Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Koç Ürünlerine Boykot!!! Ali Koç Özür Dileyeceksin!!!

Cüneyt Canlýca - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Standart Koç Ürünlerine Boykot!!! Ali Koç Özür Dileyeceksin!!!

Bir insan istediði takýmý tutmakta özgürdür...Þu takýmý veya bu takýmý tutuyor diye kimseyi eleþtiremezsiniz..O takýmýn menfaatleri için çalýþmakta sonuna kadar da haklýdýr..

Sözüm asla ve asla Ali Koç'un Fenerbahçe'liliðine deðildir..Kendine göre doðru iþler yapmýþ ve gönül verdiði renklerin sonuna kadar arkasýnda durmuþtur...

ANCAK:Ali Koç'un ve tüm Koç grubunun þunu unutmamasý gerekir...Sizi bu ülkede sadece fenerbahçe zengin etmedi.. Sizin ürünleriniz Trabzon'da Ordu'da Diyarbakýr'da Edirne'de Antalya'da kýsaca Türkiye'nin tüm yerleþim yerlerinde satýlmakta... Tüm sporseverler tarafýndan kullanýlmakta...

Benim ve benim halkýmýn sýrtýndan zengin olup benden kazandýðýn para ile benim tuttuðum takýmýn mensuplarýna fiziki saldýrýda bulunamazsýnýz... Bu hakký size hiç bir þey veremez...

Ali Koç yaptýðý hareketten dolayý Sadece Trabzonspor'dan deðil Diðer tüm takýmlarýn mensuplarýndan ÖZÜR DÝLEMELÝDÝR...

Bu Özür Gelene Kadar Kendi Adýma Tüm Koç Ürünlerini BOYKOT ediyorum.....

krdnz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Abi/kardeþ üzerine alýnma ama günaydýn demek isterim..

Nereden
    Ordu

Alýntý krdnz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abi/kardeþ üzerine alýnma ama günaydýn demek isterim..
    Niye Günaydýn hayýrdýr... Bmn veya Trabzonspor taraftarý boykot yaptýda benimmi haberim olmadý!!!!

Amacýmý anlamadýnýz galiba... Bir þekilde ses getirmek lazým... Bu iþte tapeleri yorumlayarak,10 saat forumda durup her mesaja bir cevap yazarak olmaz... Bir þekilde sesini basýnda duyuracaksýn...Ufacýkta olsa...

Benim evimde zaten en küçük bir koç ürünü yok bu arada ...

bilgehan83 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Yaþ
    42

almýyorum, aldýrmýyorum, her daim uzak durdum, uzak duracaðým...

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47

bencede bu alý koc serefsýzýne bý tepký gosterýlmelý bu tarz halka mal olmus markalarýn yonetýcýlerý sahýplerý her neyse daha dýkkatlý davranmalý,ben gýdýcým alý koc un sattýgý seyý alýcam o para kazanacak dahada buyuyecek guclenecek ee sonra ne olacak beným baskanýma beným oyuncuma yada dogrularý yazdýgý halde sýrf sýkecýlere ters gelýyor dýye yazý yazana kabadayýlýk yapacak,kulup olarak belký tepký koyamazlar ama býzler taraftar olarak tepký koyalým dýycem de hurrýyet gazetesý býze etmedýgýný býrakmadý ama trb da hala cok rahat yuksek týraj sata býlýyor,yaný ne kadar býrlýk olup hareket ederýz o belýrsýz

serhatki - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

Alýntý Cüneyt Canlýca Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir insan istediði takýmý tutmakta özgürdür...Þu takýmý veya bu takýmý tutuyor diye kimseyi eleþtiremezsiniz..O takýmýn menfaatleri için çalýþmakta sonuna kadar da haklýdýr..

Sözüm asla ve asla Ali Koç'un Fenerbahçe'liliðine deðildir..Kendine göre doðru iþler yapmýþ ve gönül verdiði renklerin sonuna kadar arkasýnda durmuþtur...

