Sayfa 269 Toplam 3105 Sayfadan BirinciBirinci ... 169 219 259 267 268 269 270 271 279 319 369 769 1269 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77612 adet sonuctan sayfa basi 6,701 ile 6,725 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eski Forma Sponsorlarýmýz; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

ucurum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    40

Arkadaþlar formalar güzel. Kumaþ kaliteli. Bundan þüphem yok. Ama TS büyüklüðü çerçevesinde kendine özel uygulamalar yapýlmalýydý. Nike bu sene en azýndan bunu yapmayacak gibi. Ben dahil kimi taraftara dokunan nokta bu olsa gerek. 3 sene mi oldu bilmiyorum ama Puma hiç yapmadý mesela. Açýkçasý ilk senesinde Kappa da model sayýsýný fazla tutmuþtu ve ayrýcalýk göstermemiþti. Ama ikinci senesinde bizim taraftar formamýz olarak piyasaya çýkan formalarý (ki maçlarda düz mavi giyiyorduk mesela ama taraftar formasýnýn kol altýndan sýrta uzanan bordolarý vardý.) Karþýyaka ve adýný þimdi hatýrlamadýðým bir baþka 2. lig klübü giyiyordu. Bizimse sadece bize ve Avrupa'daki önemli klüplere (Werder Bremen mesela) has dizaynýmýz vardý. (Bu arada çizim yapan arkadaþlar bu senenin Werder Bremen formalarýný bizim renklerimize uyarlasalar en azýndan Kappa'nýn hayalini bile görmek hoþuma giderdi) Bu sene ise durum þudur ki bize sponsorumuzun gönderdiði kesimler ile Eskiþehir veya Ankaraspor'un sponsordan alacaðý modeller ayný olacak kanýmca. Geçen sene Bursaspor ile ayný formalarý giydiðimiz gibi. Açýkçasý maddi konular bir yana býrakýlýrsa beni çok rahatsýz ediyor sýradan bir Anadolu klübüyle ayný formalarý giymek. Ama tabi bizim renklerimiz daha bir asil duruyor o ayrý

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Yaþ
    45

arkadaslar ben bu formalri hic begenmedim....

yani ikinci sinif forma bunlar...

almanyada kral nike formalari var takimlarda veya ingilterede...

iste buyrun Gökdeniz'in oynadigi takimin formasi Rubin kazan 2.sezondur kiyiyorlar..

veya örnek cubuklu fc porto..

Konu goeki_61 tarafýndan (11.07.2008 Saat 02:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Semih Kýrsüleymanoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    36

bize özel olarak bitek Cubuklu forma yapilacak galiba.

Nereden
    Trabzon

Alýntý ucurum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar formalar güzel. Kumaþ kaliteli. Bundan þüphem yok. Ama TS büyüklüðü çerçevesinde kendine özel uygulamalar yapýlmalýydý. Nike bu sene en azýndan bunu yapmayacak gibi. Ben dahil kimi taraftara dokunan nokta bu olsa gerek. 3 sene mi oldu bilmiyorum ama Puma hiç yapmadý mesela. Açýkçasý ilk senesinde Kappa da model sayýsýný fazla tutmuþtu ve ayrýcalýk göstermemiþti. Ama ikinci senesinde bizim taraftar formamýz olarak piyasaya çýkan formalarý (ki maçlarda düz mavi giyiyorduk mesela ama taraftar formasýnýn kol altýndan sýrta uzanan bordolarý vardý.) Karþýyaka ve adýný þimdi hatýrlamadýðým bir baþka 2. lig klübü giyiyordu. Bizimse sadece bize ve Avrupa'daki önemli klüplere (Werder Bremen mesela) has dizaynýmýz vardý. (Bu arada çizim yapan arkadaþlar bu senenin Werder Bremen formalarýný bizim renklerimize uyarlasalar en azýndan Kappa'nýn hayalini bile görmek hoþuma giderdi) Bu sene ise durum þudur ki bize sponsorumuzun gönderdiði kesimler ile Eskiþehir veya Ankaraspor'un sponsordan alacaðý modeller ayný olacak kanýmca. Geçen sene Bursaspor ile ayný formalarý giydiðimiz gibi. Açýkçasý maddi konular bir yana býrakýlýrsa beni çok rahatsýz ediyor sýradan bir Anadolu klübüyle ayný formalarý giymek. Ama tabi bizim renklerimiz daha bir asil duruyor o ayrý
    en son model deðil ama werder bremen' in bir formasýný uyarlamýþtým zamanýnda

ucurum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    40

Alýntý Egemen Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    en son model deðil ama werder bremen' in bir formasýný uyarlamýþtým zamanýnda

