Sayfa 370 Toplam 3105 Sayfadan BirinciBirinci ... 270 320 360 368 369 370 371 372 380 420 470 870 1370 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77612 adet sonuctan sayfa basi 9,226 ile 9,250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eski Forma Sponsorlarýmýz; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Halit Aydýn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    35

Puma'cýlar, Nike'cýlar, Kappa'cýlar;

Geçen sene de Puma'nýn o formalarýna karþý gelenler bugün Nike yerine Puma'nýn bordo-lacivert alacaklarmýþ. Ýyi hoþ alabilirsiniz

Fakat çok sabýrsýzýz geçen sene de beðenilmeyen Pumanýn bu formalarýný bu sene çoðumuz beðenerek giyiyor. Demek ki iþi zamana býrakmak lazým.

3-4 resimle formalarý deðerlendirmek ne kadar saðlýklý

Biraz daha sabýr, formalar çýkacak, hazýrlýk maçlarýnda takýmýmýz üstünde de göreceðiz o zaman daha saðlýklý yorumlar yapabiliriz. Yýkýcý deðil yapýcý yorumlar..

Samet Yildirim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Arkadaslar abartmayalim...Cubuklu forma eksik en kötü o oldu...ama abartildigi kadar kötü degil formalar...Aston Villa ayni formasi bizde de var...Beyaz forma güzel...Mavi formada fena degil ve Aston Villa formasida güzel...kisa sürede süper formalar beklenmezdi zaten anlasma nezaman oldu ki forma calismalari baslasin...eksik olan cubuklu forma...

Ama ben Aston Villa ve Beyaz Formadan alacam en azindan 50 milyon euroluk harcamanin karsliginda 2 forma alacagim...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý TSKara61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor!
    tamam sen git mahmutpaþadan al ozaman napalým yalvarýp yakarýcak halimiz yok sonuçta hepimiz trabzonspor taraftarýyýz kulübün iyiliðini düþünüyoruz ama galiba mahmutpaþanýn da iyiliðini düþünenler var

amblemlerin reklamlarýn vs. bizim trabzonda yapýþtýrýldýðýný, nike'ýn bunlarla bir alakasý olmadýðýný söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama yok inatla okumamakta inat ediliyor..

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    35

Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor!

Logo amblem vs yapýþtýrma konusunda Nike'ý suçlaman hatadýr. Onlarý kimin yapýþtýrdýðýný biliyor musun?

Nike seninle dalga geçmiyor sen Trabzonspor'un formalarýyla dalga geçiyorsun..

BEYTEKÝN61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartýn

arkadaþlar beyaz forma ben goremedim

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Külünkoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Alýntý a f s Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sizden ricam, benim iznim olmadan benim mesajlarýmý baþka sitelere koymayýn.
    Baþka yerlerdeki insanlarýn tepkilerini bilmiyorum ve sadece ve sadece BMN'de yazýyorum.

Benim bilgim dýþýnda istemediðim polemiklerin bir parçasý olmak istemiyorum.

Yaptýðým tasarýmlar -benim bilgim ve dahlim dýþýnda- yeterince dolaþtý sitelerde, bari þurada konuþtuklarýmýz aramýzda kalsýn.

Lütfen.
    Bu uyarýyý dikkate alalým arkadaþlar.

Sonra malum zavallýlarla muhatap olmuyoruz diye kendilerince yazýp çizip iftarlarla dozaj yükseltebiliyorlar. E bizde boþ durmuyoruz tabi ne yapýyoruz ? "boþveer salla gitsin" diyoruz.

Bizim yerimiz mekanýmýz burasý ne derdi sýkýntýsý olan varsa "Adam" gibi burda yazacak söyleyecek. Onun haricindeki taþýmalar dedikoducular bizi baðlamýyor. Hani derler ya "malzeme vermeyin" aynen öyle iþte...
    Konu Külünkoðlu tarafýndan (25.07.2008 Saat 15:33 ) deðiþtirilmiþtir.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|
    Ýki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Trabzonspor Kongre Üyesi
    a f s - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Bir firma için yeni sezon hazýrlýklarý sadece forma tasarýmý deðil. Binlerce parçadan oluþan kocaman bir kolleksiyondan bahsediyoruz. Bu kolleksiyonun tasarýmýnýn, üretiminin, pazarlanmasýnýn zaman almasý kadar doðal bir süreç yok. Dünyanýn dört bir yanýnda sizin kadar yeni formalarýný heyecan ve merakla bekleyen milyonlarca insan var. Nike bu iþi profesyonelce ve bilinçli yapýyor yýllardýr. Nike gibi firmalarýn forma ve ürünler için en az bir yýl istemelerini bu bakýmdan makul karþýlamak gerekiyor.

