beyler alper in hotfile linkini atcak var mı ? bide biz indirelim![]()
Alper full mü beyler sonradan demo çıkmasın
semih ,giraydan iyi bir stoper diyenleri vicdana ve insafa davet ediyorum. superfinal maçlarına yaptığı hataları bizde yapsa çoktan 1461 e yollamıştık onu o kadar söyleyeyim. sıkıldım burada kendi futbolcumuzu değersizleştiren yorumları görmekten. ayıptır ayıptır!!!!
Bizim yönetime sahte premium hesabı bulabilirsem hemen göndercem Nevzat başganı yormayalım 3-5 in hesabını yapmasın
Bakında virüslü çıkmasınn![]()
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, rotayı teknik direktör Şenol Güneş'in eski öğrencisi Güney Koreli Ki Sung-Yong'a çevirdi.
Yabancı arayışlarını sürdüren Şenol Güneş'in Türkiye'ye sürpriz bir isim getirebileceği bildirildi. 2007–09 yılları arasında Seul takımını çalıştıran Güneş’in, eski öğrencisi Ki Sung-Yong ile görüştüğü ve Trabzon’a gelmesi için genç oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.Ocak ayında İskoçya’nın Celtic takımına transfer olan ancak istediği kadar şans bulamayan 21 yaşındaki Ki Sung-Yong'un, Karadeniz temsilcisine gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
Haber dogrumudur bimem ama öbür koreli haberine daha cok sevinmistim, bu arkadas fazla hosuma giden biri degil..
Eto bile %99 bitmişti, o zaman biz bu Alperi alırız![]()
Ki güç katar. Sakatlığı aşil tendonundan, bakmak gerek
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bonaldım bırakın gırgırı habere yer açın yok mu haber?![]()
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Bizim Armağan Dere %96'lık oranı görmesin.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
182+69 kişi haber varmı diye sayfayı merakla f5 liyor ama bir gelişme yok...
hayır her geçiken transfer sonrası forumun zeka seviyesi düşüyor....böyle devam ederse antucu ergenlere dönecek buraları
!
alperin inmesi için aldığımız link kırık çıktı
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)