Sayfa 2373 Toplam 3105 Sayfadan BirinciBirinci ... 1373 1873 2273 2323 2363 2371 2372 2373 2374 2375 2383 2423 2473 2873 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77612 adet sonuctan sayfa basi 59,301 ile 59,325 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eski Forma Sponsorlarýmýz; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Serdar A - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Bence Lescon ile anlaþýlmalý . Forma , antreman takýmlarý dýþýnda , Trabzonspor'a özel spor giyim ve özel tasarým spor ayakkabý da TS club ile yapýlacak bir anlaþma ile üretilebilir.

Tamamen özel tasarým üzerine çalýþabilirsin. Efsane bir çubuklu ile her yýlýn kreasyonunu tamamlayabilirsin . Örneðin Ali Fuat abinin çubuklusu bu gün piyasaya çýksa gerçekten de efsane olur.

Nike ile ayný kalitede üretim yapabilir. Hali hazýrda pek çok grupta Nike'dan daha kaliteli üretim yaptýklarý da doðrudur. Yaygýn bir satýþ aðý var. Forma baþýna düþen Trabzonspor kar payý nedir bilemiyorum ancak bu Lescon'da çok daha fazla olur. Ayrýca yýllýk ödeme de yapabilir.

Madem özel muamele istiyorsunuz, madem fiyat kalite oraný optimumda olsun kulübümünde kazancý azami noktada olsun diyorsunuz , o durumda ciddi þekilde þayet Trabzonspor markasýna bir þeyler katabilecek ekonomik gücü varsa , Lescon ile masaya oturulmalý. Kayseri erciyes, ibb ve sair emsal örnek olamaz, taraftarý olmayan kulüpler bunlar...

Kazým Bostan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    33

Alýntý Serdar Atasoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence Lescon ile anlaþýlmalý . Forma , antreman takýmlarý dýþýnda , Trabzonspor'a özel spor giyim ve özel tasarým spor ayakkabý da TS club ile yapýlacak bir anlaþma ile üretilebilir.

Tamamen özel tasarým üzerine çalýþabilirsin. Efsane bir çubuklu ile her yýlýn kreasyonunu tamamlayabilirsin . Örneðin Ali Fuat abinin çubuklusu bu gün piyasaya çýksa gerçekten de efsane olur.

Nike ile ayný kalitede üretim yapabilir. Hali hazýrda pek çok grupta Nike'dan daha kaliteli üretim yaptýklarý da doðrudur. Yaygýn bir satýþ aðý var. Forma baþýna düþen Trabzonspor kar payý nedir bilemiyorum ancak bu Lescon'da çok daha fazla olur. Ayrýca yýllýk ödeme de yapabilir.

Madem özel muamele istiyorsunuz, madem fiyat kalite oraný optimumda olsun kulübümünde kazancý azami noktada olsun diyorsunuz , o durumda ciddi þekilde þayet Trabzonspor markasýna bir þeyler katabilecek ekonomik gücü varsa , Lescon ile masaya oturulmalý. Kayseri erciyes, ibb ve sair emsal örnek olamaz, taraftarý olmayan kulüpler bunlar...
    vallahi mükemmel fikir abi ya. lescon özelinde olmasa da ben de çok düþündüm bunu.

bu arada lescon galiba türk markasýydý ve gerçekten kaliteli iþ yapýyorlar. bir ayakkabýsýný aldým 2010 yýlýnda, hala daha yesyeni duruyor, en ufak bir deforme bile yok, maç bile yaptým defalarca. tek sýkýntý benim zevkime hitap eden bir tarzlarý yok pek. ya da ben bulamýyom.
    Konu Kazým Bostan tarafýndan (19.07.2015 Saat 00:59 ) deðiþtirilmiþtir.
    #