Ýlk kez Avrupa þampiyonasý ile görücüye çýkan 2008 / 2009 sezonu Nike tasarýmlarýnýn ne kadar zaman önceden tasarým, sunum, üretim sürecinden geçtiðini biliyor muyuz. Biz þimdiki modelleri tartýþýp duralým, adamlar çoktan bir sonraki sezonun çizgilerini oluþturmak için tasarým bürolarý, ajanslar harýl harýl çalýþýyor. Milyonlarca parça üründen ve kocaman bir sistemden bahsediyoruz. O binlerce tasarým, onlarýn teknik hazýrlýðý, reklam çekimleri, internet siteleri, üretimi, daðýtýmý, bizim gibi uðraþtýklarý yüzlerce takým ve kurum kolay deðil. Barcelona deðiliz ki onun kadar söz sahibi olalým. Kabul edelim bizim fazla ekonomik gücümüz yok. Öyle istediniz diye herkes her þeyi yapmýyor maalesef.

Çubuklu formanýn neden bu kadar uzun sürdüðü meselesi de ayný temellere dayanýyor. Bir yönden dezavantaj gibi görünen bir avantajýmýz var: dünya üzerinde renkleri koyu bordo açýk mavi olup, sponsoru Nike olan ve çubuklu forma giyen ikinci bir takým yok. Nike bize özel önce kumaþ rengi tutturmak ve sýfýrdan üretmek zorunda. Ýstediðiniz renk ve kalitede kumaþ üretmek de zaman ve maliyet isteyen bir iþ. Bir tane forma yapmýyorsunuz, tek beden yapmýyorsunuz, onbinlerce formanýn da ayný kalite ve renkte olmasý lazým.

Bu arada daha önce imzaladýklarý sözleþmeler ve çok önceden belli olan bir iþ akýþlarý da var. Nike Türkiye bile olsanýz baðlý olduðnuz markanýn stratejisi dýþýnda kafanýza her esen iþi yapamazsýnýz. Üstelik çubuklu formalar -bütün markalarda olduðu gibi- düz formalarýn aksine ayný kumaþa ekstra renk baskýsý ile yapýlýyor. Dolayýsýyla çubuklu formanýn, her zaman düz zeminli formalardan daha fazla üretim süresinin olmasý normal. Barcelona veya sponsoru belli olan Nike olsun olmasýn, formalar çýktýðý tarihten çok çok önce karar verilen, üretilen formalar. Daha tabiri caizse bizim sözleþmenin mürekkebi kurumadý.

Olaylarý sadece taraftar yönünden deðerlendirmek eksik kalýyor. Ýþin üretici, yönetim piyasa gibi bir çok ayaðý var.

Ýyi ki sponsorumuz Nike olmuþ, þu süreci baþka bir marka ile yaþasaydýk olacaklarý tahmin edemiyorum.
    Nike önümüzdeki dönem bizdeki bütün acemilere ve iþini iyi yapamayanlara ve þu sabýrsýz taraftara raðmen bir sistem oturtacak ve hepimizi fazlasýyla memnun edecektir.

Yeter ki biz anlayýþlý ve sabýrlý olalým.

Her þeyin hayýrlýsý...
    Konu a f s tarafýndan (25.07.2008 Saat 15:35 ) deðiþtirilmiþtir.

hamdi_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    40

Alýntý baskurtb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sevgili kardeþim(yaþýný bilmediðimden böyle hitap ediyorum) neden ciddiye alýnmadýðýmýzý düþünüyorsun? forma yapýmý gerçekten uzun ve zahmetli bir iþ.. çok usta olduðum söylenemez ama bu konuda bilgili olduðumu düþünüyorum.. formadaki desen çizgi ayrýntý flan arttýrýldýkça formanýn yapým süresi de uzuyor haliyle lütfen.. insanlar zaten gergin.. biraz sakinlik..

sevgili renkdaþým yazým gayet net.ne demek istediðimi anlamadýn sanýrým.tekrar oku istersen
    diðerlerinden farklý...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiði yerde inadým baþlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Þampiyonu TRABZONSPOR!

