir yaný yok etraf enkaz çimler yok denecek akdar az bilerek verdiler bizi o stada tff biliyordu böle olucaný

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

aslýnda ona korkak futbol denmez elindeki kadro ve o zeminde top oynamak okadar kolay deyil renkdaþ biraz mantýklý bakmak lazým olaya tamam futbolda bahaneler olmaz ama bu stadýnda top oynayacak hiç bir yaný yok etraf enkaz çimler yok denecek akdar az bilerek verdiler bizi o stada tff biliyordu böle olucaný

ilk yarýdaki oyundan 2.yarý neden vazgeçtik? vittek neden oyundan alýndý ve yerine barýþ kazmasý girdi? tamam stat kötü ama karabüðe de ayný sartlar sunuldu. inþallah elazýð maçýnda kötü bir süprizle karþýlaþmayýz o þikeci bülentin gelip bizden puan almasýný kaldýramam.

Nereden
    Kuzey Amerika

ilk yarýdaki oyundan 2.yarý neden vazgeçtik? vittek neden oyundan alýndý ve yerine barýþ kazmasý girdi? tamam stat kötü ama karabüðe de ayný sartlar sunuldu. inþallah elazýð maçýnda kötü bir süprizle karþýlaþmayýz o þikeci bülentin gelip bizden puan almasýný kaldýramam.
    ezicez renkdaþ emin olabilirsin

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

ezicez renkdaþ emin olabilirsin
    feinduno, faubert, tum.. baktýðýn zman elazýð favori inþ yeneriz yoksa karanlýk bir sis bulutu üzerimize çöküþünü hýzlandýrcak.

Yasin Altuntas - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Bilet Fiyatlarina laf eden bir zahmet evde kalsin, TRT'den bedava bir sekilde 1461 Trabzon maclarina baksin. Sonrada gidip "Ben bu takimdan memnun kalmadim, Elektrik faturamdak TRT Payini ödemek istemiyorum" desin. Zaten stada geldigi zaman herkesi yuhalayan, Oyuncuya küfür eden, her seyi daha iyi bilen kisilerdir bunlar genellikle.

Sizin gibi kisilere ihtiyaci yok bu takimin.
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüþürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

irfan61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    36

feinduno, faubert, tum.. baktýðýn zman elazýð favori inþ yeneriz yoksa karanlýk bir sis bulutu üzerimize çöküþünü hýzlandýrcak.
    Yanlýþ anlama ama bu maçla ne ilgisi var.O saydýðýn futbolcularýn.

Togrul - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

Videoton 1-0 geriye düþtüyü maçý 87 ve 90. dakikalarda attýðý gollerle 2-1 kazanmýþ. Anlýyacaðýnýz bize moralli gelecekler. Artýk takýmýmýzdan dinlenmiþ futbolcularýnda katkýsýyla fýrtýna gibi bir baþlanðýç bekliyorum.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Emrullah - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    43

Mac hangi kanalda arkadaslar.
    TRABZON BÝR SEVDA!

TRABZONSPOR BÝR DESTANDIR!

bingolts - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    51

Lütfen þenol hoca artýk hep ayný topçularla oynama yaptýðýn kaç transferi monte edebildin. Yabancý topçular dýþýnda. Yasin, Emre Soner bu takýmda oynar hatta gönderdiðin eren , sercan kaya ve jebrinde bu takýmda oynar samet aybaba iþte 19 yaþýnda topçuyu oyuna sokabiliyor.... biz gördüklerimizle konuþuyoruz gerisinin önemi yok
    Serkanýn yerine bir saðbek çýkmaz mý yýllardýr . Celustka varken ne gerek var serkana al sola bir adam çýkaramýyorsan adam gibi bir topçu
    Benim için bir sevdadýr Trabzonspor Solumasamda havasýný aþýðým renklerine

Nereden
    Kuzey Amerika

bizim kadromuz çok iyi küçümsemeytin bukadar illaki yabancýmýý olucak oyuncularýmýza güvenin

Hüseyin Baþoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

karabük macýnýn bizim için önemli olaný ilk yarýsý idi çünkü eksiklerimize raðmen müthiþ bir oyun oynadýðýmýzý dusunuyorum...

