Arkadaþlar formalar güzel. Kumaþ kaliteli. Bundan þüphem yok. Ama TS büyüklüðü çerçevesinde kendine özel uygulamalar yapýlmalýydý. Nike bu sene en azýndan bunu yapmayacak gibi. Ben dahil kimi taraftara dokunan nokta bu olsa gerek. 3 sene mi oldu bilmiyorum ama Puma hiç yapmadý mesela. Açýkçasý ilk senesinde Kappa da model sayýsýný fazla tutmuþtu ve ayrýcalýk göstermemiþti. Ama ikinci senesinde bizim taraftar formamýz olarak piyasaya çýkan formalarý (ki maçlarda düz mavi giyiyorduk mesela ama taraftar formasýnýn kol altýndan sýrta uzanan bordolarý vardý.) Karþýyaka ve adýný þimdi hatýrlamadýðým bir baþka 2. lig klübü giyiyordu. Bizimse sadece bize ve Avrupa'daki önemli klüplere (Werder Bremen mesela) has dizaynýmýz vardý. (Bu arada çizim yapan arkadaþlar bu senenin Werder Bremen formalarýný bizim renklerimize uyarlasalar en azýndan Kappa'nýn hayalini bile görmek hoþuma giderdi) Bu sene ise durum þudur ki bize sponsorumuzun gönderdiði kesimler ile Eskiþehir veya Ankaraspor'un sponsordan alacaðý modeller ayný olacak kanýmca. Geçen sene Bursaspor ile ayný formalarý giydiðimiz gibi. Açýkçasý maddi konular bir yana býrakýlýrsa beni çok rahatsýz ediyor sýradan bir Anadolu klübüyle ayný formalarý giymek. Ama tabi bizim renklerimiz daha bir asil duruyor o ayrý
![]()