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý cio_henry.14 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ya inanýrmsýnýz formalar süper geldi gözüme..Simetri olayýda yok

formalar abartildigi kadar kötü degil...turunc forma güzel fakat Yakesi olmamis...aynisi Bordo forma icin e gecerli....beyaz forma güzel...cubuklu forma olmamasi berbat oldu ama ne yapalim..

6 ay önce anlasma olsaydi degesik formalar olurdu ne yapalim kisa sürede ancak bukadar demeki...ama asil formalar seneye...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

NuDGeRR - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Alýntý DÝE4YOU Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

þu resmi çeken görevli ile görüþüp birkaç soru sormam lazým

soru belli NEYÝN PEÞÝNDESÝN ???

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    35

Alýntý hamsi_74 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

61_dnc_TS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Formalar hakkýnda genel olarak yapýlan yorumlarýn aksine ben beyaz ve parçalýyý gayet güzel buldum.
    Hatta parçalýnýn uzun kollusunun çok tutacaðýna inanýyorum.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    LazAnisT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Gaziosmanpaþa'daki TsClupa formalarýn 3 çeþidi gelmiþ.Yarýn satýþa sunuluyor..

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý hamsi_74 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

NuDGeRR - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Alýntý Selim Turan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Allahalla versinler logolarý biz basalým ne bu rezalet ya...

Bu arada þu bizim meþhur tasarýmlarý bir teksil atölyesine versek kaça patlar yaparlar bize acep

85 YTL den ucuz olacagý kesin =)

tmrst - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

''almayacaksan lütfen'' yok...hepimiz taraftarýz..fikrimizi söylüyoruz..senin beðendiðini açýklaman ne kadar doðalsa bizim de beðenmediðimizi söylememiz o kadar doðal..herkesin beðenmesi mümkün deðil..
    bir de, giyince, tutunca forma deðiþmiyor..bakmak fikir için yeterli..barcelonanýn formasýna bak mesela tutmadan da giymeden de güzel..deðil mi..

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý hamdi_61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sevgili renkdaþým yazým gayet net.ne demek istediðimi anlamadýn sanýrým.tekrar oku istersen
    tabi caným anladým da bizim sözleþmemizin yeni yapýlmýþ olmasý gibi bir özel durumumuz var.. o formalar uzun süren çalýþmalarýn sonucu hemen yapýlamýyor yani umarým bu sefer doðru anlatmýþýmdýr

TSKara61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    34

Ya uretimin nesi zor ya. Zorsa biraksinlar isi. Dunyanin neresinde gorulmus boyle sacmalik? Nike'in isi forma uretmek. Yapamiyorlarsa yurusun gitsin. Depo'da kalmis formalara Puma'nin yaptigi logolari yapistirmak kolay tabi onu bende yaparim. TsClub'da cubuklu forma cikardi. Kappa'da cikardi. Puma'da cikardi. Demekki Nike bir TsCLub kadar yokmus. Aston Villa diyorsunuz bunlar Aston Villa'nin GECEN sene kullandigi formalar. Tam rezalet!

Erdal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    51

Ben de isterim her þeyin en güzelini, en kalitelisini, en azýndan benim yaptýðým, önerdiðim formalardan biri olsun diye. Fakat bir de gerçekler var hayatta bizim istemiþ olmamýzýn dýþýnda. Hatta sizinle paylaþmadýðým, gelecek seneyi beklediðim çalýþmalarým da var. Zamaný gelince göreceðiz nasýl olsa daha yeni sezon formalarýný. Her sene daha güzel formalarýmýz olacak emin olun.

Baþarýya giden yolda her þeye sabretmemiz gerektiði gibi sponsorumuza da zaman tanýmalý ve anlayýþlý olmalýyýz.

Yeni ürün geliþtirme ve planlama, marka, kategori yönetimi, hizmet yönetimi, reklam ve promosyon, ambalajlama, etkileþimli medya iletiþimi ve halkla iliþkiler gibi tüm pazarlama faaliyetleri estetikle iç içedir.
    Estetiðin kullanýldýðý kimlik yönetiminin en önemli iþlevlerinden biri de, organizasyon ve markalarýný belli bir stille birleþtirmektir dedim.