Serdar A - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Dünyada spor giyim sektörünün büyüklüðü yüzlerce milyar dolar .
    Sadece Türkiye bile milyar dolarýn üzerinde. Lescon yerli marka . Türkiyede bazý futbol ve basketbol kulüplerini yýllardan bu yana giydiriyor. Bundesliga'da geçmiþte Eintracht Frankfurt'a forma sponsorluðu yapmýþtý...
    Bu sezon Lescon'un baz modelleri

Bu formalar 35 ve 40 tl .
    Demek ki üretim ithalat ve nakliye ve sair maliyeti 15/20 tl civarýnda . Bu sektörle uzaktan yakýndan alakam yok , iþin içindekiler daha net tespitlerde bulunabilir , benimki farazi fikir yürütme...

Yani bu benim bakkal hesabýna göre ilk 200.000 formanýn üretim maliyeti 1,5 milyon $ civarýnda oluyor.
    Þimdi Trabzonspor anlaþacaðý forma sponsorundan marka kullanýmý karþýlýðý TSClub'a göndereceði ilk 150.000 üst formayý bedelsiz gönderirse , Trabzonspor TSClub'larda sattýðý forma adedinden 80 tl civarýnda brüt kar elde etse... Bu adedi tüketebilirse yýlda yaklaþýk 5 milyon $ yapar. Depolardaki formalar paraya çevrilebilen bir menkul deðer halini alýr ...

Lescon ayrýca her yýl Trabzonspor antreman ürünleri ve 2/3 çift spor ayakkabý ve futbol ayakkabýsýný Trabzonspor markasýyla üretebilir. Hatta belki daha kapsamlý ve uzun soluklu bir sponsorluk anlaþmasý ile TS club , Lescon ile daha entegre bir hale de gelebilir ...

Lescon Trabzonspor armalý çýkaracaðý koleksiyonlarla üretim hacmini arttýracaðý gibi ; þayet kulüp Uefa ve þampiyonlar liginde mücadele ederse , bir kaç milyon dolarlýk bir yatýrým ile dünyanýn en büyük spor tekstili üreticileriyle ayný arenada önemli bir kulüple baþarýlý þekilde marka tanýnýrlýlýðýný arttýrma imkaný yakalar...

Bu markanýn uzun vadeli planlarýnda önemli bundesliga kulüpleri ve galatasaray gibi istanbul sermayesini temsil eden bir kulüp bulunuyor. O halde Trabzonspor , üretici için atlama taþý , Trabzonspor içinse daha fazla gelir ve "özel alaka" anlamýna gelebilir...

cyberentalpi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    48

mekap la anlaþsak olmamýhem Trabzonlu sahibi.gerçi sadece ayakkabý üretiyorlar ama bizim için forma üretebilirler. kahverengi forma yok hem Türkiye de. saðlam da olur
    13 Vitor Hugo

yattarinho61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý cyberentalpi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    mekap la anlaþsak olmamýhem Trabzonlu sahibi.gerçi sadece ayakkabý üretiyorlar ama bizim için forma üretebilirler. kahverengi forma yok hem Türkiye de. saðlam da olur
    Zaten b.k gibi oynuyoruz, bari formalar o renkte olmasýn.. Alay konusu olur sonra gs nin bi ara pembe/mor formasi gibi
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý Serdar Atasoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dünyada spor giyim sektörünün büyüklüðü yüzlerce milyar dolar .
    Sadece Türkiye bile milyar dolarýn üzerinde. Lescon yerli marka . Türkiyede bazý futbol ve basketbol kulüplerini yýllardan bu yana giydiriyor. Bundesliga'da geçmiþte Eintracht Frankfurt'a forma sponsorluðu yapmýþtý...
    Bu sezon Lescon'un baz modelleri

Bu formalar 35 ve 40 tl .
    Demek ki üretim ithalat ve nakliye ve sair maliyeti 15/20 tl civarýnda . Bu sektörle uzaktan yakýndan alakam yok , iþin içindekiler daha net tespitlerde bulunabilir , benimki farazi fikir yürütme...

