Sayfa 876 Toplam 1573 Sayfadan BirinciBirinci ... 376 776 826 866 874 875 876 877 878 886 926 976 1376 ... SonuncuSonuncu
Toplam 39301 adet sonuctan sayfa basi 21,876 ile 21,900 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Umut Bulut

ESER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı lazkopatfaroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umut'un neyi aranacak çok merak ediyorum.

Yaptığı asist zenginliğimi , attığı goller ile takıma kazandırdığı puanlar mı ?

Sahi bu sezon Umut'un attığı goller ile kaç puan toplamışız ?

yerine anternatif olarak alinan adamlar ne yapmis peki? guzel umutu kovalim, kulaga hos geliyoda kim var peki umuttan iyi diyebilecegin,,

yoksa dunyanin en iyi 4. golcusu mu? al baros gibi forvet kovalim kayserideki koyune kadar ama ortada begenilmemesine ragmen formasi bos ise umut bu takimda oynar.. oyle uyduruk belcikadan kolombiyadan bilmem nereden tombala ceker gibi alinan adama guvenilip umut satilmaz ne kadar formsuz olursa olsun..

takima forvet diye alinan adamin " verdigi pasla " avunup kumasinin kalitesini olcuyoruz 10 mactir ancak hala anlayamadik nedense ipek mi yoksa basma mi..

talsuv61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Nonda gsden gönderilirken onu almaya neden iyetlenmedik ki, Gelseydi mükemmel oynar bizde umutla verem olmazdık.
    Ben teo'nunda iyi olduğuna inanmıyorum benim rahatsız olduğum diğerlenine haksızlık yapılarak umut iyi oyuncuymuş gibi sürekli ona şans tanınması.

lazkopatfaroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı magicyattara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kelimenin anlamını bildiğini zannetmiyorum..ya da makara yapıyorsun buralarda..hadi eleştirelim seni bakalım ne kadar gerileceksin..bir deneyelim..

Bana trilyonları verin istediğiniz kadar eleştirin.

Great White - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bana trilyonları verin istediğiniz kadar eleştirin.
    Senede 15-20 gol garantisini veriyorsan başlayalım şimdiden
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Nereden
    İstanbul

Alıntı eserkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerine anternatif olarak alinan adamlar ne yapmis peki? guzel umutu kovalim, kulaga hos geliyoda kim var peki umuttan iyi diyebilecegin,,

yoksa dunyanin en iyi 4. golcusu mu? al baros gibi forvet kovalim kayserideki koyune kadar ama ortada begenilmemesine ragmen formasi bos ise umut bu takimda oynar.. oyle uyduruk belcikadan kolombiyadan bilmem nereden tombala ceker gibi alinan adama guvenilip umut satilmaz ne kadar formsuz olursa olsun..

takima forvet diye alinan adamin " verdigi pasla " avunup kumasinin kalitesini olcuyoruz 10 mactir ancak hala anlayamadik nedense ipek mi yoksa basma mi..

Alternatif alınan oyuncular ne zaman katılmış takıma ? Siz 2 ayda hangi oyuncudan mükemmel performans alabılırsınız ? Burak, Umut'tan daha yetenekli bunu kabul edin artık. Burak forvet oynatılsa çok daha fazla verim alınır.

Teo iyi yada kötü o farklı bir durum. Teo'nun kötü olması Umut'a avantaj sağlar. Umut nasıl kullandı bu avantajı ? Türkiye'de Umut'tan daha iyi bir sürü oyuncu var.

İstediğiniz kriterleri alın Umut'tan daha iyi 5-6 forvet bulabilirsiniz

magicyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Great White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan'la 29 desek..
    Herkese Merhaba

Nereden
    İstanbul

Trilyonları verin psikolojimin bozulmayacağını göreceksiniz

KUTADGU
    Ziyaretçi

Sanırım geçen sen Denizlispor maçında Umut cezalı olduğu için oynayamamıştı.
    O maçta bir iki tan dandirik pozisyondan başkasını bulamamış ve 2-0 mağlup olmuştuk Denizlispor'a.
    Belki de en etkisiz maçlarımızdan bir tanesiydi.

