* Sonucu bende kabul edemiyorum, sindiremiyorum yazıklar olsun 1 haftadır idmanda ne yapıyorsunuz siz ?
* Sonucu bende kabul edemiyorum, sindiremiyorum yazıklar olsun 1 haftadır idmanda ne yapıyorsunuz siz ?
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
şöyle hafızamı yokluyorumda ezikleri ezerek yandiğimiz maç hatırlamıyorum... sadece avni aker de bjk kuşunu 3-0 yendiğimiz maç. başka da yok maalesef.
1-0 da 3 puan 5-0 da ama farklı olan galibiyetlerin tadı tarih boyunca sürer.
Allah 'ım bize de hayırlı farklı galibiyetler nasib eyle
Yemin ediyorum Serkanin gereksiz Faulünden sonra biliyordum bu Gol diye hemen Tvnin Sesini kistim.
Selcuk bizde böyle degildi kesinlikle ama neyse bu Mac cok fenaydi.Basim agirdi bu neydi öyle.
Necatiler,Baltalar,Semihlere yeniliyoruz hemde Rezil oluyoruz.Olacak Is degil ama bu Kadroyla
ilk 8de olmamiz bile iyi.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
senol hoca busene kotu bi sezon cikartiyo dogrudurda, hoca gitsin nedemek ya, ondan daha iyi birisini bulmayi geciyorum , bu sene basimizdan gecenlerden sonra bu soylemler cik kaba cok mantiksiz, agzi olan konusmasin bence..
yakışmadı trabzonsporuma .. unutmalıyız bu maçı, unutturmalılar..
futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Bazı arkadaşlardan rica ediyorum ne olur bu kadar nankör olmayın. Bir maçta hatalı frikik golü yedi diye, takımı için bu zaman kadar gönülden mücadele etmiş canını dişine katmış bir kalecinin üstüne bu kadar gidilmez ki ?
Biz nasıl taraftarız Allah aşkına ? Herkes burada '' Şenol hoca suçlu, Sadri Şener suçlu, Tolga suçlu, Adrian suçlu ... '' vesaire gibi yorumlar yapıyor. Ne olur önce kendimize dönüp şu soruyu soralım ; '' Ben takımım için nasıl bir taraftarım ? '' eğer vicdanınızda kendi söylemleriniz ve yaptıklarınız için en ufak bir sızlama olmuyorsa gelin hep beraber yönetimi, teknik ekibi, futbolcularımızı suçlayalım.
Elbette alınan yenilgilerde öncelikli olarak onlar suçludur. Lakin burada asıl mesele suçlu suçsuz meselesi değil ; kâr zarar meselesidir.
Futbolcularımızı çok kolay yeriyor çok kolay göklere çıkarıyoruz. Bizim taraftarımızda gördüğüm takıma en büyük zarar veren meselelerden birisi budur. Futbolcu 15 maç harikulade bir performans sergilese Fenerbahçe maçında kötü oynasa onu doğrudan doğruya yerin dibine sokuyoruz. Sizden ricam; bazı yorumları yapmadan önce -Trabzonspor'a gönül vermiş naçizane bir takımdaşınız olarak- lütfen biraz daha insaflı davranalım.
Konu Vendetta tarafından (29.04.2012 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
Dünyanın iyi yönde değiştiğine hiç şahit olmadım.
fener mazi ezik,gs maci ezik...bu ne ya sivasi eskisehir bu kadar ezik oynamadi bunlara karsi
ASLINDA meselenun ozu,bizden giden oyuncu bize iki frikik golu atiyor...
ve en onemlisi bu oyuncu bizde bu kadar friki golu atmiyordu?
hani hep diyoruz bizden giden oyuncu neden daha iyi oynuyor ozellikle bize karsi oynadiginda?
* Trabzonspordan bahsederken Camiamızdan bahsettiğimize dikkat edelim, hele benzetme yaparken daha dikkatli olalım.
Hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğramadım:
- hiç bir hedefimiz kalmamış, oyuncular sezonu kafalarında kapatmış
- takım bedenen ve beynen çok yorulmuş
- bütün sene Burak odaklı oynanmış, iki maç için bu değişmez
- sıkı program yüzünden yeni bir sistem çalışılamamış
- Halil, Zokora ve Colman sakatlıklarından yarım yamalak düzelip oynamışlar
Ne bekliyorsunuz arkadaşlar. Yeni sezona düzgün hazırlanıp, TFF düzgün bir oyun planı çıkarırsa gelecek sene için ümitlerim olabilir.
Lig bitmiş, Hala bazılarınız bazı şeyleri yenı anlıyorsunuz. yazdıklarımdan dolayı Bu sene habire ceza aldım..
Bu futbolcularla bu kadar oluruz..
Daha geçen hafta yazdım
''Keşek Play-Off a kalıp, İstanbul takımlarının keyif aracı olmasaydık diye.