Eline saðlýk, saðol

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Adem Hotaman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

nike TS ye özel forma yapmadýktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armlarý yapýþtýrma deðil örme olan nike iþaretlerini ve forma kalitesi tartýþýlmayacak bir forma yaptýðý zaman alýcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kiþisel görüþümdür.gerçi yeni formalarýda görmedim.sonuçta dediðim gibi forma yapmadýktan sonra almayacam.
    Saygýlarýmla,
    Adem Hotaman.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Adem Hotaman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

ya bu logosuz yeni formalarý çekip siteye koyan arkadaþa teþþkürler ama.daha resmi lansmaný yapýlmadan onlarý burda yayýnlamasý ceza gerektirmezmi?ya yönetime giderse bu resimler.
    Saygýlarýmla,
    Adem Hotaman.

F.Tütüncü - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    39

Adamlar bize özel forma yapacak deðiller ile sezondan. Eðer sürekli ayný sponsor olursa ozaman bize özel formalar yapýlýr. Ama bir çok sýk deðiþtiriyoruz sponsoru malesef
    Konu TURHAN tarafýndan (11.07.2008 Saat 02:39 ) deðiþtirilmiþtir.
    All gave some;
    Some gave all.

PSN: Abdisson

leavemealone - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý Semih Kýrsüleymanoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

bi bakin hele bi fark varmi??? Bana göre tipa tip aynisi. Sadece renkler farkli. Ve icindeki sahiz
    Manuda hic güzel gözükmiyen Koskocaman bir AVEA yazmiyor ama ..

samsunlu1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

vallaa bence bu sene nike formalari süper olacak :d umarim en buyuk numarada vardir bende alirim

XL yada XXl

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Uðurtan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39

Alýntý a.hotaman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya bu logosuz yeni formalarý çekip siteye koyan arkadaþa teþþkürler ama.daha resmi lansmaný yapýlmadan onlarý burda yayýnlamasý ceza gerektirmezmi?ya yönetime giderse bu resimler.
    Alma tabii. Niye alýp katký yapasýnki.. Sonra zaten satýlmýyor diye bi aralar gene sponsor arayýþlarýna baþlarýz.. Bizi ancak lescon lotto kabul etmey baþlar.. Almayýn tabiki.. Lafým ekonomik durumu olmayanlara deðil.. Almaya gücü olup alabilirim ama almýyorum diyenlere.. Bahanelerin hiç önemi yok.. Forma bu sonuçta hem giyinmek, daha da önemlisi kulüb katký yapmak için bir yol.. Ama sizler ne bekliyosunuz bundan bir anlasam.. Neyse biþey demiyorum siz genede almayýn..
    Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...

Samet Türkmen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    37

Bence nike logosu en basit formaya bile þýklýk katýyor.Bence takým ne kadar baþarýlý ise forma o kadar orjinalleþiyor.Örneðin bir real madrd formasýnda özentili ayýrt edici bir tasarým yok ama dünya'nýn en çok satan ,en güzel formalarýndan sayýlýr.Baþarýnýn geldiði senelerdeki formalar tutulur bana göre

ÖmerFarukYýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Alýntý onur-61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
    nike bir tek bize sponsor
    ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor
    Ya amacýn ne...

Bekle ve gör...

Sabýr...

EÐÝTÝM ÞART!!!