Yani bu benim bakkal hesabýna göre ilk 200.000 formanýn üretim maliyeti 1,5 milyon $ civarýnda oluyor.
    Þimdi Trabzonspor anlaþacaðý forma sponsorundan marka kullanýmý karþýlýðý TSClub'a göndereceði ilk 150.000 üst formayý bedelsiz gönderirse , Trabzonspor TSClub'larda sattýðý forma adedinden 80 tl civarýnda brüt kar elde etse... Bu adedi tüketebilirse yýlda yaklaþýk 5 milyon $ yapar. Depolardaki formalar paraya çevrilebilen bir menkul deðer halini alýr ...

Lescon ayrýca her yýl Trabzonspor antreman ürünleri ve 2/3 çift spor ayakkabý ve futbol ayakkabýsýný Trabzonspor markasýyla üretebilir. Hatta belki daha kapsamlý ve uzun soluklu bir sponsorluk anlaþmasý ile TS club , Lescon ile daha entegre bir hale de gelebilir ...

Lescon Trabzonspor armalý çýkaracaðý koleksiyonlarla üretim hacmini arttýracaðý gibi ; þayet kulüp Uefa ve þampiyonlar liginde mücadele ederse , bir kaç milyon dolarlýk bir yatýrým ile dünyanýn en büyük spor tekstili üreticileriyle ayný arenada önemli bir kulüple baþarýlý þekilde marka tanýnýrlýlýðýný arttýrma imkaný yakalar...

Bu markanýn uzun vadeli planlarýnda önemli bundesliga kulüpleri ve galatasaray gibi istanbul sermayesini temsil eden bir kulüp bulunuyor. O halde Trabzonspor , üretici için atlama taþý , Trabzonspor içinse daha fazla gelir ve "özel alaka" anlamýna gelebilir...
    Tasarýmlarý Ali Fuat abi yaparsa neden olmasýn

Kazým Bostan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    33

nike'ýn bizi umursamasý için hiçbir nedeni yok. nike'ýn elinde oyuncak olacaðýmýza lescon ile anlaþýr daha özel muamele görürüz, her yönden daha karlý çýkarýz.

yerli marka hem de. keþke yönetimin böyle bir düþüncesi olsa. aslýnda iho'ya "nike'a posta koyalým" diye gaz verilirse yapar bunu.
    #

Murat' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Bu yaþananlardan sonra Nike'ýn bize özel muamele göstermesini beklemek hayalcilik olur, bence þimdiden yollar ayrýlmalý ve yeni bir sponsor arayýþýna baþlanmalý.

Fatih Çelik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Lescon un sahibi bildiðim kadarýyla Gaziantepli. Kumaþ teknolojisi de önemli burda elbette. Ama bunlar aþýlmayacak þeyler deðil. Ali Fuat abinin çubuklu tasarýmý çok güzel beyaz detaylar haricinde. Burda Ganzilis rumuzlu arkadaþýmýzýn yakýn zamanda yaptýðý kalýn çubuklu formayý da beðenmiþtim. Tabi bunlar sonraki iþler. Önemli olan Lescon TS Club iþ birliði. Lescon bayileri çok yaygýn maðazalar. Herkesin evine yakýn olan anlaþmali bir noktasý mutlaka var. Ayrýca TS Clublardaki ürün çeþitliliði ve kalitesi de bu yolla artabilir. Çok profesyonelce bir hamle olur. Diðer yandan takým hüviyetine de uyan bir anlaþma olur. Popülist firmalar ile birlikte olan bir takýmdan yerliye yatýrým yapan hem de maddi anlamda taraftarý ve kulübü rahatlatan bir birliktelik. Bu þekilde biz büyüdükçe Lescon da bizimle büyür.