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Takımın oyunundan çok felç olan sol kanadı celustkanın o kanada geçmesi ile çözmeye çalışması kendimi kandırılmış hissettirdi.doğum gününde forma dilenen piotr ve yıllık 1.3 trilyonluk ferhat 3 yıllk yeni imzası kurumadı daha.bir açıklama borçlusun şenel hocam,bu nasıl bir kadro planlaması?
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Hiç birimiz ortak bir noktada buluşamadık, Şenol Hoca ne yapsın
Ben CELUSTKA dan defans oyuncusu olmaz, Sürekli hata yapıyor, Onun kademe hatalarından çok goller yedik diyorum, Bir Çoğunuz İNTER e attığı golu gösterdiniz..
Ben ZOKORA dan , Bu takımın gelecek senelerin iskeleti olamaz, Kopuk kopuk ve sadece defansa çakılı oynuyor, Maç seçiyor, Bir var 5 yok ları onuyor diyorum, Bazıalrınız Galatasaray maçında, Beşiktaş maçında ve İnter maçında şahane oynuyordu diyorsunuz, Hatalarını görmezden geliyorsunuz.
ADRİAN denen topçuya verilen 5 milyon Euro Bonservisi, SElçuk ve Egemen'in istediği fiyat farklarına verseydik, Şimdi o iki topçu da bizde olacaktı diyorum. Bazılarını hala ADRIAN nın kumaşı iyi sabredelim diyorsunuz. Ulenn Kendimize damatlık mı dikeceğiz ki kumaşına güvenelim.
HENRİGUE denen bir zat var, Topla cimnastık yapıyor ve O futbolcudan da gelecek sezonun iskeleti olmaz diyoruz. hala onun BENFİCA maçında attığı golu söylüyorsunuz ( ben Henrigue ye Rizespor ile oynadığımız hazırlık maçındakı gayri ciddi oyunu sonucu notunu vermiştim bile )
TOLGA sadece olgunlaştı ve yaşı ilerledi ve takımdakı Nadir Trabzonspor'lu futbolculardan o açıdan ayrıcalıklı yoksa Tolga 8 sene evvel galatasaray'a 4-1 yenildiğimiz maçta nasıl hatalı goller yiyorduysa yine aynılarını yiyor..Bu sene 6-0 yenilmekten kurtulduğumuz İNTER maçında kı performansı ve o maçın havasıyla çıkardığı 7-8 tane güzel maçın harcinde bana göre vasatın üzerine çıkamadı, Bu akşam kı hatalarını da hep beraber seyrettik, Hele hele 4 metre yandan kornere giden topu tekrar saha içeriisne çevirmesi varya komedi ötesiydi.. Selçuk'tan 2 tane ( bir sağ bir sol) frikik golu yedi, Aynı golleri Karabüklü oyuncudan da yedi.. Bu sene firkikten yediği 8. gol..Çok iyi dediğimiz kalecimiz, Lig tarihimizin en çok gol yiyen sezonlarını yaşattı bize..Tek başına kaleci değil elbette ama bazılarınız DEFANSİMİZ a da laf kondurmuyorNasıl olacak bu golleri kım yedirtti
BURAK, 32 tane gol atmış olmasına rağmen, Forvet çzellikleri olmayan bir oyuncu dedim. 32 tane atan bir oyuncumuz olacağını 12 şer tane atan 3 oyuncumuz olsaydı, hem daha takım olurduk hemde bir kişiyi marke ettikkerinde komple takımızı da kilitlenmemiş olurdu. Topu ilerde tutamıyor ve top ilerde kalmayınca, Orta saha mı da ofansa desteğe gidemiyor dedim.. Dunyada forveti 32 gol atan bir takımın hedefsiz kaldığı bir takım hatırlamıyorum..
Her neyse..
takımda gerçekten kopuk kopuk oynayan ve yetenekleri kıt oyuncularımız varken Bu kadroda güzel futbol beklemek gerçekten hayaldır..Büyük maçlarda iyi oynadığımızdan bahediyouz ama Bugun Her anadolu takımı Bu Büyük maçlarda şahane oynuyor zaten, Bu ayrıcalık bize ait değil ki.
İşin özü
Bu sene geçti, Gelecek sezon Bu oyuncu Profiline Ciddi kalite katkısı gelmezse. ZOKORA ve COLMAN nın bu kadar Hucumda etkisiz kalacağı bir sezon daha yaşarsak kesinlikle başarılar hayaldır..
NOT: Bu sene laf etmekte imtina edeceğim nadir oyuncularımızdan birisi COLMAN bir diğeri ALANZİNYO dur. Kım ne derse desin, Top takımda tek bu ikisine geldiğinde benım yüreğim hop hop etti)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Kımsenın bize laf kondurmaya hakkı yok...Tolga bu golleri çok yedi..Bu defans böyle goleri çok attırdı.. Bugun sabaha kadar oynasak Galatasaray'ı yenemezdik.. 4-1 olmasaydı ve 4 gun sonra bir maç daha oynamayacak olsaydık ve Bizim Feneri burda yenme ihtimalimiz olmasaydı bu Galata bize fark atardı maalesef bunu da hak ettik
Yine buralar "teknik direktörlerden" geçilmiyo...Tipik Trabzonspor taraftarı profili....Doğu cephesinde değişen bişi yok... Yalnış işler yapıyorsunuz... Herkes alsın bir takım, yönetsin bakalım neler yapacaksınız... Ha bu arada PS2 yada 3'de menejerlik oynamıyoruz haberiniz var değil mi?