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Emirhan Ömeroðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Alýntý Samet Türkmen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence nike logosu en basit formaya bile þýklýk katýyor.Bence takým ne kadar baþarýlý ise forma o kadar orjinalleþiyor.Örneðin bir real madrd formasýnda özentili ayýrt edici bir tasarým yok ama dünya'nýn en çok satan ,en güzel formalarýndan sayýlýr.Baþarýnýn geldiði senelerdeki formalar tutulur bana göre
    bence çok güzel söledin
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasýný ezdik' baþlýðý attýlar. Gazeteleri soyunma odasýna astým. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardý o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

arifemre - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    44

cevap alamadýðým için ayný mesajýmý tekrarlýyorum, özür dilerim:
    günlerdir logonun oransýzlýðýndan bahsediyoruz. aþaðýda görüldüðü gibi logolarýmýz (tabii ki) tescilli.
    1. TRABZONSPOR + LOGO26.04.2005 Tarihi itibari ile tescili alýnmýþtýr.
    2. TRABZONSPOR LOGOSU 16.05.2003 Tarihi itibari ile tescil edilmiþtir.
    3. BORDO MAVÝ Bordo Mavi ismi ve logosu ile birlikte 26.12.2003 tarihi itibari tescil edilmiþtir.
    4. TS CLUB Ts Club ismi logosu ile birlikte 15.05.2003 tarihi itibari ile Yurt içi, 12.07.2005 Tarihi itibari ile AVUSTURYA BENELUX, ALMANYA, FRANSA ülkelerinde tescil edilmiþtir.
    5. TRABZONSPOR Trabzonspor ismi 15.05.2003 tarihi itibari yurt içinde, 25.05.2005 tarihinden itibaren Almanya'da tüm mal ve hizmet ürünleri için (tüm sýnýflarda) ticari, hukuksal ve her türlü kullaným hakkýný almýþtýr ve tescili yapýlmýþtýr. Ayrýca, 17.10.2005 tarihinden geçerli olmak üzere uluslar arasý tescillidir. (AVUSTURYA, BENELUX, ÝSPANYA, FRANSA, BIRLESIK KRALLIKLAR, ÝTALYA)
    6. KUZEY YILDIZI Kuzey Yýldýzý ismi 15.09.1997 tarihi itibari tescili alýnmýþ ve 04.04.2007 tarihinde tekrar yenilenmiþtir.
    7. KARADENÝZ FIRTINASI04.04.2007 tarihi itibari ile baþvurusu yapýlmýþ ve gerekli onay alýnmýþtýr. Yasal süresi sonunda gerekli patent belgesi alýnmýþ olacaktýr.
    __________________________________________________ _________________________________

peki logomuzun patentli olan þeklinin ölçüleri ile ölçekleri ile bir yerlerde yayýmlanmýþ olmasý gerekmiyor mu?
    var mý böyle bi bilgiye sahip arkadaþ? eninin boyuna oraný, alt köþelerdeki yuvarlamanýn yarýçapý vb gibi.
    Ýmza...

Bahadýr Þimþek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    41

Puma ile Nike'i bir tutan adamlarý kaale bile almam ben.
    Býrakýn konuþsunlar...
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Bahadýr Þimþek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    41

Alýntý goeki_61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaslar ben bu formalri hic begenmedim....

yani ikinci sinif forma bunlar...

almanyada kral nike formalari var takimlarda veya ingilterede...

iste buyrun Gökdeniz'in oynadigi takimin formasi Rubin kazan 2.sezondur kiyiyorlar..

veya örnek cubuklu fc porto..

Yoksa siz sýrf bu mesajý yazmak için birinin önerisi ile mi üye oldunuz buraya?

Daha ilk mesajýnýzda yapýþtýrmýþsýnýz formalarý ve vermiþsiniz eleþtiriyi.

Yoksa siz onur-61'i tanýyor musunuz???
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    a f s - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Yahu alemsiniz,
    Sponsorluk anlaþmasýnýn hangi ortamlarda, hangi zamanda, hangi þartlarda yapýldýðýný bilmeden konuþunca insan nasýl da hataya düþüyor.

Nike ile yapýlan sözleþmenin daha imzalarý kurumadý, insaf. Hiçbir firma 1 sene öncesinden forma iþine girmiyor bunu biliyoruz. Adidas için de böyle Nike veya Kappa için de.

