Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sistem ve Trabzonspor

robinhood61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Sistem ve Trabzonspor

Neden şampiyon olamıyoruz üzerine bir tez...

Türkiye'de futbol sistemi para üzerine kurulu olduğu için müşteri çokluğu olanlar sırayla şampiyon olmak zorundadır.Bu ilk kuraldır...
    Böylece 3 baronlar ve diğer klüpler ekonomik varlığını devam ettirirler...3 baronlar kazanır,digitürk kazanır...medya kazanır...anadolu klüpleri kazanır
    ama hak ve adalet kaybeder.(geçen sezon olduğu gibi)
    Trabzonspor ekonomik olarak istanbul baronlarıyla denk değildir....Onlar istediği futbolcuyu alır sen de yeteneği sınırlı kişilerle mücadele edersin..
    Bunun dışında diğer anadolu klüpleri sistemi destelemek zorunda yoksa onlarda paylarına düşeni alamazlar...
    Bu demek oluyor ki alenen şike olmasa bile üç büyüklerin herhangi birinin şampiyonluğa oynadığı sezonlarda bu takımlar bu maçlara fazla asılmazlar....
    ama trabzonspora hiç acımazlar maçlara asılırlar da asılırlar(örnek geçen sene kayseri ve eses maçlarımız)...bu tezimi destekleyecek en büyük delil
    fenerbahçenin alenen şike yapmasına rağmen
    başta ilhan cavcav olmak üzere diğer anadolu klüplerinin fenerbahçenin düşmemesi gerektiğini savunmalarıdır...peki bunu savunan bir zihniyet
    bu 3 takımında şampiyon olması ve düşmemesi gerektiğini ve bu yüzden kendi maçlarında nasıl davranacaklarını da açıklayabilirler mi?...
    Yani diyelim son maç gençlerbirliği-fenerbahçe maçı VAR ve fener yenilirse küme düşecek..Bu durumda spor ekonomisi zarar görmesin diye
    Gençlerbirliği maçı verecek midir?
    İşte arkadaşlar sistem bu...ben de yıllardır Trabzonsporumuza kızıyorum niye şampiyon olamıyoruz diye?...Bu sistem de sizce şampiyon olmamız mümkün mü?

Hadi diyelim muhteşem bir performans gösterdik ve puan rekoru kırdık....Peki yine şampiyon olur muyuz?..Cevap hayır...
    Neden diye sorulacak olanlar geçen sene fenerbahçenin dünyada görülmemiş bir emsalle son 18 maçının 17 sini galibiyetle bitirmesine baksın..
    Bu da sistemin çok güzel işlediğini gösterir...
    Peki bütün bunlar olurken medya ne yapmaktadır?..Tabi ki sistemi beslemektedir...Çünkü sistemin içinde kendisi de vardır...

Bu durumda şunu söylemek zor değil...biz geçen sene 90 üzeri puan da alsaydık bu sistem yine de şampiyon olmamızı engelleyecekti...
    hatırlayın 96 ve 2011 yılında 82 puan almamıza rağmen şampiyon olamadık...Sizce burda bir gariplik yok mu?...
    Konu robinhood61 tarafından (14.05.2012 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Dostum sana bir şey diyeyimmi; Her şeyden önc inanmadığımız için şampiyon olamıyoruz. Geçen sene küme düşeceksiniz diye alay edilen GS taraftarı bu sene yürekten inandı şampiyon oldu. Geçen sezon Trabzonspor taraftarını ilk kez bu kadar inançlı gördüm mükemmel başarı sağlandı. Bu sezon birtek Şampiyonlar Ligin'de taraftarı inançlı gördüm ve bir tek orda bir şeyler yaptık. Fener taraftarı bu sene inandı bir yerlere geldiler az çok. Yani herşeyden önce şu inanmışlık başarıyı getirir.

Nereden
    İstanbul

Alıntı bonanzia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum sana bir şey diyeyimmi; Her şeyden önc inanmadığımız için şampiyon olamıyoruz. Geçen sene küme düşeceksiniz diye alay edilen GS taraftarı bu sene yürekten inandı şampiyon oldu. Geçen sezon Trabzonspor taraftarını ilk kez bu kadar inançlı gördüm mükemmel başarı sağlandı. Bu sezon birtek Şampiyonlar Ligin'de taraftarı inançlı gördüm ve bir tek orda bir şeyler yaptık. Fener taraftarı bu sene inandı bir yerlere geldiler az çok. Yani herşeyden önce şu inanmışlık başarıyı getirir.
    Dostum ne olur kendini kandırma...
    şahsen ben 96 da ve 2011 de şampiyonluğa o kadar inandım ki inanamassın yani....aynı meleklere iman kadere iman gibi bişeydi...ama yukarda yazdığım gibi sistem müsade eeeeeetmezzzzzz........
    Konu robinhood61 tarafından (14.05.2012 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.

mackali_81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Arkadaş ne güzel özetlemiş sen ne diyorsun ya