Yönetimin yerine kendimizi koyalým; eski sponsordan kalma elinizde yýðýnla forma var. Kalitesinden ne siz ne de taraftar memnun deðil. Renkler tutmamýþ v.s. Zamanýnýz yok ve yeni bir sponsorla yolunuza devam etmek zorundasýnýz. Piyasadan teklifler alýyorsunuz. Teklif veren firmalar 1 yýl öncesinden hazýrlýk gerektiðini söylüyor. Kulüp açýsýndan hem prestijli, hem kaliteli hem de kâr getirecek bir sözleþme imzalamak zorundasýnýz. Zamanýnýz yok ve bu iþe tek baþýnýza karar vermeniz yeterli olmuyor. Çünkü iþin bir de üreten kýsmý var. Adidas programým yoðun, sana forma yetiþtiremem diyor ( benim duyumlarým forma yapmak bile istemiyor ), üstelik senin istediðin rakamý da vermiyor. Lescon taraftarýn güvenmediði, marka deðeri, daðýtým, tasarým konusunda yetersiz kalýyor. Diðer büyük takýmlara karþý bu markayý giymek istemiyorsunuz. Kappa fazla fiyat veremiyor, daðýtýmla ilgili sorunlarý var mal yetiþtiremiyor. Nike büyüklerimizin araya girmesi Genel Müdürünün bizim gibi Trabzonspor aþýðý olmasý sayesinde Milli takýmlar dýþýnda ilk kez bir takýma sponsor oluyor.

Anlaþmayý imzalýyorsunuz. Önünüzde iki seçenek var; ya mevcut kolleksiyonlardan sizin renginize ve genel çizgilerinize uygun modelleri seçer, bir an önce satýþa baþlarsýnýz, ya da daha pahalýya 5-6 bekleyip satýþ yapamadan, taraftarý küstürürsünüz. Dünyada Nike giyen baþka hiçbir takým sizin renklerinizde ve çubuklu formasý yokken çok özel bir forma ürettirirsiniz, fakat çubuklu forma baskýlý olduðu için ve sizin renginiz de özel olduðu için beklemek zorunda kalýrsýnýz. Fakat yaþadýðýnýz sýkýntýlarý taraftara anlatamazsýnýz.

Herkes kendi zevkine göre forma giyebilsin diye çeþidi fazla tutarsýnýz. Çünkü model seçimi, üretimi, daðýtýmý için anket zamanýnýz bile yoktur. Nike sizi þýmartacak tasarým ve ürünler konusunda garanti verir. Hatta gelecek sezon için çalýþmalara baþlar. Çünkü hiçbir firma genel çizgilerinden taviz vermemektedir ve ne kadar istesinizde size ürün yetiþtiremiyorlardýr.

Tüm iyi niyetinizle ve bu rada birçok baþka problemle uðraþýrken, ne yaptýðýný bilmeyen biri tutar formalarý çok kötü bir þekilde üstelik resmi sitenize koyar. Tepkiler çýð gibi büyür, hemen olaya müdahele edip düzeltmeye çalýþýrsýnýz. Bir çuval inciri berbat etmek deyimi bir kez daha burada anlamýný bulur.

Daha benim bildiðim, fakat paylaþamayacaðým baþka nedenler de vardýr ortada. Fakat bunu taraftara anlatamazsýnýz.

Çubuklu formalar gelince, takýmda iyi oynamaya baþlayýnca, ürünleri yakýndan görenler, bu ilk tepkileri nasýl olsa unuturlar diye umarsýnýz. Taraftarlardan gelen istekler doðrultusunda düzenlemeler yaparsýnýz. Futbolcularýn isimlerinin yazýlý olduðu formalar basýlýr hemen. Ýmza günü düzenlenir. Futbolcularýn en popüllerleri ile taraftar buluþturulur.

Takým yeni formalarý ile maça çýkýnca algýmýz bir anda deðiþir. Formayý görenler, acýmasýzca eleþtirenlerin ileri gittiklerini fark eder.

Herkes aslýnda sadece Trabzonspor için en iyisini istediðini hatýrlar birden. Kýzgýnlýðý soðuyunca, daha farklý düþünmeye baþlar. Keþke der, herþey daha güzel olsaydý, ama bazý þeylerin hele güzel þeylerin zaman aldýðýný hatýrlar. Taraftar bunlarý görürken kulübün ekmeðini yiyen, iþi zaten bu insanlar niye bizim düþündüklerimizi düþünmez diye hayýrlanýrýz.