Bu sene de GS kupa maçında ilk yarı Gökhan görev almıştı.
    İlerde ve orta sahada çökmüş ve yine rezalet oynamıştık.

Umut'un bu takıma çok şey verdiği bir çok maç sayabilirim.
    Umut'suz oynadığımız ama mükemmel oynadığımız tek maç sayamıyorum ama nerdeyse.

Trabzonspor'un gelmiş geçmiş en büyük haini olmakla suçlanan Umut Bulut!
    Allah yardımcısı olsun.

4 yıl boyunca ilk kez yemiş kırmızı kartı.
    Kıyamet koptu burada.

İnsan hali 4 yılda bir hatalı bir kırmızı kart yemez mi?
    Hiç sormadınız mı kendinize?

İnsaf edin arkadaş. Az insaflı olun yahu.

Nereden
    İstanbul

Cool

Sonunda bunun da olacağı belliydi..

"Burak Umut' dan daha yetenekli" bile dendi şu sayfalarda..

Hakikaten akıl tutulması dedikleri şey bu olsa gerek

Daha neyi tartışıyorsanız bunlarla

GW

Nereden
    İstanbul

Adam eve 1 çuval para ile gidiyor. Eleştirmeyecekmişiz psikolojisi bozuluyormuş.

Adam 3 kuruş para kazanıyor. Maça gitmek için zor zahmet para biriktiriyor.

Beyimizin psikolojisi bozulmasın diye her hatasına göz yumulacak.

Maça gidenlerin, izleyenlerin, Trabzonsporluların psikolojisini düşünen yok. Umut'un bu dokunulmazlığı nereden geliyor ???

Nereden
    Trabzon

Cihan,Umut ile ilgili olarak bahsettiğin Denizlispor maçından sonra forumda yazılanları merak edenler,292. sayfadan itibaren okuyabilirler..
    Herkese Merhaba

Nereden
    İstanbul

Trilyonları verin psikolojimin bozulmayacağını göreceksiniz
    Yukarıdaki son yazdığını gördükten sonra emin oldum ki o para da yetmez senin tedavine kardeşim..

GW

Nereden
    İstanbul

Sonunda bunun da olacağı belliydi..

"Burak Umut' dan daha yetenekli" bile dendi şu sayfalarda..

Hakikaten akıl tutulması dedikleri şey bu olsa gerek

Daha neyi tartışıyorsanız bunlarla

Evet yetenekli. Umut'un ne yeteneği var ?

Nereden
    İstanbul

Yukarıdaki son yazdığını gördükten sonra emin oldum ki o para da yetmez senin tedavine kardeşim..

Siz Umut'a 2 kat daha fazla verin o sizi tedavi eder

Cezalı Üye mustafadinç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umudun acımazsızca eleştirilmesinin sebebi gol atamaması filan değildir sonuçta gol atarkende eleştiriliyor geçen hafta gol attı yerin dibine sokuldu Umut BULUT iyi futbolcu fakat taraftarın arasındaki bir takım tetikçiler sadece sırf F.Tekke alınmadı diye takımı karıştırmak adına bu eleştiriyi şişiriyorlar ve bazı genç ama iyi niyetli kardeşlerde bilmeden alet oluyorlar buna,Umut gitsin diyorlar hay hay gitsin peki doyacakmısınız ey futbol ulemaları !!!!!
    Geçen sene aynısı krala (gökhan Ünal) yapılmadımı şimdi gitti elinize ne geçti,Hüseyini yediniz doydunuzmu!!!!!!!
    Önümüzdeki yıl hedefinizde kim var ben söyleyeyim pozisyona giripte atamayan kim olursa ilk kurban bence Burak olcak,veya olmazsa en yakın Teofilo olabilir sonuçta Tekke ile aynı mevkide oynuyorlar ya yiyin hepsini harcayın.
    Bu kulübün üzerinde F.Tekke nin ruhu dolaştıkça hiç bir santrafora rahat vermeyecekler Trabzonsporun başarılı olup olmaması onlara göre önemli değil başarılı sonuçlarda pusuya yatıp bekliyorlar ki ilk başarısızlıkta vuruyorlar ben buradan isimde veririm ama neyse şimdilik bekleyelim bizde.

