Benim favorim KUTOZ.ya sizin ki?
Benim ki Lazutlarlivera...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bende biliyorum en güzel nick in bana ait oldugunu ama ayip olmasin diye kendi nick imi yazmadim
yabanci blackseastorm
yerli karadeniz firtinasi .....[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Lazrail....
adminlerden ricamdir lazrail niki kullanilmiosa kapatilip bana verilmesini istiyorum.
lazrail
Yeni Kullanici
01-Haziran-2004
0
sifir mesaj atmis. yönetimden ricamdir. o niki istiyorum. yada egemen sadece...Edited by: egemengundogdu
tabii benimde sayfaya sigmayan bi nick im olsa bende degistirilmesini isterdim
adamin boyundan büyük nicki olmayacak iste
Yabanci.......thepatfhinder
Yerli..............Lazrail
Benimkisi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
lazutlarlivera Nickli Üyeden Alıntı
biliyorum [img]smileys/smiley4.gif[/img]
admin Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
egemengundogdu Nickli Üyeden Alıntı
eger mümkünse ben de "Berberoglu" nick'ini almak isterim. Aynen yukaridaki gibi üye olmus ama hiç kullanmamis...
not: benim begendigim nick "simal yildizi"..
----------------TSira-----------------
[img]smileys/smiley17.gif[/img]
admin Nickli Üyeden Alıntı
Harbiden çok kalite bi espri.
fanatik pacci
simal yildizi
Simal Yildizi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Nick adi ve soyadini çagiristiran nickler olmadigi sürece soguk baksamda sonu Ts ve 61'le biten nickleri,bizi mest eden futbolcularin isimlerinin oldugu, Trabzonsporu çagristiran sembollerin ve mecazi çagrisimlarin oldugu harf oynatmali cin nicklerin hepsini begeniyorum ama içlerinde bir kaçi varki benim de çok hosuma gidiyor. O nicklerde..... önemli olan nickler degil arkadaslar, o nicklerin yazdiklari (her isi de ciddiye almasam olmaz) [img]smileys/smiley4.gif[/img]
mesela benimki dimi [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Külünkoglu Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)