la emre sakin ol darlanma...iyi adamdir zeyyat kafkas)
Geldigi günden beri hiçbir hayirli lafini duymadim agzindan sayin basin sözcümüzün , pot üstüne pot kirip duruyor kendileri ,dünde memorial hastanesinin düzenledigi ödül töreninde gene beni sasirtmayan açiklamalarda bulundu , kadromuz siskin yildiz oyuncularla görüsüyoruz ama önce kadroda yer açmamiz lazim bunu geçtik hadi türkiyede hiçbi kulüp düsmanimiz degil rakibimiz diyor sayin Kafkas bize akil ögretiyor sanki ,ve ekliyor kendileri Fatih dahil kulübün çikarlari varsa satilabilir diyor hala deli oldum izleyince , adamlar 2 haftadir gazetelere kapak yaptilar Fatih'i ezik formasi giydirdiler sen nerdeydin diye ozaman sorarlar adama sayin Kafkas senin görevin nedir merak ediyorum dogrusu bise ögrenmisler klübün çikarlari kulübün çikarlari diye ama ögrenememislerki çikar hersey degil kulubün serefi en öncelikli olmasi gerekendir ve Fatih Sultan Tekke'de bizim serefimiz olmustur ve üzülerek söylüyorum camidan baski yemeselerdi bu zihniyet Fatih'i eziklere verecekti ama bizler oldugu sürece bu zihniyet bizi teslim alamiycak.
la emre sakin ol darlanma...iyi adamdir zeyyat kafkas)
Ya daha camianin degerlerini bilmeyen adamlar yönetici oldu basimiza gelde darlanma.
kuzey_lee Nickli Üyeden Alıntı
+
kesinlikle
atemre Nickli Üyeden Alıntı
deger mi ne degeri?para karsiliginda geldiler..kimse deger sözü vererek görev istemedi
Ben de Zeyyat Kafkas'in olumsuz bir yanini görmedim.
ben sahsen begeniyorum zeyyat kafkasi
Bugün is yerinde kendimi ise vermis bir sekilde çalisirken, bir sesle irkildim. "Fatih fb.ye geliyormus." Dönüp baktigimda fb.li bir arkadas. Devam etti ... "CNN'de birisinin açiklamasini duydum. Hatta, alttada baslik olarak "Fatih Tekke Fb.ye gidiyor" yaziyor dedi. Sonra kim bu adam düsünürken, Trabzonspor'un basin sözcüsü oldugunu anladim, alt yazidan..."
Dondum kaldim. Basimdan asagiya kaynar sular döküldü sanki. Belli etmedim ama içimde ne firtinalar koptu anlatamam.
Sonra sorgulamaya basladim; Baskan direkt olarak Fatih Tekke'yi FB.ye satmayoruz diyemedi. Hep dolayli yoldan, bir açik kapi birakti karsi tarafa. Bu tavir açikcasi bana, anlasma yapilmista gelen tepkiler nedeniyle örtbas edilerek yalanlandi gibi geldi. Ki bu yönde olduguna dair de, kulübe çok yakin bir dostumdan da teyid almistim.
Müteakiben, Asbaskanimiz çikiyor, kesinlikle Fatih Tekke'yi bu yil baska bir takima vermeyecegiz diyor. Nefis diyorum. Iste böyle olmali.
Ardindan, II Baskanimiz çikiyor, Anelka 16 ise, Fatih Tekke 32 milyon euro'dur diyerek, dalga geçiyor birileriyle. Buda biyik alti ister istemez güldürüyor insani.
Ama bugün nedense, Sampiyonluklar kazanmis, müzesinde yüze yakin basarinin simgesi olan kupa bulunduran, geçmisten gelen degerlerinden asla ödün vermeyen, onurlu durusuyla akli basinda olan bütün futbolseverlerin imrenerek baktigi Trabzonspor'un basin sözcüsü çikiyor ve bir türlü "Fatih Tekke'yi vermiyoruz kardesim..." diyemiyor ve demogoji yapmaya devam ediyor.
Ey, Zeyyat Kafkas... Kirdigin ceviz bini geçti. Simdi saymak istemiyorum ama birak artik insanlarin nabzini yoklamayi. Belki birilerini kandirabilirsin ama beni kandiramazsin. Kimi yemliyorsun, bu cümlelerle bilmiyorum ama bu taraftar kararini vermistir. Fatih Tekke bizimdir ve Türkiye'de Trabzonspo'dan baska bir takimda oynayamaz... Hala anlamamissaniz, Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan ayirdiginizda bu büyük taraftar size anladiginiz dilde anlatir. Buna emin olabilirsiniz...
klüp menfaati falan hikaye klübün menfaati fatihi satmamaktir eger satilirsa takim bundan nasil bir zarar görür yönetim bunu ii anlamali
erkek gibi artik çikip bu is bitmistir fatih klübünde kalacak diemioruz malesef vede bu bizleri umuztsuzluga sevkedior
ewet birader aynen aynenn yaw
Fatih Tekkeyi satarsa yönetim,kendi biletini kesmis olur, ronaldinhoyu alsalar bile.