Nereden
    İstanbul

Alıntı mustafadinç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umudun acımazsızca eleştirilmesinin sebebi gol atamaması filan değildir sonuçta gol atarkende eleştiriliyor geçen hafta gol attı yerin dibine sokuldu Umut BULUT iyi futbolcu fakat taraftarın arasındaki bir takım tetikçiler sadece sırf F.Tekke alınmadı diye takımı karıştırmak adına bu eleştiriyi şişiriyorlar ve bazı genç ama iyi niyetli kardeşlerde bilmeden alet oluyorlar buna,Umut gitsin diyorlar hay hay gitsin peki doyacakmısınız ey futbol ulemaları !!!!!
    Geçen sene aynısı krala (gökhan Ünal) yapılmadımı şimdi gitti elinize ne geçti,Hüseyini yediniz doydunuzmu!!!!!!!
    Önümüzdeki yıl hedefinizde kim var ben söyleyeyim pozisyona giripte atamayan kim olursa ilk kurban bence Burak olcak,veya olmazsa en yakın Teofilo olabilir sonuçta Tekke ile aynı mevkide oynuyorlar ya yiyin hepsini harcayın.
    Bu kulübün üzerinde F.Tekke nin ruhu dolaştıkça hiç bir santrafora rahat vermeyecekler Trabzonsporun başarılı olup olmaması onlara göre önemli değil başarılı sonuçlarda pusuya yatıp bekliyorlar ki ilk başarısızlıkta vuruyorlar ben buradan isimde veririm ama neyse şimdilik bekleyelim bizde.

Abicim demekki maçta 6-7 tane gol kaçırıp. Gol kaçırmayı bırakın arkadaşına gol atması için pas vermeyen bir futbolcunun maç 1-0 ken 90+4 de gol atması sizi sevindirdi ve onun bütün suçunu aldı.

KUTADGU
    Ziyaretçi

Cihan,Umut ile ilgili olarak bahsettiğin Denizlispor maçından sonra forumda yazılanları merak edenler,292. sayfadan itibaren okuyabilirler..
    Bu hatırlatmayı yaptığın ve net bir işaret koyduğun için teşekkürler!

Sahiden durdukları nokta yerinde durmuyor bazılarının

Üstelik Fatih'i, Gökdeniz'i, Hami'yi o kadar çok sevmeme rağmen onların da hata yaptıklarını unutmayan birisiyim ben.
    Kahramanlar bile hata yaparken, Umut'un kırmızı kartını bu kadar abartmak, işi futbol doğruları yerine karaktere doğru yönlendirmek adil değil, dürüst değil, insancıl hiç değil.

Nereden
    Trabzon

Para mutluluk getirmez Lazkopat..
    Her şeyi para ile değerlendirmeyelim..tabii bu bakış açısı kişiden kişiye değişir..param olsun da isterse her gün arkamdan sövsünler diyenler de olacaktır..

Mesela;Şenol Güneş ve Ersun Yanal'ın Milli takımdan uzaklaştırıldıktan sonra,psikolojik olarak oldukça yıprandıklarını düşünüyorum..bu adamların paraya ihtiyacı mı vardı..çöktüler resmen..
    Herkese Merhaba

KUTADGU
    Ziyaretçi

Siz Umut'a 2 kat daha fazla verin o sizi tedavi eder
    Rica etsem Nobre'nin, Baros'un ve Guiza'nın yıllık ne kadar para aldıklarını söyler misinzi?

Ve yine rica etsem Umut'un şu an hangi paraya oynadığını ve hangi paraya oynamaya hazır olduğunu da yazar mısınız?

Salih Edip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı mustafadinç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi tabi hüseyin de pozisyona girip atamıyordu ondan ayrıldı takımdan , fatihin ruhu birilerini dürtükleyip duruyor heralde gece rüyalarında birşey yapıyor ki burda lafı bile yapılmamışken akıllarına geliyor ...
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

TheCrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Yahu anladığınız halde neden anlamamış gibi lafı uzatıyorsunuz ki?.. Arkadaşın söylemek istediği, bu işin içinde nasıl bol para varsa, stres sıkıntı baskı da bu işin bir parçası. Nasıl ki mukavele yenileme zamanı profesyonelsen, tribün eleştirdiği zaman da amatör olmayacaksın.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Nereden
    İstanbul

Alıntı KUTADGU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica etsem Nobre'nin, Baros'un ve Guiza'nın yıllık ne kadar para aldıklarını söyler misinzi?

