Arkadaslar! en çok nelerden hoslaniriz veya en korktugumuz sey nedir?herkesin bir zayif yönü vardir elbet.burda birbirimizle paylasmaya ne dersiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hobilerimiz ve Fobilerimiz
Daraltma
X
-
hobilerim-tabiyki MEZGIT yemek ne lezzet ama, kitap okumak,belgesel seyretmek,flim seyretmek,vapurla gezmek,sinirsiz uyku, resim yapmak,fuat saka dinlemek[img]smileys/smiley4.gif[/img]
fobilerim-yüksek,asiri hiz,böcekler[img]smileys/smiley11.gif[/img]Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
TSira_Şimal Yıldızı
- Alıntı
-
hobilerim=iddaaaaaaaa,halisahada mac,tv seyretmek,oyun oynamak
fobilerim=[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img]çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
içinde futbol olan her seyi çok severim... amerikan futbolu hariç... [img]smileys/smiley1.gif[/img]müzik bir diger tutkum... gezmek, sevdiklerimle vakit geçirmek... e daha ne olsun...
korkularima gelince belki size komik gelecek ama k öpeklerden korkarim... köye gittigimde yeni birk öpekolmamasi için dua ederim her yaz... [img]smileys/smiley1.gif[/img]eski olanlar zaten inanilmaz bir sekilde hatirliyorlar... (eee az misir ekmegi vermiyorum kendime alistirmak için [img]smileys/smiley1.gif[/img]) bir diger korkum ise, arabayla asiri hiz... geçirdigim kazadan beri üzerimden atamadigim bir korku oldu... geçen sene bizimkiler bir nisan için Bolu'ya gittiklerinde; arabada yer olmasina ragmen ben otobüsle gitmistim, o derece yani..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
Hobilerim-Futbolla ilgili her sey
Fobilerim-Yilan,akrep gibi ......larla karsilasmak(küçükken olmustun da[img]smileys/smiley4.gif[/img])
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
hobilerim : tabiki futbol ve evde tek basina kimse olmadan önümde kocaman bir paket cipsle tv seyretmek[img]smileys/smiley4.gif[/img]
fobi : kapali ve karanlik yerler [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
- Alıntı
Yorum
Yorum