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Alanzinho bu takımda çok daha fazla sans bulmalı,adrian bizde değil halı sahada bıle oynayamaz, şenol hocanın ısrarcılığını anlamak da güçlük cekıyor olsam dahi bu adamın antrenmanlarda cok cok ıyı bır performans sergılediinden süphelenıyorum kı tahammul edilbiliyor. Henrike bu takımın topcusu değil ve volkan sen ya bırak bu 3-4 adamın arasından gecme cabalrını casper mısn sen. adam gıbı topunu oyna öldüdü o kadar topu . ve sahann yıldızı colman hep böyle oyna, tek basına bu kadar oluyor ıste. selçuk un frikikten gol atmasına uyuz oluyorum.Kendını trabzonspor maclarında ekstra yorması,parcaaması da sinir bozucu.şimdikims kalkıp ta demesin.abi adam profosyonel işini yapıyor dıye, profosyonellık bu değil...
Tolga kötü günündeydi, sanki yıllar öncesınde bugunu bır kez daha mı yasamıstık. Çok tanıdık sahneler yasandı. duran top organızasyonlarıyla yıkıldık. o dördüncü saçma sapan golü yemeseydık.ınanıyorumkı macı cevırebılecektık. Ya da galatasaray oynamadı ,sonrakı dakıkalrda takım dırı gözüktü. Transfer değil transferler şart. Şöyle yedeklerının bılesenı heyecanlandırabıleceği bır takım, neden olmasın.
@Aşk-ı TS burda Trabzonspor tarafından futbol tarihinin en rezil durumuna sokulmuş,namusundan olmuş takımın taraftarladnı ciddiye alan,komplekslerinden kurtulamamış,Trabzonspor taraftarı olmaya layık olmayan kıt zekalar ve onların saçmalıklarından medet umanlar canınızı sıkmaya değecek şeyler değil.Kimin ne olduğu polis kayıtlarında,etik raporlarda yazılı.En fazla namussuz,onursuzla muhatap olmam diyip,geçiyorum şahsen,itiraz edebileni görmedim.
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Keşke BU sene İNTER le oynanamamış olsaydık, Bir O maç Hem taraftarı hemde Teknık kadroyu '' daha iyisini yapacaklar '' beklentisine iterek bizi yanılttı.
Ama maalesef bazı oyuncular bazı maçlarda ekxtra oynarlar, mesele her şartta ve istikrarda top oynayan oyunculara sahip olmaktır..
Biz taraftarlar, Her zaman gerçekleri çıplak gözle göremeyiz, Ama futbolu bilenler ve Futol oynayan Topçular takım içindekı futbolcuların yeteneklerni ve daha fazla neler yapableceklerini bilirler. Mesela Sor COLMAN'a Aykut'tan alınabilecek maksimum verimi bilir , Dolayısıyla Yetenekli oyuncularımız bu sezonun bir geçiş süreci olduğunu biliyorlardı ve Kopuk kopuk onlarda bazı maçlarda daha yi bazı maçlarda ise sahada yokları oynadılar.. Mesele COLMAN'ın İnter maçlarındakı performasını bu sezon başka hiç bir maçta göremedik. Dolayısıyla; Takımda Hedeflerde azalma olursa, Ve kalitede düşme olursa, Yetenekli oyuncularımızın her maç yıldız olmalarını beklemek biraz hayalcilik olur
Geçen sezon ki kadromuz sezon başlarken de çok eleştirilmişti ama hedefler ve başarılarla beraber, Futbolcularda beraberinde geliştiler ve Mesela SELÇUK bana göre dunyanın sayılı oyuncuları arasına girmiştir..Buna etken olan şey HEDEFİ OLAN TAKIM olmamızdı
Bu sene ADRIAN ve HENRIGUE gibi , gelecek seozn kalıp kalmayacakları belli olmayan oyuncularımızı 51. resmi maçımızda bile hala kullanamıyoruz. 3 sene evvelki kafa olsaydı bizde bunlar devre arasında giderler ve 5 aydan fazla kalamazlardı Trabzon'da ama artık o devir de değişti.
Velhasılı
Bu sene yokuz, Oyuncu da çıkartamadık mesele burda
Biliyomusunuz, Bu tür yazıları yazmak marifet değil varsa Futbolcu ve maç hakkında sizinde bir kaç fikriniz öğrenmek isteriz.. Burası Bir taraftar forumu, Haliyle futbol-futbolcu- ve teknık direktör konuşulur.
Eğer varsa ekxtra sempati duyduğunuz şahsiyeler onların fanı olabilir ve tweter veya başka yollarla onlarla iletişime geçebilirsiniz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)