insallah görevlerinilayikiyla basarirlar
Türkiye'de bir ilki Kocaelisporlu Taraftarlar Dernegi(KOSTAD) gerçeklestirerek kulüp yönetimini ele aldi. Artik kulübün baskanligini da Taraftarlar Dernegi'nin baskani Cemal Derya yapacak. Yeni yönetim tamamen taraftarlardan olusuyor. Bizde buradan bir ilki gerçeklestiren Kocaelisporlu taraftar arkadaslarimiza bu zorlu yolda candan basarilar diler,insallah en kisa zamanda Kocaelispor'u layik oldugu yere getirirler..
insallah görevlerinilayikiyla basarirlar
olay pek öyle degil.kongreye giren iki adaya karsi olduklari için aday oldular.biraz zaman kazanmak için yani.simdilerde baskan olmasini istedikleri kisiyi baskanliga razi etmeye çalisiyorlar.uygun birini bulup yönetimi devredecekler...
bu bir model olur Türkiyeye....
basarili olurlarsa ne ala...
basarilar kocaeli
Devam ederlerse sayet,amatöre kadar yollari var[img]smileys/smiley4.gif[/img]Taraftardan baskan mi[img]smileys/smiley36.gif[/img]......Bu kadar basitmi bu is yaaa.....!
yok böyle bir yönetim sekli zamaninda bursasporda da taraftarin biri çikip baskanligi almisti destek sonuç hiç iyi olmadi
KOCAELI IÇIN HIÇ IYI OLMADI,ÇÜNKÜ YEREL MEDYA KADRONUN TRABZON AGIRLIKLI OLMASINI ELESTIRIYOR,TRABZONLULAR GITTI,BAKALIM SIMDI NE YAPACAKLAR,
Trabzon agirliksiz ne yapacaklar bakalim [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Insallah basarili olurlar..
zanoylu Nickli Üyeden Alıntı
katiliyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ya yok birader öyLe seymi oLur
Anladigim kadari ile adamlar darbe yapmis , duzgun bi olusum olana kadar...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)