bilmem senden duydum simdi. öyleyse çok üzüldüm. ama bu kanser insanin 2 haftalik ömrü kalinca nasil oluyoda duyuluyo
yapimci osman yagmurdereli hastaymis ;kansermis we durumu ciddiymis bütün vücudunu sarmis dogrumu bilen warmi?????????????????????Edited by: lazikopat61
bilmem senden duydum simdi. öyleyse çok üzüldüm. ama bu kanser insanin 2 haftalik ömrü kalinca nasil oluyoda duyuluyo
bnde birinden duydum gerçekmi yoksa yalan mi bilmiyorumeger dogruysa bilen olabilir diye sordum
ben osman yagmur derelinin cinconlu oldugunu biliyodum
bende sizden duydum...Ama inanmiyorum kanser iki hafta ölümüne kalinca mi duyulur...pek inandirici degil
selokal61 Nickli Üyeden Alıntı
düzeltilmistir
Allahtan acil sifalar dilerim kendisine eger dogruysa, ister cimbomlu olsun isten fenerli
Osman Yagmurdereli M.A.Yilmaz döneminde Trabzonspor'da yöneticilik yapmis, dizilerinde zaman zaman T.S reklami yapan bir kisidir
ins. dogru degildir
agantha Nickli Üyeden Alıntı
bende acil sifalar dilerim. üzüldüm gerçekten [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Allah ona ve bütün sifa arayanlara sifalar versin.
su cuma saati ALLAH tüm dert sahiplerine yardim etsin..
Eger dogruysaacil sifalar dilerim. Allah yardimcisi olsun. Geçen gün TRT'ye Kamil Sönmez katilmisti. Izledigim bölümler içinde hiç bahsetmedibu durumdan. Umarim dogru degildir...
Allah yardimcisi olsun...
allah acil sifalar versin...
ölüm yatagindaki bi insanin takimini tartismayalim simdi.ama medyatikj oldugu dönemlerden biliyorum kendisi ts ludur.allah acil sifalar versin.
bu haber gerçek mi simdi ?
ben hiçbiryerde rastlamadim da
umarim dogru degildir [img]smileys/smiley19.gif[/img]
bnada birileri söyledi bnde bilen warmi diye sordum yalan mi dogrumu bilinmiyo ins.yalandir
http://www.vatanim.com.tr/root.vatan...rdetay&tarih=1 9.04.2006&Newsid=76082&Categoryid=8
Allah sifa versin...
Allah sifa versin,kisa zamanda iyilesir insallah
Allah sifa versin.Insallah moralini bozmadan sonuna kadar savasip,bu illeti yenerek en kisa sürede bu hastaligi kavusur.
demek dogruymus ALLAH sifa wersin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)