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Tamam işte diyorum ki; 96 ve 2011 senesi dışında her sene yürekten inandın mı öyle? Hayır... Traftar olarak o büyük inancı devam ettirsek, o inanmışlığı 10 senede bir değilde her sene gösterebilsek şuan durum daha farklı olurdu.

titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat

Galatasaray boşluktan şampiyon oldu, bizim kadro dağıldı, beşiktaşın kadro oturmadı bazıları başka yollardan kazanamadılar v.s şartlar değişti

eltfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

EEEE bunları 5 yaşında çocuk da biliyo ki....
    Zaten garip olan da bu değil mi dostum. Herkesin bildiği ama kimsenin kabul etmediği bir gerçek bu
    Konu eltfox tarafından (14.05.2012 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Alıntı titanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galatasaray boşluktan şampiyon oldu, bizim kadro dağıldı, beşiktaşın kadro oturmadı bazıları başka yollardan kazanamadılar v.s şartlar değişti
    Abi o boşluk çoğu yıl oluyor. Geçen sezon 3 büyükler belkide en kötü halini yaşadı Fener dışında.

Nereden
    İstanbul

Tamam işte diyorum ki; 96 ve 2011 senesi dışında her sene yürekten inandın mı öyle? Hayır... Traftar olarak o büyük inancı devam ettirsek, o inanmışlığı 10 senede bir değilde her sene gösterebilsek şuan durum daha farklı olurdu.

güzel diyorsun da biz her sene şampiyonluğa oynayacak kadro bulamıyoruz...tarihin en iyi kadrolarının olduğu hamili şotalı yıllarda ve geçen sene şampiyon olamıyorsak her sene nasıl inanalım? bu biraz da kendini kandırmak değil midir?

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Abi kadromuz bence çok iyi. Trabzonspor'a geldiğinde sahaya ilk çıkan Burak Yılmaz ile Şuanki Burak Yılmaz bir mi? Kendini geliştiren Mustafa Yumlu bir mi? Şenol Hoca ve taraftar sabretti inandı ve onlar bugünlere geldi. Onların bu öz güven ile başarmaya başlamalarında bile bir inanmışlığın payı çok büyük. Ligde Beşiktaşı ağlattık resmen. O oyunu bu kadro yaptı. Çünkü inandılar o maç. Bir tarftar kitlesinin bir şampiyonluğa,başarıya inanıp o duyguyu oyuncularına hissettirmesi oyuncuları bile ateşler. Hani Beşiktaş maçında Barça gibi oynayan Trabzon hani Fener maçlarında ki Trabzon? Elbette herkes az çok inanıyor ama o yürekten inanmak gerçekten farklı bir duygu. Trabzonspor geçen sezon ki inanmışlığı bu sene tekrar yapsa Fenerbahça bu sefer göstere göstre şike yapabilirmi okadar abartı derece artık?

3 büyükler ezberlemiş bizi. Bunlar 10 sezonda bir yürekten inanır devamı düzenli olarak gelmez diye. Geçen sezon ki inanmışlık her sezon devam etse 2. yada 3. sezonda şampiyonluğu şikeye rağmen alıp bu takım. 6 şampiyonluğumuzun hepsinde vardı bu şikeler ama ozamanlar taraftar her sezon inanırdı 10 sezonda bir değil...
    Konu Cem tarafından (14.05.2012 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.

Sertan Danışer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

tamam da unuttuğunuz bir şey var jajalı selçuklu egemenli kadroya inanmak var mustafalı aykutlu adrianlı kadroya inanmak var önce takım bir fitil ateşleyecek ki sonra taraftar arkasından gelecek bu kadroyla şampiyonluğun yanından bile geçemeyeceğimiz o kadar netti ki hatta ve hatta ben önümüzdeki 7-8 seneden umudumu kestim geçen sene ki şampiyonluğumuzu verseler şimdilik yeter
    Eski Nick : @phxsuns61

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Alıntı phxsuns61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam da unuttuğunuz bir şey var jajalı selçuklu egemenli kadroya inanmak var mustafalı aykutlu adrianlı kadroya inanmak var önce takım bir fitil ateşleyecek ki sonra taraftar arkasından gelecek bu kadroyla şampiyonluğun yanından bile geçemeyeceğimiz o kadar netti ki hatta ve hatta ben önümüzdeki 7-8 seneden umudumu kestim geçen sene ki şampiyonluğumuzu verseler şimdilik yeter
    İşte olay budur. Trabzonspor taraftarı 1 sezon inanır. Sonra 3 büyükler şike yapar ve taraftar 8-10 yıl inanmaz. Ama o inanmışlık aynen devam etse(ki etmeyeceğini o bizans takımları biliyor) her sene öyle öküz gibi şike yapıp elimizden alamazlar kupaları. Şunuda belirteyim. Bu seneki kadro gayet güzel. Hepsi yetenekli oyuncular ama taraftar inanmıyorken onların inanıp ruhlarını ortaya koyup,sergilemelerini beklemek haksızlık olur. O beğenmediğiniz Adrian ne kadar yetenekli. Ama o adama taraftar kıvılcımı verip ateşini yaktıramıyor. Çünkü tarftar inanmamış ki Adrian inansın.