Ümidimiz hiç bitmez, iþini bilmeyenlere, üslûp bilmeyenlere, kýrýp dökenlere, kalp kýranlara raðmen. Her þey daha güzel olacak galiba, bu kadar güzel giderken.

Ali Fuat Saruhan, ya da kýsaca a f s yine 'sabredelim arkadaþlar' der, 'olaylarý deðiþtiremiyorsak, bakýþ açýmýzý deðiþtirelim' der, 'bakýn güzel haberler var, sizin bilmediðiniz'.

Az kaldý, der. Bu mesajda burada biter.

Sizin için bir anlamý olmuþtur umarým....

Bu yazýyý her sayfaya koymak lazým. Hakan Kulaçoðlu nunkinide

Egemen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    40

Alýntý tmrst Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ''almayacaksan lütfen'' yok...hepimiz taraftarýz..fikrimizi söylüyoruz..senin beðendiðini açýklaman ne kadar doðalsa bizim de beðenmediðimizi söylememiz o kadar doðal..herkesin beðenmesi mümkün deðil..
    bir de, giyince, tutunca forma deðiþmiyor..bakmak fikir için yeterli..barcelonanýn formasýna bak mesela tutmadan da giymeden de güzel..deðil mi..
    zaten sorun da orda..

çekilen fotoðraflar, giyen futbolcu, böyle kötü görünmesine sebep oldu formalarýn..

tanýtým iþi kaliteli olsaydý herkesin aðzýnýn suyu akacaktý.. fotoðraftan bakarak kötü olduðuna aldanmayýn derim ben.. dokunun kalitesini anlayýn öyle alýn veya almayýn
    Hadi eyvallah..

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    35

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=4756

Ali Fuat Abi;

Ne yazýk ki uzun yazýlarý okuyamayacak kadar zamaný olmayan, laf yetiþtirmekten kendini alýkoyamayan, ortalýðý karýþtýrmak için alýntýdan alýntýya koþan, sabýrsýz insanlar var

Allah yönetime, taraftara, futbolculara sabýr versin.

Þu güzel birliktelik ortamý 2 gün içinde bozulacaksa, varsýn Süper Lig hiç baþlamasýn..

Fatih Bayrakdar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    43

Forma üretimini atom bombasý üretimiyle karýþtýran arkadaþlar var ...

Neden 1 sene sürsün bir türlü anlamýyorum ...

Ben bana hemen forma sat demiyorum ki ...

Takýmýn formalarýný üret önce onalra bir özen onalrý bir çýkar giysinler ...

Traftar görsün gözü alýþsýn sonra taraftara üret peyderpey çok mu zor ??? ...

Ayrýca elinde hiç mi 1. kalite kumaþ iplik vs. kalmadý da 13-18 Euroluk formalarý bize gönderdi ...

Bunu baþýndan beri biliyorduk diyorlar . Neden tepki göstermediniz o zaman ???

Vs. Vs ..
    RTE :" Kiþilerin iþlediði suçlardan dolayý Kurumlar cezalandýrýlmamalýdýr " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    35

Alýntý LazAnisT Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gaziosmanpaþa'daki TsClupa formalarýn 3 çeþidi gelmiþ.Yarýn satýþa sunuluyor..
    Abi Mahmutpaþa'ya da gelmiþ mi alacak arkadaþlar var da

Nereden
    Ýstanbul

Ya uretimin nesi zor ya. Zorsa biraksinlar isi. Dunyanin neresinde gorulmus boyle sacmalik? Nike'in isi forma uretmek. Yapamiyorlarsa yurusun gitsin. Depo'da kalmis formalara Puma'nin yaptigi logolari yapistirmak kolay tabi onu bende yaparim. TsClub'da cubuklu forma cikardi. Kappa'da cikardi. Puma'da cikardi. Demekki Nike bir TsCLub kadar yokmus. Aston Villa diyorsunuz bunlar Aston Villa'nin GECEN sene kullandigi formalar. Tam rezalet!
    cevap vermek isterdim ama þu yazdýklarýnla hakikaten þoka uðradým ne söylersek söyleyelim boþ olduðunu anladým..

