Satranç konusunda ortaokul yillarinda ilgim vardi. Su siralar denk gelirse oynuyorum ne yazik[img]smileys/smiley21.gif[/img]
arkadaslar satrançla araniz nasi benim 5 sene öncesine kadar aram çok iyiydi simdi ugrasmiyorum.sevgiler.
Satranç konusunda ortaokul yillarinda ilgim vardi. Su siralar denk gelirse oynuyorum ne yazik[img]smileys/smiley21.gif[/img]
satrançta ustayim rakip varsa oynarim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Harun Nickli Üyeden Alıntı
Tavla oynadigin gibi satranç oynuyorsan, "ustayim" deme, hatta "çirak oldum" biledeme[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Edited by: saglam
illa okey oynamanin inceliklerinimi ögretigim sana yoksa satrançmi[img]smileys/smiley4.gif[/img]saglam Nickli Üyeden Alıntı
Kapisalim bir gün
kapisalim selami ayipsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Tamam olum Ankara'ya isk geldiginde oynayacaz.
Sen niye deplasmana gelmiyorsunda beni çagiriyorsun.Fark etmez seni ordada yenerim .Faruk Nickli Üyeden Alıntı
HARUN KARDESIM ANKARA YA MACA VEYA GEZMEYE GELDIGIN BI GUN SENINLE KARSILIKLI KAPISALIM OLUR MU?
satranç bu ha okeyde tas çalmaya benzemez[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu santranci internette oynayanabilecek siteler var mi ¿
Benim bildigim bi site var.Ben orda oynuyom ama yabanci site
Sana söz.Hem tanismis oluruz hemde kapisiriz.Bizim Istanbulda bu oyunu bilen yok heralde[img]smileys/smiley36.gif[/img]ikrime_61 Nickli Üyeden Alıntı
Harun satrançta hertürlü kapisabiliriz ve istiyen diger arkadaslarla.
Son 2-3 yildir pek ilgilenmiyorum ama bi aralar çok iyiydim bireysel lisansla sah-mat klübü adina ve okulum adina sayisiz turnuvaya katildim.
Senle ter atarim biraz abi...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ne dersin?
[img]smileys/smiley2.gif[/img]Gökte ararken yerde bulduk be rakibi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ama ben senin gibi prof. degilim.Ama yinede kapisalim derim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Scholes Nickli Üyeden Alıntı
tek ogrenemedigim oyun sekli
ts-saral-of Nickli Üyeden Alıntı
Ögrenmeni tavsiye eerim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Harun bu ne sempatik fotograf yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Scholes Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley2.gif[/img]Çaktirma bizim hatun görmesin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Harun ne zaman kapisiyoruz abi?
Aliyim bi havani [img]smileys/smiley36.gif[/img]
satrançda çok iddaa li degilimdir ama oynarim arada sirada [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Valla oynamiya oynamiya unuttum bir ara merak sarmistim ancak evde bilen kimse olmadigi için antrenman yapamiyordum.
Sinifta yapilan turnuvada acemi halimde bile 5-6. mi ne olmustum tabii o son maçta bizim arkadas hiç bilmemesine ragmen 8-9 kisinin destegiyleyendi beni benim çikmami istemediler gözleri korktu[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Scholes Nickli Üyeden Alıntı
tamam sen gel bende bütüm isimi gücümü birakip sana gelecem ama kesin beklerim farugum sen ben bi turnuva yaparizHarun Nickli Üyeden Alıntı
Sen mekan söyle kapisalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]Scholes Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)