omer61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Sonuna kadar katılıyorum söylediklerine. Futbol, endüstriyel futbol olarak devam ettiği sürece Trabzonspor bu ligde şampiyon olamaz.
    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Biz 6 şampiyonluk yaşarken,Bursa şampiyonluk yaşarken yokmuydu bu olaylar? 6 şampiyonluk dışında bu taraftar 2 kere büyük bir şekilde inandı 96 ve 2011 sezonu.

Sertan Danışer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

giden gelseydi dedem gelirdi helal oğlu helal şampiyonluğun üstüne yattılar pişkin pişkin sırıtıyorlar şimdi soruyorum ben inansam ne olacak ne değişecek
    Eski Nick : @phxsuns61

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Veysel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Her taraftar her yıl en az 1 yada 2 tane forma ve kaşkol vb. Orjinal taraftar ürünleri ne zaman almaya alışkanlık edindiğimiz zaman o zaman siştemi oturtmuş olacağız.
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Alıntı phxsuns61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giden gelseydi dedem gelirdi helal oğlu helal şampiyonluğun üstüne yattılar pişkin pişkin sırıtıyorlar şimdi soruyorum ben inansam ne olacak ne değişecek
    8-9 kere büyük inanmıştır bu taraftar ve 6'sında şampiyonluk görmüştür.

sessizkral_1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

jaja,egemen,selçuk olayına bende katılıyorum.

bu 3 oyuncu takımda olsaydı biz bu senede şampiyon olabilirdik

tamam sistem bize karşı..istabul ezikleriyle sadece sahada değil başka mecralardada gördükki mücadele etmek gerekiyor..

ancak Kaliteli kadroyla sistemli transferlerle Şampiyon olmanın zor olmadığını gördük
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

KÖKSAL AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Biz geçen yıl 9 puan öndeyken okulda öğretmen arkadaşlarla muhabbet ediyorduk.Tamamına yakını şmp. inanmıyorlardı, olamayız, zor dostum vb vb

İnanmak çok önemli.Ama bunu sadece taraftar yapmayacak futbolcu ve TD de inanacak.

Gelip de evinde ankara, antalya vb ile berabere kalır da fb ye gidip yenilirsen şampiyon olamazsın.

Yönetim Kurulu
    BMN Dergi Tasarımcısı
    Nereden
    Trabzon

Alıntı KÖKSAL AYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz geçen yıl 9 puan öndeyken okulda öğretmen arkadaşlarla muhabbet ediyorduk.Tamamına yakını şmp. inanmıyorlardı, olamayız, zor dostum vb vb

İnanmak çok önemli.Ama bunu sadece taraftar yapmayacak futbolcu ve TD de inanacak.

Gelip de evinde ankara, antalya vb ile berabere kalır da fb ye gidip yenilirsen şampiyon olamazsın.
    İşte onu diyorum. Taraftar inanmadan Futbolcusu,Teknik adamıda inanmaz diyor ve daha yorum yapmıyorum. 8-9 Sezon daha içimizdeki inanmışlık uykuya yatmasın lütfen.

güneyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Şu hırsızları evire çevire yenecek takımı kurduğumuzda şampiyonuz..Onlar bizi iyi tanıyor..lakin biz aynı yanlışları yapmaya devam ediyoruz..Bizi şampiyon yapmazlar masalı geçti artık..İlk hedef gelecek sene..
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Tahsin Armutcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Veysel Enezoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her taraftar her yıl en az 1 yada 2 tane forma ve kaşkol vb. Orjinal taraftar ürünleri ne zaman almaya alışkanlık edindiğimiz zaman o zaman siştemi oturtmuş olacağız.
    Maç günü meydandakı protesto başlamadan korsancılar tezgah açmıştı.Bu sistem oturmaz kolayına!
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

KÖKSAL AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Bu sene Trabzonspor topçusu taraftarı iyi kenetlendi.

Bu birliktelikle ve 2-3 akıllı transferle gelecek yıl ligin tozunu atarız diyorum ama Şenol Hoca nın bu önemli, dönüm maçlarıyla ilgili eksikliği ve maçlarda sistemsizliği, oyunu kabul ettirememesi, kümeye oynayan takımlara karşı bile üstünlük kurduramaması vb vb bunlar canımı sıkıyor.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Avrupa Diğer

sen inansanan biz insansak ne degisir!! oyuncular önce inanacak sampion olmak icin iyi bir futbol takimin olacak! 2-3 tane topcun seni sürükliyecek! bu kadar basit aslinda

asil suskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

bu oisliklerin icinde sampiyon olmak kolay degil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)