Fatih Tekke konusunda merak etmeyin dostlar Zeyyat Kafkas diyemedi ama ben diyorum bi yere gidemez onlar yollamak istedi ama son söz bizdedir herzaman yeni geldiler yönetime ögrenecekler ebe Zeyyat Kafkas yarin gene medyada pazarlama konusu yaptin ya Tekke'yi bununda hesabini soracaz zamani gelecek yakindir ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bnece gayet güzel bi açiklama yapmis.. Hiçkimse Trabzonspordan üstün degildir.. Kulübün menfaatineyse Fatih Tekkede satilabilir.. Yani Fatih yeni bir sözlesmeye imza atmiycaksa kesinlikle gönderilmesi lazim Iste bu kulübünmenfaatineolur..
kutoz Nickli Üyeden Alıntı
Madem durum böyLe, bu adam niye haLa bizim yönetimde?
hocam zaten akli basinda bi yöneticimiz olmadiki zaten son 20 senedir[img]smileys/smiley7.gif[/img]
kendisi basin sözcüsüdür heee unutmayalim hergünaçiklama yapmasi bnce çok iyi
tsmaniac Nickli Üyeden Alıntı
tsmaniac baskan trabzon sampiyon[img]smileys/smiley32.gif[/img] 20 senelik gelenegi sen boz be kardes yaw bu kadar pok atiyosun sen geç baaalim alala
umut transfer edildi... kostarikali golcüylede anlasilmis deniyor.kesin degil ama öyle deniyor...
acaba diyorum tekke yi sattilarmi.ortamin yumusamasinimi bekliyorlar açiklamak için.
Bu Zeyyat Kafkastan ben de kil kapiyorum. Adamin Fatihle bir sorunu varmis gibi geliyor bana, daha önce Fatihin yaptigi bir açiklamayida ki...ndan anlayip Fatihi kamuoyunun önüne sürmüstür.
Var bisey bunda bence , var.[img]smileys/smiley13.gif[/img]
yomrali73 Nickli Üyeden Alıntı
ya istanbul basinini geçtik... kostarikaliyi aldigimizi kim dedi? arkadasin biri "son dakika" basliginda yazdi ki su adami seyredin. birden bire herkes bu adam hakkinda yorum yazdi. "fatih ile beraber iyi olur","umutu aldilar 3.forvet gereksiz..." ortadafol yok yumurta yok biz transfer yaptik... pes dogrusu...
golasaliyim Nickli Üyeden Alıntı
ne demek istedigini anlayamadim.sahsen anlamakta istemiyorum.illa birilerinin yazdigi seyleri alip karsi bir görüs idda etmek zorundami bu bmn milleti.
benimkisi sadece bir varsayim.... he kesin böyle böyle oldu mu dedik.
ya allahini seven benim yorumlarima begensede .karsi çiksada alinti yapip yorum eklemesin ya.herkes kendi yorumunu yapsin.
Kafkasin burda hic bir sucu yoktur, bunlari kafkas demiyor, baskanimiz bunlari kafkasa diyor ve kafkasta kamaoyuna sunuyor bu onun görevidir elestirilerecek kisi varsa oda nuri albayraktir, ama bunlar gecmis olay bu konu hakkinda birdaha konusulmasin yaa, bitti fatih gitmiyor daha ne uzatiyoruzki konuyu anlamadim.
Halen daha neyi paylasamiyoruz anlayabilmis degilim ? [img]smileys/smiley5.gif[/img]Ne bu siddet bu celal yaw ? [img]smileys/smiley5.gif[/img]
"Trabzonspor'un menfaati geregi" diye baslayan her cümlenin altina imza atarim. Trabzonspor'un menfaati gerektiriyorsa Fatih kimdir, Hami kimdir, Abayrak kimdir, ben kimim?
"Fatih'in satilmasi hiç bir suretle Trabzonspor'un menfaatine olmaz" diyorsaniz eyvallah. Katilmam, ama saygi duyarim, nihayetinde bir görüstür. Ama Trabzonspor'un menfaatine de olsa Fatih ya da bir baskasi asla satilamaz diyorsaniz orda bir tuhaflik var. Amaç daha iyi bir Trabzonspor, araç da futbolcular, bizler, kisilerdir. Araçlar amaç oldu mu da çözülmesi güç sorunlar çikar. "Trabzonspor'un menfaati için gerekirse satilir" cümlesinde hiç bir tutarsizlik, mantiksizlik göremiyorum. Trabzonspor'un menfaati geregi Fatih de satilir, baskalari da. Ayni menfaatler geregi kongre üyeleri de gerekirse yönetimi satarlar.
Bütün bunlar bir tarafa, Kafkas'in bir basin sözcüsü olarak geçmis yönetimlerdeki basin sözcülerinden çok daha az ortada görüldügünü düsünüyorum. En azindan su ana kadar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)