Geldigi günden beri hiçbir hayirli lafini duymadim agzindan sayin basin sözcümüzün , pot üstüne pot kirip duruyor kendileri ,dünde memorial hastanesinin düzenledigi ödül töreninde gene beni sasirtmayan açiklamalarda bulundu , kadromuz siskin yildiz oyuncularla görüsüyoruz ama önce kadroda yer açmamiz lazim bunu geçtik hadi türkiyede hiçbi kulüp düsmanimiz degil rakibimiz diyor sayin Kafkas bize akil ögretiyor sanki ,ve ekliyor kendileri Fatih dahil kulübün çikarlari varsa satilabilir diyor hala deli oldum izleyince , adamlar 2 haftadir gazetelere kapak yaptilar Fatih'i ezik formasi giydirdiler sen nerdeydin diye ozaman sorarlar adama sayin Kafkas senin görevin nedir merak ediyorum dogrusu bise ögrenmisler klübün çikarlari kulübün çikarlari diye ama ögrenememislerki çikar hersey degil kulubün serefi en öncelikli olmasi gerekendir ve Fatih Sultan Tekke'de bizim serefimiz olmustur ve üzülerek söylüyorum camidan baski yemeselerdi bu zihniyet Fatih'i eziklere verecekti ama bizler oldugu sürece bu zihniyet bizi teslim alamiycak.