güle güle
hayirli olsun
güle güle
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Abartıldığı kadar kötü değildi. İlk sezonunun başları zaten çok iyiydi, sonra gittikçe formu düştü. İkinci sezon da sakatlanana kadar gayet iyiydi. Güle güle Bamba.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Leicester city taraftarlarının duygularını anlayabiliyorum şuan
.
Aklıma şu sahne geldi.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
http://s1.directupload.net/images/120925/2uxkp72o.swf
Tek maçlık zirve performansıyla gönlümüzü çalmıştı...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
resim_2021-01-11_231602.jpg
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırİngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba'nın kansere yakalandığını ve tedavisine başlandığını açıkladı.
fenerbahçe maçında ne goller atmıştı
Bize premier ligden yeni gelmisken cok iyiydi canavar gibiydi. hem cok guclu hem cok hizliydi. Sonrasinda performansi dustu saclari da uzundu saclari da sifira vurdu falan saclari uzunken daha iyi oynuyordu. Neyse herkesin aklinda 17 subat 2013 de Trabzondaki fener maci kaldi. Bir gol sirtina carpip yon degistiren topla digeri onur kalede hazir top elime gelsin diye beklerken kendisi de topu ileri vurmak yerine topun ustunden atlamaya calisinca kenardan gelen orta ayagina carpip gol oldu. Onur baya sinirlenmisti Tabi kendi ozur dileyip onurun elini sikmak istedi onur kafasini farkli yone cevirmisti. Mactan sonra onura bunu sordular yok sorun falan sadece gormedim falan demisti.
Ilk senesinde Senol gunes ile lige basladi sonra Tolunay kafkas geldi. Ikinci senesine Mustafa Resit akcay ile basladi devre arasi sakatlanip sezonu kapatti. O donem ayagina platin civiler takilmisti. Sakatligindan kisa sure sonra Mustafa Resit akcay ayrilip yerine yardimcisi Hami Mandirali ile sezonu bitirmistik. Sezon sonunda da Premier lige geri donmustu bu Fransa dogumlu Fildisi Sahili vatandas.
Bizden ayrildiktan sonra lenf kanserine yakalanmisti. Trabzonsporu cok seviyordu Trabzonsporun yeni yilini kutlayan video yayinladi. Twitterda tweet de atmisti. Her ne ise simdilerde Adanasporda hoca oldu.
Onur bamba aciklamasi
https://www.ntvspor.net/futbol/bamba...73cc3eb426d4c8
Konu jpositve tarafından (07.08.2024 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.
Akşam akşam vefat haberi üzdü. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Huzur içinde uyu
Team Organize Kötülük
ah be bamba. memnun kalmamıştı kimse ondan. adanaya td olarak geldiğini görünce sevinmiştim. herkesten 1,5 sat önce antremana geldiğini yazmışlardı. huzur içinde uyu bamba
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
Vay be
Allah rahmet eylesin
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Üzdün be Bamba...
Sanki mutlu olsun diye Adana'ya hoca yapılmış gibi geldi bana. Fotoğraflarına bakıyorum geldiğinden beri hiç iyi gözükmüyormuş. Eğer böyleyse ince düşünenleri tebrik ederim.
Acı bir haber, toprağı bol olsun.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Hastalığı biliniyordu ama ölümü ani oldu. Mekanı cennet olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Çok üzüldüm. Huzur içinde uyusun...
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Simdi ogrendim vefat etmis. Manisa maci oncesi otelde rahatsizlaniyor. Manisa Celal Bayar Univeristesi Hastahanesine kaldiriliyor. Mac oynaniyir ve 0-0 bitiyor. O arada hocalari Bamba hastahanede yatmaya devam ediyor ve vefat ediyor. Birkac yil once lenf kanserini yendigi soyleniyordu. Non-hodgkin lenfom hastalığı nedeniyle vefat ettigini soyleyen var. Keske Turkiyeye gelmek yerine Ingiltere veya Fransada kalsaydi. Orada belki daha iyi bir tedavi ile hayatta kalabilirdi. Yazik cok yazik Allah rahmet eylesin.
Üzdün Bamba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)