Arkadaslar Yaz geldi Çocuklarimiz için Futbol okullari ariyorsaniz Iste Trabzonspor Futbol okullari ve ben arastirdim bazilarinin telefonlarini aldim.
K.ÇEKMECE: 0212-4256869-HOCASI HÜSEYIN :05322166916
SEFAKÖY:0212-4954448 HOCASI:IHSAN KOL 05336445461
B.ÇEKMECE:0212-8816363 HOCASI:TUNCAY SOYAK 05327157076
Bunlar bana yakin olanlar oldugu için bu telefonlari aldim.Asagida listeden size yakin olanlari bulup telefonlarini 0212 452 52 61 DEN ALABILIRSINIZ.
iLGILENENLERE DUYRULUR.
TRABZONSPOR FUTBOL OKULLARI / ISTANBUL-2005 TÜRKIYE IÇIN MODEL
Trabzonspor Istanbul Futbol Okullarimiz daha önceki yillarda yaz dönemi kapsaminda çalismalarini sürdürmekteydi,Ocak 2005 tarihi itibariyle yaz-kis olmak üzere okullarimiz faaliyetine devam etmektedir.
7-14 yas araligindaki gençlerimize egitim veren Futbol okullarimizda kayitlarimiz devam etmektedir.Okullarimiza kaydi yapilacak her ögrencimizin spor yapmasina engeli olmadigini gösterir saglik raporu getirmesi zorunlu olup,ögrencilerimiz velileri esliginde kayit yaptirabilmektedir.Kaydini yaptiran sporcuya,Trabzonspor logolu- çalismalarda kullanacagi malzemeleri kayit sirasinda teslim edilir ve Trabzonspor Futbol Okullari kimlik karti düzenlenip,grubu belirlenir,velilerimize çalisma programlari hakkinda bilgi verilir.
Trabzonspor Istanbul Futbol Okullarimizin Teknik Koordinatörlügünü Trabzonsporlu Eski Futbolcumuz Hüseyin Tok yapmaktadir.Istanbul'da 6,Antalya-Manavgat'ta 1 tane olmak üzere çalismalarini sürdüren okullarimiza,çesitli bölgelerde açilmak üzere yenileri eklenecektir.Okullarimiz arasinda sik sik düzenlenen müsabakalar ögrencilerimizin hem yeteneklerini ortaya koymalari açisindan,hem de kendi yasitlari ile sosyal bir ortamda takim ruhu ile spor yapmalari açisindan avantaj saglamaktadir.Okullarimiz arasinda yapilan müsabakalarin yani sira diger kulüplerin okullariyla yapilan dostluk maçlari da ögrencilerimizin deneyim kazanmalarina yardimci olurken,iyi bir sporcunun maçlarda nasil davranmasi gerektigi,degerli hocalarimiz tarafindan asilanmaktadir.Trabzonspor Küçükçekmece Okul Sorumlusu Hüseyin Gülgönül'ün antrenörlügünde,Fenerbahçe Futbol Okulu ile iki devre halinde maç yapan,bordo mavili minikler rakibini 11-3 ve 4-2 maglup ederek sevinç yasadi,23 Nisan kutlamalari çerçevesinde olusan ve Danone-Brezilya minikleri-Trabzonspor-Galatasaray-Fenerbahçe ve Besiktas kulüplerinin altyapisini olusturan 1993-1994 dogumlu sporcularin katildigi Danone 23 Nisan Kupasi Turnuvasina,Trabzonspor Istanbul Futbol Okullarimizdan hazirlanan karma takimimiz ,turnuvada besincilik kupasini aldi.Yine 29-30 Haziran Danone Kupa Turnuvasina katilan Istanbul Okul Takimimiz,Hüseyin Tok'un koordinatörlügünde,Hüseyin Gülgönül'ün antrenörlügünde,bordo mavili minikler oynadigi büyük futbolla göz doldurarak,turnuvada birincilik kupasini alarak büyük bir sevinç yasadi.Yapilan müsabakalar ve dostluk maçlarinda eksiklerini daha iyi görebilen sporcularimiz, ilerleyen tarihlerde katilacaklari müsabakalara,deneyimli hocalari esliginde,kazanmis olduklari basarilarin coskusuyla hazirliklarina devam etmektedir.
Trabzonspor Futbol Okullarimizin amaci futbolu çocuklarimiza sevdirmek,bilinçli bir sekilde spor yapmalari aliskanligini kazandirmak, gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzaklastirip,mahalle aralarindan kurtararak iyi bir sporcunun nasil olacagini asilamaktir,
Istanbul'da yaz-kis çalismalarini sürdürecek olan okullarimizin listesi asagidaki gibi olup,okullarimiz hakkinda daha detayli bilgi almak için,
Trabzonspor Istanbul Temsilciligi0212)452 52 61 arayabilirsiniz.
(1)Merter-Best Spor Tesislerieset Hoca-Kaptan Hoca
(2)Küçükçekmece-Sevki Bey Spor Tesisleri:Hüseyin Gülgönül
(3)Sefaköy-Aktif Spor Tesislerieymen Gençtürk-Ihsan Kol
(4)Büyükçekmece-Tunkaya Spor Tesisleri:Tuncay Soyak
(5)Florya-Sen Ak Spor Tesisleri:Erdal Özdemir
(6)Samandira-Ortadag Kapali Hali Saha:Ersel Hoca-Erden Hoca
(7)Antalya-Manavgat:Murat Bayar
(8)Ümraniye-Üsküdar:Murat Akbulut-Mahir Karahasanoglu