burada da bazi senaryolar üretmistik ama kapak oldu sanirim...
Son hafta deplasmanda GENÇLERBIRLIGI takimini yenerek bize UEFA yolunu açan RIZESPOR takiminin tüm fertlerine tesekkür ederim.
Saygilarimla Edited by: ozcilingir
burada da bazi senaryolar üretmistik ama kapak oldu sanirim...
Aynen Rize olmasaydi simdi ne olcakti herkes biliyor. Tesekkürler Rize...
Evet haklisin..
Senaryo üretenler, futbolun sahada nasil oynandigini bizim topçulara sormalilar.
Komsuluk ölmemis demek ki.Yenilseler kim ne diyecekti ki?Trabzonspor kazanamiyorsa suç bizim.
konusulan olayi gerçeklestirmedikleri için tsk. UEFA sansini Rize'ye birakanlara da yaziklar olsun![img]smileys/smiley7.gif[/img]
Aynen Rize olmasaydi simdi ne olcakti herkes biliyor. Tesekkürler Rize...
bizim için oynamadilar gençler kendilerini göstermek için oynadi
evet rizeye haksiz yere yüklenilmis.. Helal olsun çiktilar eze eze yendiler..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
allah rizeden razi olsun..
kimsede bundan sonra rize laf atmasin..
kardes kaardes gecinelim..bu tarih te milat olsun rize trabzon iliskilerine..
Yöneticisi 'Kayserispor-Erciyes maçini dikkatle takip etmek lazim diyen bir takimin taraftarinin Rizespor hakkinda federasyona suç duyurusunda bulunalim' teklifini çok görmem ben..
Birilerine çok gördügüm bir sey varsa o da Trabzonspor formasi tasiyan oyunculara o formadir...
tesekkürler rize burda gerçekten onlara ayip etmisiz
Konuyu açma konusunda babam benden daha hizli davran ne yapalim.
Neyse asil konuya dönersek her zaman Karadenizdeki kardesligi savunmusumdur.Rize de Ordu da Giresun da her zaman Trabzon'un kardesidir ve Trabzon bu sehirlerin abisidir.Onlar ne kadar yoldan saparsa sapsin biz yine dogru olani yapmak zorundayiz.
Aramizda bazilari kardesligi sakin Rizespor'un bize yatmasi seklinde algilamasin sakin ha Rizespor elbette bizi yenmek için çikacaktir her zaman sahaya bu böyle bilinsin.
Bir kaç kendini bilmez yüzünden bu seneki maçta olaylar çikti insallah bunlar bi daha yasanmaz.
Rizespor'a tekrardan tesekkürler[img]smileys/smiley32.gif[/img]
harbiden helal olsun rizespora kesinlikle bu helal olsun lafi sayelerinde uefaya katilacagimiz icin degil hiç bi iddiasi olmamasina ragmen cikip aslanlar gibi oynayarak galip gelmesi maca asilmasidir
böyle kac takim war örnek olsun ben karadeniz takimaliri her zaman takdir etmisimdir sevmeyende olsa samsunsporda böyleydi neyse alkislar rizespor[img]smileys/smiley32.gif[/img]
rize bundan sonra bizim dostumuzdur[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Aksam Rizeli arkadasim bana telefon açti ve kardes, belki febe formalari giyildi bizde ama buda en iyi özür olur heralde dedi[img]smileys/smiley9.gif[/img] Toprak olsunda çamurdan olsun be[img]smileys/smiley4.gif[/img] Amcaoolilerine selamlar, sevgiler[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bende öyle düsündüm düsünmüstüm yatarlar diye ama çiktilar toplarini oynaqdilar yendiler onlari sevinç bizede utanmak ve haksiz yere itham ettigimiz için özür dilemek kaliyo tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img]
gençler berabere kalsa ikili averajda bize karsi iyidi.böylece bizim üstümüze çikacakti.sahamizin kapanmasina yol açmalarina ancak böyle özür dilenebilirdi..çok tesekkürler rize...
iyiki varsin rize[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Helal olsun usaklara.Bizi yanilttilar.Hepsindan Allah razi olsun.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
dogrusu sasiriyorum bu macta banko gencler görünüyordu, ama futbolda hersey oluyormus, rizelilere 6tane dösedik ama onlar bize yinede yardim ettiler[img]smileys/smiley36.gif[/img], tebrikler rize hehe,
evet arkadaslar hayirli ugurlu olsun camiamiza, seneye ne var neee vaaaarrrrrrrrrr tabiki SAMPIYONUZ, bu arada gsye tebrikler bu ezikler sampiyon olacagina gsliler olsun... vede seneye uefadayiz helallllllllllllllll isteeee buuuuuu
aramizda suç duyurusunda bulunan arkadaslar vardi vede bunu destekleyenler. sagduyulu taraftarlar adina yapilan bu kötü yakistirmadan dolayi tüm rizespor camiasindan özür dileriz. rizeye suç duyurusunda bulunacagina formasinin hakkini vermeyen futbolcularimiza mi suç duyurusunda bulunsak acaba........
aramizda bazilarinada SUS duyurusunda bulunmak istiyorum
konuyu açan abimiz bildigim kadariyla rizeli...insallah yanlislik yoktur.
çok yükleniyoruz gibime gelioo.rizenin senelerdir trabzona karsi tutumu ortada oldugundan dolayi insanin aklina ister istemez böle seyler gelior.
hele hele bi rizeli yaziosa bunu bi bildigi vardir heralde
@pavel_nedved61
Hayir Trabzonlu[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)