Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne için Ne verirdiniz....?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne için Ne verirdiniz....?

MESELA SAMPIYONLUK IÇIN CANIMI FALAN FILAN

EVET BEYLER HAYATTA ISTEYIPTE ULASAMADIGIZ NE YI ISTERSINIZ VE ONA KARSILIK NE VERIRDINIZ

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

su an sewdigim kizin bnle çikmasi için bi canimi wermem DIGER herseyi weririm

Yorum

"Para için Fatih Tekke'yi" dersem atilirim herhalde[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saka bir yana, sampiyonluk için tüm servetimi veririm.
      Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

Sevdim seni birkere canimi veririm sana bin kere. Hersey Trabzonspor icin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

sevdiqim kizin beni sevmesi için canimi verirdim(onu cok seviyorum)[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Trabzonun sampiyonLuqu için sevdiqim kizdan vazgecerim

Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

türkiye'nin dünyada bir numara devlet,güç olmasi,imf ye ve baska yerlere olan borçlarini kapatmak için servetimi parami pulumu verirdim
            ...anti-klişe timi...

Yorum

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi
              türkiye'nin dünyada bir numara devlet,güç olmasi,imf ye ve baska yerlere olan borçlarini kapatmak için servetimi parami pulumu verirdim

bende verirdim ama fazla biseyim yok babamin malini yiyorum ben[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

sampiyonluk görebilmek için her seyi yaparim,abartmadan yani ölmek falan disinda akilli mantikli bizim sampiyon olabilmemiz için taraftara düsen her seyi eksiksiz yerine getirirdim,zaten yapiyorumda..daha fazlasini yapabilirim..

en çok merak ettigim sey sampiyon olursak nasil hissedecegim,nasil sevinecegim kendimi merak ediyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

yaz okuluna kalmamk için bi biskrem veririm[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Öss'de rezil olmamak için tüm Z.Burnunu on defa dolasirim[img]smileys/smiley4.gif[/img]Ne salladim bee...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

bu basligin az sonra saçmalama basligina dönüsmemesi için aksam trafiginde hiç isim yokken taksime gidip gelirim...
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi
                        bu basligin az sonra saçmalama basligina dönüsmemesi için aksam trafiginde hiç isim yokken taksime gidip gelirim...

Bu süperdi Enis )
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

sampiyonluk icin gözümü kirpmadan canimi bile verirdim.

Yorum

1 trilyon param olsun bunun 950 milyarini bagislamasam up olayim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                              1 trilyon param olsun bunun 950 milyarini bagislamasam up olayim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hepsini ver abi nolcak sanki zenginden ne gider[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X