Yönetimin yerine kendinizi koyun bir; zamanýz yok, size doðru dürüst para veren yok, elinizde yýðýnla eski ürün var, her þeyi beðenmeyen bir taraftarýnýz var. Bu þartlara raðmen, Türkiye'de Milli Takým haricinde hiçbir kulüp takýmý ile sponsorluk yapmayan Nike ile sponsorluk yapmýþsýnýz. Üstelik diðerlerinin verdiði teklifin çok üstünde.

Ve önünüzde iki seçenek var; ya þu sabýrsýz taraftarýnýz için hazýr kolleksiyonlardan sizin renklerinize uygun modelleri seçer ve bir an önce satýþa baþlarsýnýz veya illa özel olsun der, 7-8 ay beklersiniz satýþ yapamaz, taraftarý küstürürsünüz. Siz yönetimde olsaydýnýz ne yapardýnýz? Adamlar kaç defa söyledi, ben yüz defa yazdým: Nike asýl seneye bizi þýmartacak ürünler çýkaracaklar diye. Hayatýnda üretim yapmamýþ, ticaret yapmamýþ insanlarýn eleþtirisi de bir baþka alem oluyor.

Soruyorum size: Sponsorumuz Adidas veya baþka bir marka olsaydý 'Niye bize Sivasspor ile ayný malzemeyi yollamýþlar, ben GS'nin modelini giymek istemiyorum' demeyecek miydiniz? Veya baþka bir firmanýn bize özel, çok farklý þeyler yapacaðýný mý zannediyorsunuz?

Geçmiþi ve gerçekleri ne çabuk unutuyoruz. Sen takým ve camia olarak Barcelona Mancester ol önce, forman gelir peþinden.

Tutturmuþ birileri ikinci kalite, neyin ikinci kalitesi? Altý üstü idman malzemeleri bunlar, ipekten mi olacaktý? Sezon içerisinde o idman malzemelerinin ne kadar çok deðiþeceðini bilmiyor musunuz? Baþka modellerin üretimde olmadýðýný nereden biliyorsunuz?

Sözleþme imzalayalý ne kadar oldu daha, adamlarýn bize malzeme yetiþtirmiþ olmalarý da kabahat. Forma için beklediðimiz Puma zamanlarýný, eli boþ dönen gurbetçileri, forma bulabilmek için ne kadar çok dolaþtýðýmýzý ne çabuk unuttuk. O naylon formalardan sonra bu formalarýn kalitesini görünce aradaki farký daha iyi anlayacaksýnýz; ama fotoðraftan deðil, gerçeðinden.

Bütün firmalar sponsor olduklarý takýmlara kendi markalarýna ait kreasyonlardan model, renk ve kumaþlar öneriyor. Bu Nike için de ayný diðer firmalar için de.
    Yönetim bu zor þartlar altýnda seçeneklerin en iyisini deðerlendirmeye çalýþmýþ ve bu modelleri seçmiþ. Yetiþsin diye de acele etmiþ bunun nesi kötü?

Bizim rengimiz dünyada çok yaygýn kullanýlan bir renk deðil. Ýstediðimiz tonlarda modellerin bulunmasý bir þans, bizim için. Üstelik adamlar -üstüne üstlük- bize özel çubuklu forma üretiyorlar. Çünkü dünyada bizim renklerimize sahip çubuklu forma ve Nike giyen baþka bir takým yok!

Eskiþehir, Ankaraspor veya baþkasý ayný malzemeyi giymiþ ne fark eder? Onlar da insan deðil mi? Biri para verip satýn alýyor, istediðini alýr, biz malzeme bir de üstüne para alýyoruz. Biz de istediðimizi almýþýz. Sanki sipariþi siz verdiniz de, adamlar baþka mal göndermiþ gibi davranýyorsunuz. Yahu bize ne? Yönetim, teknik kadro bir model seçmiþ, karar vermiþ, adamlar üretmiþ veya hazýr kolleksiyondan bize getirmiþ, bunu neden hala polemik konusu yapýyorsunuz çözemiyorum.