özellikle serkan ve giray aðzýmý acýk býraktý...bi okadarda yumlu hayal kýrýklýgýna ugratarak aðzýmý acýk býraktý gerçekten bakýldýgýnda gecen seneki takým olamama sorununu ben ilk yarýda asýlmýs oldugunu gördüm þimdi bide videoton karsýsýna bamba colman halille çýktýgýmýzda bence çok daha farklý bir trabzonspor izleyeceðiz...karabuk macýndada demýstým kesýnlýkle tolga oynar die sýrf bu mac icin onuru oynatmaz demýstým allahtnada oynatmadý karabuk getirmiþ sokaktan davoralý bizim futbolculara nasýl girdiler aðzýna yanýyým patates tarlalarýnda

neyse uzun lafýn kýsasý çýkýcagýmzý dusundugum ilk 11:
    -----onur----
    serkan-giray-bamba-celustka
    -----zokora-colman---
    volkan-soner-olcan
    -----halil----

colman ve soner uyumunu cidden merak ediyorum xavi iniesta tarzý bir ikili olusturucaklarýný dusunuyorum senol hocada zaten onu her turlu oynatýr her yonden rakibi kucumsememekle birlikte yüzde 99 farklý kazanýrýz diyorum...

Nereden
    Trabzon

Bu maçlarýn 180dklýk maçlar olduðunun bilinciyle oynamalýyýz.Uzun bir aradan sonra seri baþý olarak katýldýðýmýz bir kurayý geçerek gruplara kalýp önümüzdeki senelerede seri baþý katýlmak adýna önemli bir adým atmalýyýz.Rakibin isminden çok maçýn konumunun bilinciyle oynamalýyýz bu turu geçince gruplara kalacaðýz bunu düþünürek bütün gücümüzü bu 180 dkya yaymalýyýz.

Rakip bizim için kapalý kutu o yüzden maça çok iyi konsantre olmalýyýz.Bireysel hatalarýn önüne geçmeliyiz.Orta sahada bölüm bölüm oyundan düþmeleri en aza indirmeliyiz.Gol yükünü sadece volkana býrakmamalýyýz onun yaný sýra baþka hücum varyasyonlarýda denemeliyiz.Duraðan bir yapýdan sýyrýlmalýyýz herkesin aktif olduðu yardýmlaþmanýn üst seviyede olduðu sahada sürekli bir þeyler deneyen bir ekip olmalýyýz.

Kýsacasý futbolcularýmýzýn bu iki maçý geçince önemli bir avrupa vitrinine çýkacaðý bilinciyle hareket etmeli uzun bir aradan sonra favori olarak çýktýðýmýz bu maçlarý ciddiye alýp turu geçmeliyiz.Unutmadan belirtelim rakip kadar mücadele edersen ancak favori olabilirsin.

Hasan Cubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    46

Macaristandaki mac biletlerini nereden alabilrirz !
    Lütfen yardimci olun tsnin sitesindede birsey yazmiyor aradimd net bir sey söylemediler !

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Erkin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    37

Kulup heralde acýklama yapar daha var ikinci maça, heralde geçen sene Avrupa maclarýnda nasýl satýldýysa oyle yaparlar..
    Munih'ten Szekesfehervar 635 km gidecek arkadaþlara þimdiden kolay gelsin iyi yolculuklar.. Ucakla Budapeste oradan da 65 km yol seçeneði de var
    Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.

Hasan Cubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    46

biz kara yolundan gidecegiz 1200 km gecen sene 2 hafta öncesinden kulüp haber satisa suncagi günü yaziyordu bu sene tam fiyasko !!

Trabzon34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Bizim için sezonun tamamýný etkileyecek önemde bir maç.. Ama klüp durumun farkýnda deðil sanki.. 'eleriz' havasý var gibime geliyor.. Eðer bu hava oyuncularýmýza da sirayet ettiyse.... Tekrar ediyorum.. sloven bratislava ve genk i eleyip geldi bu takým.. genk i 2 maçta da yendiler.. Takým oyunu oynuyorlar.. Bence iþimiz zor.. Genellikle böyle bütün sezonu etkileyecek maçlarda aldýðýmýz sonuçlar malum.. O yüzden bu sefer kendimi hazýrlamaya çalýþýyorum.. Etrafta, istanbul eziklerinin yanýnda iddialý konuþmuyorum.. sonradan kafamý ütülemesinler.. size de benzerini öneririm..
    20+10+20+11 = 61
    2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Hasan YAYLI - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    38

Bu maçta bir senelik enerjimizi kazanmalýyýz,sadece galibiyet yeterli olmaz asla.....

Tarihi fark ve ezici üstünlükle biten bir futbol oynamalýyýz,herkesin beðenisini kazanmalýyýz...

Ýnanýyorum ki böylede olacak...
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldýr, aðýr aðýr yürür, fakat gideceði yere ergeç ulaþýr.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0

Þu anda listelenecek üye yok.