Elin uðurlu gelir inþallah Ömer. Hayýrlý olsun. Bitirdiðimiz yerden baþlýyoruz...
Bismillah!
Super Ligin maçlarýnýn ilk baþlýðýný ben açayým dedim.
Trabzonspor'umuza sonsuz baþarýlar diliyorum.
Konu Sefa tarafýndan (13.08.2012 Saat 03:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Elin uðurlu gelir inþallah Ömer. Hayýrlý olsun. Bitirdiðimiz yerden baþlýyoruz...
Bismillah!
Hürgün baþlýk açmasýn!
BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunansekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.
Zor geçecektir. Kötü oynasak bile 3 puan almamýz lazým.
Abi valla fikstür açýklandýðýnda aklýmda vardý ilk haftanýn baþlýðýný açmak.![]()
![]()
*
Geçen sezon ilk hafta puan kaybýyla baþladýk sonrasý da ligde kötü gittik.Ýnþallah 3 puanla açarýz sezonu.Maçýn arefe ya da bayramýn ilk gününe gelmesi kötü kýsmet olur inþallah gitmek...
Kadir Has Üniversitesi
Karamsarlýk tohumlarý ortalýða saçýlmadan yazayým.
Geçen sezon çokça araba ev satýp Trabzon'un malubiyetine basan oldu ve don atlet kaldýlar.Lafta bunlar tabi.
Gs bjk maçlarý örnekler.
Özkan SÜMER
O laflarý yedirmeye gelicez karabük unutmadýk son maçý !
ÞAMPÝYON TRABZON
Sahaya çýktýðý her maçý Trabzon kazanýr..
0-3 !
BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunansekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.
Ters maç
Olasý maðlubiyet kýzdýrmasýn.
Ben ölünce bir elimi tabutumun dýþýna atýn. Ýnsanlar görsünler ki,padiþah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boþ gitmiþtir.
Ýlk maç çok önemli zorlu geçer kazanan taraf olacaðýmýzdan þüphem yok yöneticilerimiz bunun bilincinde olmasa da biz büyük trabzonsporuz.
Trabzonsporlu olmak bir ayrýcalýktýr.
Saha itibari ile Karabük deplasmanlarý zordur. Ýyi bir baþlangýç yaparýz inþallah...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Hayde Trabzon.
-
her zaman önce Trabzonspor
#Hurgunligsonunakadarmacbasligiacmasin
4-0 aliriz.
Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
# Fýrtýnam bu yolda hep seninle !
bu elýmýzdký sýeadan kadroyu lýgdeký her takým cok rahat yener bu sene kýmse takýmdan býsey beklemesýn gorunen koy klavuz ýstemez sadrý sener ve senol gunesýn cýftlýðý oldu ts yanlýs ustune yanlsýlar cok yazýk cok..
8. Þampiyonluðun geleceði sezona galibiyetle baþlarýz..2 farkla geçeriz.
karabük ters bir takým ama bülent korkmaz gitti skibbeninde o defans anlayýsý fazla yok bence farklý yenerek baslarýz
zor maç ters gelebilir
Oyun bitince þah da piyon da ayný kutuya konur...
Yensek ne olur yenmesek ne olur ilk maci . Trabzonum olmus sömürülen Takim.
Nasil bas edecegiz . Sampiyon olamayacagimiz belli zaten bu kadroyla bu rakiplerle.
Sicayim böyle düzene..
Bismillah. Ne hýzlý açýldý baþlýk
Allah yüzümüzü hep güldürür inþallah bu sezon.
Vurdu, gol olduuuu...
allah yardýmcýmýz olsun çok zor bir sezon olacak
yine senaryo ayný : paraya karþý emegin ve yetenegin savaþý
TÜKENEN SON ÞEY UMUTTUR
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)