Geçmiþi unutuyoruz, çok þükürsüzüz. Nike marka olarak bize çok þey katacak dünya devi bir kuruluþ. Býrakalým adamlar iþini yapsýn. Arada bir iletiþim dili oluþsun. Bakýn bizim beklentilerimizi dikkate alýyorlar, takip ediyorlar. Tarihimizde bu kadar çeþit model gördünüz mü? Kimbilir bu modellerin bir kýsmýný sýrf taraftar formasý olarak düþündüler. Uzun kollu formalarý sýrf biz istiyoruz diye yazýn ortasýnda ürettiler.

Merak etmeyin, gelecek sene aðzýnýz kulaklarýnýzda, yeni formalarýmýzýn havasýný atýyor olacaðýz baþkalarýna. Ama bugün, lütfen kendi gerçeklerimizi ýskalamayalým.

Zaman, her þeyin ilacý....
    Konu a f s tarafýndan (11.07.2008 Saat 11:52 ) deðiþtirilmiþtir.

GTWorld - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37

Standart Nike

Konu a f s tarafýndan (11.07.2008 Saat 11:14 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Korsan ürün! orijinali ile deðiþtirildi.
    Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Bizim logomuz yapýþtýrma mý olacak, yoksa Nike mi dikecek.
    Reklamlar da ayný þekilde...

eMR3 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34

Ya millet Kappa'yla ilk yapýlan formayý hatýrlayýn "flyair" olandý hatýrladýðým kadarýyla ve son yapýlan formayý.Hep üstüne koydu ve daha iyi yaptý.Nike ise daha formalarý çýkartmadan eleþtiriye baþlýyorsunuz.Üstelik eleþtirdiðiniz firma dünyanýn en iyi firmasý.

CeMaL_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Alýntý GTWorld Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

yaa ben bu formayý çok beðeniyom inþallah aynýsý çýkar
    TRABZONSPOR

The Legend - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

nike' a helal olsun diyorum. bize kolleksiyondan (eski veya yeni farketmez) tam 5 çeþit forma + 2 kaleci formasý üstelik formalardan daha iyi gözüken antranman tiþörtleri hazýrlýyorlar bide amblem formaya yapýþtýrma olmasaymýþ kusursuz olacakmýþ.
    elbet bir gün toprak olup gideceðiz...
    TRABZONLU DOÐDUK TRABZONSPORLU ÖLECEÐÝZ...
    legends never die ...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Halil Atalay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45

arkadaþlar ali fuat abi doðru söylüyor adamlarla daha yeni anlaþma yaptýk ve hadiye forma ve diðer ürünler üretilmiyor zaman alýyor bu iþler bekleyelim ve formamýz nasýl olmuþ neresinde kusur var bakarýz ama þunuda söyleyelim forma almayan arkadaþlar hiç eleþtiri yapmasýnlar çünkü onlar trabzonsporlu deðiller herne olursa olsun ister çuval olsun ister bez parçasýn bu sene forma almayan nankörtür arkadaþlar yönetim bu kadar çabalatýkdan sonra sen kalk forma alma kombine alma külüp e 5 kuruþ yartýmýn olmasýn sonra yok efendim formalar iyi olmamýþ yok maratonda direk varmýþ yok gözünün üstünde kaþ varmýþ býrakýn bu iþleri adamlar kýsa zamanda bu kadar yapmýþlar daha ne yapacaklar herkes üzerine düþen görevi laikýyla yapsýn

FORMA AL KAMBÝNE AL NE VARSA HÝÇ BÝRÞEY BIRAKMA
    Zirve bizim iþimizdir...

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr

Alýntý a.hotaman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    nike TS ye özel forma yapmadýktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armlarý yapýþtýrma deðil örme olan nike iþaretlerini ve forma kalitesi tartýþýlmayacak bir forma yaptýðý zaman alýcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kiþisel görüþümdür.gerçi yeni formalarýda görmedim.sonuçta dediðim gibi forma yapmadýktan sonra almayacam.
    Aman aman gölge yapmayin da...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)