ANCAK:Ali Koç'un ve tüm Koç grubunun þunu unutmamasý gerekir...Sizi bu ülkede sadece fenerbahçe zengin etmedi.. Sizin ürünleriniz Trabzon'da Ordu'da Diyarbakýr'da Edirne'de Antalya'da kýsaca Türkiye'nin tüm yerleþim yerlerinde satýlmakta... Tüm sporseverler tarafýndan kullanýlmakta...

Benim ve benim halkýmýn sýrtýndan zengin olup benden kazandýðýn para ile benim tuttuðum takýmýn mensuplarýna fiziki saldýrýda bulunamazsýnýz... Bu hakký size hiç bir þey veremez...

Ali Koç yaptýðý hareketten dolayý Sadece Trabzonspor'dan deðil Diðer tüm takýmlarýn mensuplarýndan ÖZÜR DÝLEMELÝDÝR...

Bu Özür Gelene Kadar Kendi Adýma Tüm Koç Ürünlerini BOYKOT ediyorum.....
    valla özürde dilese boykot.
    ben senelerdir koç ürünü sokmam zaten.
    babalarý papanýn ayininde saf tutmuþtu zamanýnda.
    -ne olduðu belli olmayan bir sülale.
    -türk insanýnýn sýrtýndan geçinen kan emici asalak aile.
    -bünyesinde en fazla asgari ücretle eleman çalýþtýran aile.
    vatanýný seven bunlara para kazandýrmaz.

krdnz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Þike süreci baþladýðýndan beri Ali KOÇun Trabzonspor düþmanlýðýný açýk þekilde herkes gördü.Hatta MAA Ali Koç için "Trabzonspor þampiyonlar ligine gitmeseydi sorun yoktu" demiþti.

Boykot veya baþka bir tepki olacaksa bu çoktan yapýlmýþ olmalýydý..Hatta sadece KOÇ ürünleri deðil,

*Lig tv (üyeleliði devam eden TSliler var maalesef)
    *Koç ürünleri
    *Sýrma su (sahibi davut diþli azýlý fenerli ve baþkanýmýza rahatça ekrandan sallýyor)
    *Ülker (Fenere kazanla bize çay kaþýðýyla bile deðil)
    *Fanatik,Hürriyet,Vatan gibi gazeteler (zaten BMN bunlarý deþifre ediyor)

Aklýma gelen ve bildiklerim bu kadar.Trabzon diðer büyüklerden farký olarak bir þehir takýmý ve biraz þehir duyarlý olsa diðerlerine göre elimþz daha güçlü olur aslýnda..

Nereden
    Ordu

http://www.koc.com.tr/tr-tr/Iletisim.../Iletisim.aspx

Formu doldurup þikayetlerinizi iletebilirsiniz..Uefa ya attýðýmýz mesajýn onda birini buraya atsak eminim Ali Koç un kulaðý bir þekilde çekilecektir...

Bu arada adamlar neredeyse tüm Türkiye'nin sahibi imiþ..Ali Koçun þýmarýk zengin çocugu olmasý gayet normal...

lazibere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

YAZDIÐIM SÝTEM MESAJI

KOÇ Grubu Türkiye'ye Mal olmuþ bir deðerdir. Bu Ýsim artýk sizin deðil Halkýn markasý olmuþtur.

Fakat son zamanlarda hiç de ihtiyacýnýz yokken, Þirketiniz Fenerbahçe Kulubu ile anýlmakta ve O kulubun iyisi ve kötüsü sizlere mal edilmektedir.

Ali KOÇ Beyefendi'nin Bu kadar ön planda durarak, ÞÝrketinin belli renklerin þirketi haline dönüþtürülmesi Sanmýyorum ký Firmanýzýn bir ilkesi olsun.

Ali KOÇ Fenerbahçe'li olabilir her sporsever gibi lakýn ;Baþta takým Yöneticilerine ve Taraftarlarýna ve Gazetecilere hakaret ve saldýrý boyutuna gelmiþ fanatýklik, Ülkenýn Dört bir yanýndaký Fenerli olmayan ama KOÇ ürünleri tüketen Vatandaþlar tarafýndan hiç de hoþ karþýlanmamaktadýr.

