[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]aga sabah sabah isinmi kalmadi yaw
[img]smileys/smiley15.gif[/img]
666'nin ugursuzlugu gerçek mi?
Geçen hafta Omen'in basin gösteriminde, Özen Film basin danismani Nizam Eren'in açiklamalari hayli çarpiciydi. 666, 2006'nin 6. ayi olan Haziran'in 6'siydi. Ve film Türkiye'de de bütün dünyada oldugu gibi 6 Haziran günü, yani önümüzdeki sali gösterime çikacak. Ne var ki filmin getirtilen 66 kopyasi da havaalanindaki kargo yangininda kül olmustu. Ve yerine alel acele yenileri gelmisti. Nizam da saka yollu tüm bunlari "seytanin isleri" diye niteledi. Ne dersiniz? Sahiden de bu ise seytan karismis olabilir mi?
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]aga sabah sabah isinmi kalmadi yaw
olabilirrr[img]smileys/smiley15.gif[/img][img]smileys/smiley15.gif[/img][img]smileys/smiley15.gif[/img]
[img]smileys/smiley15.gif[/img]seytana inat ben az sonra camiye gidecem. beni yoldan cikarmaya calismasin
[img]smileys/smiley15.gif[/img]hahahahaah ya çol komik gerçekten [img]smileys/smiley4.gif[/img]
[img]smileys/smiley15.gif[/img]aslinda febe gese için 666 nin ugursuzlugunu kullanabilir 6 kasimda 6 tane olmustu yaa bilmiorum yaptilarmi ama ben olsam internet sitelerine tasirdim 6 kasimin 6 si 6-0 in 6 tisi bide gese 6si
ilginç olabilir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
simdi bu msj biraz febe sempatizani oldu alakasi yok ona göre sadece aklima geldi[img]smileys/smiley15.gif[/img]Edited by: husolee61
HUUUU ra FEEEEEEEEEEEE .[img]smileys/smiley4.gif[/img]
[img]smileys/smiley15.gif[/img]buarda ben siteye 6 subatta üye olmusum ilginç seyler oluyo burda huuuu bunlarin hepsi birer tesadüf mü yoksa kusursuz isleyen bir mekanizmami[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Bende 2004 yilinda üye olmusum.Rakamlari toplarsak 2+0+0+4= 6
inanmiyoruuuuuuuuuuuuum.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
bence bunlar ve bu gibi daha niceleri... gündemi bosa mesgul etmek için uydurulmus saçma haberler...insanlar bunlarla mesgul olurken ülkede neler oluyor neler....
[img]smileys/smiley15.gif[/img][img]smileys/smiley15.gif[/img]ahanda seytanun isidur uLa ofLiyi götürun orayada seytanLa basa çiksunnn[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
blume_61 Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley15.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ne münasebet yaw! Güzelim Tarih iste aaaa[img]smileys/smiley4.gif[/img]
bos isler bunlar, ayin 13'ü cuma günü bilmem ne bunlar hristiyan adetleri, korkulari, bizim Allah'tan baska kimseden korkumuz olmaz...
13 sayisinin sirricorleone Nickli Üyeden Alıntı
1453--->1+4+5+3=13 (Istanbul'UN Fethi)
571---->5+7+1=13 (Peygamber Efendimizin(S.A.V) in dogum günü)
hah eline saglik kardesim, hristiyanlar bulurlar, bizim özenti gençlik de hemen sahiplenir, hiç belli etmeden bosaltiyorlar içimizi...
abi ben onlarin ............liklerini ortaya çikarmak için yazdim onlari yanlis anladin galiba...corleone Nickli Üyeden Alıntı
Ya beni yanlis anladiniz ben de heralde inanmiyorum böle saçmaliklara ama adamlarin 13 ü ugursuz sayma sebepleri bu yani onu diyorum ben size
[img]smileys/smiley15.gif[/img] böle saçmaliklara tabiki bende inanmam hurafe dir saçmaliktir eglenmek için açtim bu konuyu nekadar salak olduklarini görelim die [img]smileys/smiley36.gif[/img]
beyler bundan sora 6in takmiyoruz ben zaten takmam ugursuzluk getirir 6 nin ugursuzlugu uuuuuuu[img]smileys/smiley15.gif[/img]
çok ugursuz bi gün..bizim erhan dogmus bugün
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)