Ben yolladim.KazimKoyncu'nunTrabzonspor sevgisini anlatmak için yazdigimarslarda kullanilabilir
Ben bukonuyusizden yardim istemekiçin açtim,lütfen okuyun.Kazimabi için.
Kazim Koyuncu'nun yeni bir belgeseli yapilacak ve bu belgeselde Trabzonspor sevgisininde gösterilmesini istiyoruz.Bildiginiz gibi bundan önceki belgesellerde nedense bu yönünühiç vurgulamadilar.
Benim sizden istegim bu belgeseli yapanlara mail atabilirsiniz?
Elinizde Trabzonspor formasi ile çektirdigi resimler varsa gönderebilirsiniz eger resim yoksa bile mail atin ve deyin ki Kazim abinin Trabzonspor yönününde vurgulanmasini istiyoruz.
Ben bunu tek basima yapamazdim yapsam bile 5-6 tane mail atabilirdim ancak sizin sayenizde binlerce mail olabilir ve böylece bu konuya dahaciddi yönelirler.
Kazim abinin hakkini yedirmiyelim,bu dünyada en çok sevdigi seylerden birisi belgesel konusu olmayacakta ne olacak.
Lütfen; KAZIM ve Trabzonspor için.
Hep birlikte mail atalim bu adrese. webmaster@kazimkoyuncu.com
Ben yolladim.KazimKoyncu'nunTrabzonspor sevgisini anlatmak için yazdigimarslarda kullanilabilir
BENDE ATTIM KAZIM KOYUNCU HEP KALBIMIZDE KALACAKSIN
islem tamamdir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
tamamdir agalar
bende atiyorum simdi ve baska arkadaslarada söylüyorum.
[img]smileys/smiley20.gif[/img]Mail tamamdir
Mesajiniz asagidaki adres(ler)e basariyla gönderildi
webmaster@kazimkoyuncu.com
Adres Defterine
Bende postami gönderdim.Bu mübarek Cuma günü rahmet istedi merhum herhalde.Yüce Allah'tan kendisine tekrar rahmet diliyorum.
allah rahmet eylesin[img]smileys/smiley19.gif[/img]
bende gönderdim
Arkadaslar yardimci oldugunuz için gerçekten çok tesekkürler.
Ayrica tanidiginiz tüm arkadaslari da bu konudan haberdar ederseniz sevinirim.
Kazim abi için...
ben de gönderdim bir e-mail...
Arkadaslar illa elinizde resim olmasi gerekmez,yoksa bile mail atin ve deyin ki Kazim abinin Trabzonspor yönünün vurgulanmasini istiyoruz.
Tekrar çok sagolun arkadaslar.
asagidaki maili attim
ilk önce sizi çok tebrik ediyorum böyle bir belgeseli yapmaya çalistipiniz için.. ama lütfen kazim koyuncu nun trabzonsporlulugu nu by pas etmeyelim. kazim koyuncunun her yönünü bu belgeselde insanlara gösterin ki örnek alinacak bir kisi oldugunu tüm türkiye anlasin..
çalismalarinizda basarilar
Bir mail'de ben attim.Hatta 3 tanede resim gönderdim...
Gerçekten çok güzel bir konuya degindin deniz_61.
Nedense bundan önceki belgeseller de Trabzonspor yönü hiç vurgulanmadi,insallah bu belgesel farkli olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)