Ne Fenerbahçe nede baþka bir takýmýn lobisi siz olmamalýsýnýz.

Bizden olmayan bizden almasýn mantýðý kabul edersiniz ki Ticarette hiç izlenmeyecek yoldur..

Markanýzý, renklere kurban etmemelisiniz..
    Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun

Samet Türkmen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    37

Boykot konusunda organize olma açýsýndan ülkemizde sürekli sýkýntý yaþýyoruz ama böyle birþeyin gündeme bile gelmesi yeterli mesajý verecektir.

Nereden
    Ordu

Alýntý Samet Türkmen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Boykot konusunda organize olma açýsýndan ülkemizde sürekli sýkýntý yaþýyoruz ama böyle birþeyin gündeme bile gelmesi yeterli mesajý verecektir.
    Bende bunu anlatmaya çalýþýyordum..Evdeki çamaþýr makinasýný,buzdolabýný fýrlatýn atýn demiyorum zaten...

http://www.koc.com.tr/tr-tr/Iletisim.../Iletisim.aspx

Þu adrese küfür içermeyen ciddiye alýnabilecek dille yazýlmýþ 100 tane mesaj atýlsa bile ses getirir..

TekfurÇayýr 61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    YAZDIÐIM SÝTEM MESAJI

KOÇ Grubu Türkiye'ye Mal olmuþ bir deðerdir. Bu Ýsim artýk sizin deðil Halkýn markasý olmuþtur.

Fakat son zamanlarda hiç de ihtiyacýnýz yokken, Þirketiniz Fenerbahçe Kulubu ile anýlmakta ve O kulubun iyisi ve kötüsü sizlere mal edilmektedir.

Ali KOÇ Beyefendi'nin Bu kadar ön planda durarak, ÞÝrketinin belli renklerin þirketi haline dönüþtürülmesi Sanmýyorum ký Firmanýzýn bir ilkesi olsun.

Ali KOÇ Fenerbahçe'li olabilir her sporsever gibi lakýn ;Baþta takým Yöneticilerine ve Taraftarlarýna ve Gazetecilere hakaret ve saldýrý boyutuna gelmiþ fanatýklik, Ülkenýn Dört bir yanýndaký Fenerli olmayan ama KOÇ ürünleri tüketen Vatandaþlar tarafýndan hiç de hoþ karþýlanmamaktadýr.

Bizden olmayan bizden almasýn mantýðý kabul edersiniz ki Ticarette hiç izlenmeyecek yoldur..

Ellerine saðlýk, içerik çok güzel olmuþ.
    7

"Her fikri savunma hakkýn yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkýn vardýr. Hiçkimse câhil kalma hakkýna sâhip deðildir." Harlan Ellison

Ilelioglu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    34

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    YAZDIÐIM SÝTEM MESAJI

Güzel oldu bencede...
    Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...

TS-FAN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    52

Yapý Kredi bankasý hesabýmý kapatalý 3 yýlý aþkýn bir zaman oldu.
    Nedeni Ali Koç.
    Çamaþýr makinemi yenilemek zorunda kaldým..
    Arçelik ve Beko'dan bilerek uzak durdum ve almadým.
    Nedeni Ali Koç.
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Þampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Süleyman Eruyar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Yaþam için Teknoloji, tek geçerim

Hasan Arslan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

evime sokmadým ve de sokmam o hýrsýzlarýn,yýllarca devletin sýrtýnda geçinip sömürenlerin teneke parçalarýný!..

Ilelioglu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    34

Biz daha gazete (hürriyet, fanatik) ve tv kanallari (ntvspor) konusunda birlik olamadik. Zor is bence...
    Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...

SEDAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

* Bu iþlere girersek iþin içinden çýkamayýz. Bu sektörde bir þekilde ekmek yiyen çok insan var. Enerjimizi baþka konulara harcamalýyýz diye düþünüyorum
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)