Ve yine rica etsem Umut'un şu an hangi paraya oynadığını ve hangi paraya oynamaya hazır olduğunu da yazar mısınız?

Ben Umut'tan Baros, Guiza yada Nobre olmasını istemiyorum.

Diyelim Baros'un kazandığı para verildi kendisine Baros gibi olabilecek mi ?

Aldığı paranın hakkını verdiğini düşünüyor musunuz ? Forvet oyuncusu için sahada sadece koşmak o kadar para ediyorsa o paraya tonlarca oyuncu bulabilirsiniz.

Nereden
    İstanbul

Para mutluluk getirmez Lazkopat..
    Her şeyi para ile değerlendirmeyelim..tabii bu bakış açısı kişiden kişiye değişir..param olsun da isterse her gün arkamdan sövsünler diyenler de olacaktır..

Mesela;Şenol Güneş ve Ersun Yanal'ın Milli takımdan uzaklaştırıldıktan sonra,psikolojik olarak oldukça yıprandıklarını düşünüyorum..bu adamların paraya ihtiyacı mı vardı..çöktüler resmen..

Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu anladığınız halde neden anlamamış gibi lafı uzatıyorsunuz ki?.. Arkadaşın söylemek istediği, bu işin içinde nasıl bol para varsa, stres sıkıntı baskı da bu işin bir parçası. Nasıl ki mukavele yenileme zamanı profesyonelsen, tribün eleştirdiği zaman da amatör olmayacaksın.
    Cevap verilmiş zaten. Konuyu sağa sola çekmeye gerek yok.

ESER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alternatif alınan oyuncular ne zaman katılmış takıma ? Siz 2 ayda hangi oyuncudan mükemmel performans alabılırsınız ? Burak, Umut'tan daha yetenekli bunu kabul edin artık. Burak forvet oynatılsa çok daha fazla verim alınır.

Teo iyi yada kötü o farklı bir durum. Teo'nun kötü olması Umut'a avantaj sağlar. Umut nasıl kullandı bu avantajı ? Türkiye'de Umut'tan daha iyi bir sürü oyuncu var.

İstediğiniz kriterleri alın Umut'tan daha iyi 5-6 forvet bulabilirsiniz

turkiyede dunya kadar futbolcu var ama bende yok mesele de o,

elin guzelinden bana ne guzel benim degilse...

umutdan bana ne, bul iyisini gonder ama gidip menajer tufasina gelip slowmotion adami alip bana forvet diye yutturma diyorum yonetici abilere bana yok teofilo yu yok profiloyu alip.iste size super star denirse ben de umutu savunmaya baslarim ki onu bile aramayalim ilerde diye..

umutu gonderip de nistelroyu suarezi, olici barosu huntelaari falan mi alacaklarini saniyorsun.. gidip uyduruk belcika liginin uyduruk rosalaresinden mecheleninden kortrijk inden forvet alicaklar,.. ha gitsin kariyeri ortada kalitesi belli bir adam alinsin.. iste budur diyelim.. umutu kayserideki koyune kadar kovalayalim hep beraber, ama bu malesef cok utopik bir hayal ve olasi da gozukmuyor.. ben umuta anternatif alinan adamlari gordukten sonra bu zihniyetin ondan bile daha iyisini alacagini dusunmuyorum..

ben oynadigi mactan sonra " uyum " diyen forvet degil
    oynadigi futbolla " ben buyum " diyen bir forvet gormek istiyorum sahada..

umutu sat kabulum ama yerine ses var goruntu yok profilo alma..
    aliyosan lcd plazma al ... alamiyorsan da satma diyorum

umarim net bir aciklama olmustur
    Konu ESER tarafından (28.04.2010 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.

Salih Edip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı TheCrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bahane hazır zaten , geçen sene tekke diye bağırınca morali bozuluyordu oynamıyordu bu sene de tekkenin ruhu geliyomuş geceleri ...
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0

Şu anda listelenecek üye yok.