Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 18 Kasım'da PC'de
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 18 Kasım'da PC'de
fm2023 nereden satın alabiliriz yardımcı olacak biri var mı??
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
müthiş bir haber
Konu Yiğit SARI tarafından (09.12.2022 Saat 09:00 ) değiştirilmiştir.
Bu sıralar hafiften bir şeyler oynayasım gelmişken oynamak istediğim ve beklediğim oyunlardan ufak bir liste yaptım:
- Need for Speed: Unbound (released)
- Atomic Hearts (21.2.23)
- Diablo IV (6.6.23)
- ??System Shock Remake (x.3.23)
- Max Payne Remake (tba)
- Hades 2 (tba)
- Judas (tba)
- Bioshock 4 (tba)
- Tekken 8 (tba)
tba'ların çıkış tarihi belli değil
FIFA 23'te crossplay var oynayalım
EA ID: Haemoglobin10
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
neler oynuyorsunuz?
2000'de yayımlanmış 2. oyunun üzerine 23 yıl aradan sonra çıkışını yapan Baldur's Gate 3 bu senenin en beğenilen oyunlarından birisi olmuş şimdiden. çok zengin bir rpg deneyimi vaadediyor hem de türkçe altyazı desteği ile
https://www.metacritic.com/game/pc/baldurs-gate-3
Konu Yiğit SARI tarafından (10.08.2023 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Konu Yiğit SARI tarafından (10.08.2023 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
çocukluğumdan beri doğrudan bekliyorum diyemesem de hep aklımın bir yerlerindeydi güzel haber. 2006'da çıkış yapmıştı ilk oyun
saldık oyun işlerini de ya
Sports Interactive, oyunseverlerin favorisi Football Manager 2025'in lansmanını iptal ettiklerini duyurdu.
Sports Interactive ekibi olarak, SEGA ile yaptığımız detaylı şirket içi görüşmelerin ve titiz değerlendirmelerin ardından, Football Manager 25’in lansmanını iptal etme ve dikkatimizi bir sonraki sürüme verme şeklinde zor bir karar aldığımızı üzülerek bildirmek isteriz.
Diablo 4 ü de uzun süre oynadım,Poe yi de ilk cıktıgı gunden beri takip edip oynadım. Diablo 4 araba sürmekse,Poe Formula 1 aracı sürmek gibi birşey.
Mekanikleri,karmaşası,sürdürülebilir oynanış hissi vs. Diablo'nun çok ötesinde. Eksikleri çok erken erişimde şuan zaten ama bir şekilde oynattırıyor kendini.
haxball efsanedir
Football Manager 2024(Epic Games) in-Game Editor'u bedava edinme yöntemi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)