tekstil iþinden anlamýyorsun galiba.. iþ zorsa býraksýn da dedin ya helal olsun

Ayaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn

Bir firma için yeni sezon hazýrlýklarý sadece forma tasarýmý deðil. Binlerce parçadan oluþan kocaman bir kolleksiyondan bahsediyoruz. Bu kolleksiyonun tasarýmýnýn, üretiminin, pazarlanmasýnýn zaman almasý kadar doðal bir süreç yok. Dünyanýn dört bir yanýnda sizin kadar yeni formalarýný heyecan ve merakla bekleyen milyonlarca insan var. Nike bu iþi profesyonelce ve bilinçli yapýyor yýllardýr. Nike gibi firmalarýn forma ve ürünler için en az bir yýl istemelerini bu bakýmdan makul karþýlamak gerekiyor.

Ýlk kez Avrupa þampiyonasý ile görücüye çýkan 2008 / 2009 sezonu Nike tasarýmlarýnýn ne kadar zaman önceden tasarým, sunum, üretim sürecinden geçtiðini biliyor muyuz. Biz þimdiki modelleri tartýþýp duralým, adamlar çoktan bir sonraki sezonun çizgilerini oluþturmak için tasarým bürolarý, ajanslar harýl harýl çalýþýyor. Milyonlarca parça üründen ve kocaman bir sistemden bahsediyoruz. O binlerce tasarým, onlarýn teknik hazýrlýðý, reklam çekimleri, internet siteleri, üretimi, daðýtýmý, bizim gibi uðraþtýklarý yüzlerce takým ve kurum kolay deðil. Barcelona deðiliz ki onun kadar söz sahibi olalým. Kabul edelim bizim fazla ekonomik gücümüz yok. Öyle istediniz diye herkes her þeyi yapmýyor maalesef.

Çubuklu formanýn neden bu kadar uzun sürdüðü meselesi de ayný temellere dayanýyor. Bir yönden dezavantaj gibi görünen bir avantajýmýz var: dünya üzerinde renkleri koyu bordo açýk mavi olup, sponsoru Nike olan ve çubuklu forma giyen ikinci bir takým yok. Nike bize özel önce kumaþ rengi tutturmak ve sýfýrdan üretmek zorunda. Ýstediðiniz renk ve kalitede kumaþ üretmek de zaman ve maliyet isteyen bir iþ. Bir tane forma yapmýyorsunuz, tek beden yapmýyorsunuz, onbinlerce formanýn da ayný kalite ve renkte olmasý lazým.

Bu arada daha önce imzaladýklarý sözleþmeler ve çok önceden belli olan bir iþ akýþlarý da var. Nike Türkiye bile olsanýz baðlý olduðnuz markanýn stratejisi dýþýnda kafanýza her esen iþi yapamazsýnýz. Üstelik çubuklu formalar -bütün markalarda olduðu gibi- düz formalarýn aksine ayný kumaþa ekstra renk baskýsý ile yapýlýyor. Dolayýsýyla çubuklu formanýn, her zaman düz zeminli formalardan daha fazla üretim süresinin olmasý normal. Barcelona veya sponsoru belli olan Nike olsun olmasýn, formalar çýktýðý tarihten çok çok önce karar verilen, üretilen formalar. Daha tabiri caizse bizim sözleþmenin mürekkebi kurumadý.

Olaylarý sadece taraftar yönünden deðerlendirmek eksik kalýyor. Ýþin üretici, yönetim piyasa gibi bir çok ayaðý var.

Ýyi ki sponsorumuz Nike olmuþ, þu süreci baþka bir marka ile yaþasaydýk olacaklarý tahmin edemiyorum.
    Nike önümüzdeki dönem bizdeki bütün acemilere ve iþini iyi yapamayanlara ve þu sabýrsýz taraftara raðmen bir sistem oturtacak ve hepimizi fazlasýyla memnun edecektir.

Yeter ki biz anlayýþlý ve sabýrlý olalým.

Her þeyin hayýrlýsý...
    Ayný þekilde katýlýyorum kelimesi kelimesine, bir sonraki sezon herþey daha güzel olacaktýr. Ýþin görselliði yanýsýra bizim için önemli olan oynanan futbol, mücadele ve sonucunda þampiyonluk görmek. Devamý mý? Zaten çorap söküðü gibi gelecek..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)