Hayirli olsun bakalim. Elestiri veya övgü yapmak icin daha erken. Yaptigi amelleri bi görelim ondan sonra yorumlarimizi yazmaya devam ederiz.
Uzun bekleyislerden sonra yeni hocamiz Sebastiao Lazaroni..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Hayirli olsun bakalim. Elestiri veya övgü yapmak icin daha erken. Yaptigi amelleri bi görelim ondan sonra yorumlarimizi yazmaya devam ederiz.
bence de su an için hayirli olsun demekten baska yapacak biseyimiz yok
hayirli olsun.insallah daha iyiye hep beraber sampiyonluga.AMIN
uyy yaratici! medyamizdalaz-aroni esprilerinden geçilmeyecek desene bu sene.
Hayirli Olsun
bir çok takimda çalismis,bir çok farkli kültür görmüs,birikim çok
Trabzonspor için degisik,farkli bi tarz olacak
heyecanla bekliyorum..
hosgeldin LAZoroni hosgeldin .....
hosgeldin LAZoroni hosgeldin .....
Insallah Hayirli olur
Umarim kan uyusmazligi yasamayiz.Cani gönülden basarilar diliyorum.
hayirli olsun..
umarim basarili olur..
Lazaroni..bol Laz-horoni bekliyoruz..ona göre..
ins. iyi seyler yapar
hayirli olsun insallah 20 yillik kötü bahtimiza son verir
hosgeldinn lazoronii..
KOSTEK DEGIL DESTEK... Bu sene bol bol LAZ HORONI Hayirli ugurlu olsun.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Daha konusmak için erken ama, ben çok iyi bir hoca oldugunu düsünüyorum. Elendikleri 90 dünya kupasinda da çok güzel futbol oynuyorlardi. Hatta kazandiklari 2002 dünya kupasindan bile.
Allah utandirmasin.
bizden birini aldik sonunda laz oda bizden biri yani yönetim bir tasla 2 kus vurdu kimisi yabanci istiyodu kimiside bizden biri olsun diodu yönetime helal olsun kimseyi kirmadi [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ben sahsen Lazaroni'den, kendi adima, UEFA kupasinda gruplara kalabilme ve gruptan çikabilmeyi bekliyorum. Bakalim ne kadari gerçeklesecek? Insaallah fazlasiyla olur.
Bu arada, gülmeyin ama, "Bir yili opsiyonlu" ne demek? Bana bir açiklar misiniz? Gerçekten bilmiyorum.
yani iki yil bittimi istersegik bi yil daha kalir istemesegik gider ama opsiyonu daha cok tazminat sorununda konuluyor yani yarin kovarsagik 2008 e kadar tazminat ödemeliyiz opsiyonsuz olsaydi bi yillik daha üstüne
Cyzio Nickli Üyeden Alıntı
ilk yil sonunda performansi begenilmezse tazminat ödemeksizin gönderilebilir,performansi begenilirse ikinci bir görüsme yapmaksizin sözlesmesi uzatilabilir demek
hayirli ugurlu olsun yeni teknik direktörümüz..ben sahsen kariyerini çok begendim..2 ayri takimi brezilya liginde sampiyon yapmak, brezilya milli takimini çalistirmak bunlar az buz seyler diil..umarim basarili olur yüzümüzü güldürür..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)