Diðer yandan kolay ulaþýlabilir olmak hem desteði arttýrmak. Hem taraftarlýðý yaygýnlaþtýracak bir hamle olur. Ben nice Trabzonsporlu biliyorum ki -özellikle orta yaþ ve üzeri- TS Club dan bihaber. Bu adamlar bir gün girdikleri bir Lescon magazasinda bir forma veya baska bir ürün kendine torununa çocuðuna gözü kapalý alacak insanlar.
    Konu Fatih Çelik tarafýndan (19.07.2015 Saat 13:56 ) deðiþtirilmiþtir.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fýrtýna..."

Forum Yöneticisi Ozan Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Nike Trabzonspor'u sallamýyor ama ýsrarla senelerdir devam ediyoruz adamlarla neden bu duruma artýk bir son verilemiyor? Nike internet sitesine girin bakýn sizi g.saray forma ve ürünleri karþýlýyor, ayný þekilde herhangi bir maðazasýna girin bakýn g.saray formalarý her ildeki maðazasýnda baþ köþede dururken Trabzonspor'a dair hiçbir þey yok. Sanki bize amme iþi yapýyorlar. Nike Türkiye olarak sadece g.saraya çalýþýyor bunu sosyal medya hesaplarýnda, resmi int.sitelerinde veya maðazalarýnda rahatlýkla gözlemleyebilirsiniz Trabzonspor markasýna dair yaptýklarý hiçbir calisma ya da pazarlama stratejisi yok. Bilmiyorum tabi sponsorluk sözleþmeleri arasýnda nasýl farklýlýklar olduðunu ama yöneticilerin(!) artýk bu olaya müdahil olmalarýný ve gerekli yaptýrýmlarý ve deðiþiklikleri uygulatma ya da bir an önce sponsoru ya deðiþtirme yoluna veya önceki gibi Tsclub markasýyla kaliteli bir yere fason üretim yaptýrmalýdýr. Nike bize ezik be küçük takým muamelesi yaptýðýný her sene layýk gördüðü formalarla ve maðaza-internet hiçbir mecrasýnda yer vermeyerek göstermektedir, bir an önce ya kurtulmaya bakýlmalý veya gerekli düzenlemeleri yapmaya mecbur býrakýlmalýdýr. Ben bu is için baþka bir çarenin kalmadýðýný düþünüyorum.
    Biraz uzun oldu kusura bakmayýn...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Nereden
    Ankara

Hala þurada Lescon paylaþan insanlar var. Özet geçeyim: Marka deðeri yüksek olan markalar, Trabzonspor'u yüceltir.

Kötü yönetim, sanki suç Nike'taymýþ gibi dünya devi bir markayý Lescon'la karþýlattýrýr.

Vicdanlara sesleniyorum, formalarý YÖNETÝM SEÇÝYOR. Trabzonspor, Nike'ýn marka deðerinden faydalanmalý. Trabzonspor'un gerçeklerini görün artýk, dünya çaðýnda bir markayla çalýþmadýðýmýz sürece köy takýmý olarak kalýrýz.
    Konu OnurKul tarafýndan (19.07.2015 Saat 14:51 ) deðiþtirilmiþtir.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takýmý oldu.

Nereden
    Ankara

Alýntý OnurKul Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hala þurada Lescon paylaþan insanlar var. Özet geçeyim: Marka deðeri yüksek olan markalar, Trabzonspor'u yüceltir.

Kötü yönetim, sanki suç Nike'taymýþ gibi dünya devi bir markayý Lescon'la karþýlattýrýr.

Vicdanlara sesleniyorum, formalarý YÖNETÝM SEÇÝYOR. Trabzonspor, Nike'ýn marka deðerinden faydalanmalý. Trabzonspor'un gerçeklerini görün artýk, dünya çaðýnda bir markayla çalýþmadýðýmýz sürece köy takýmý olarak kalýrýz.
    Hýrsýzýn hiç suçu yok yani.

Bu saatten sonra Nike'ýn bize adam gibi muamele göstereceðini mi düþünüyorsunuz.

Adamlarýn bize verdiði formalarý ikinci hatta üçüncü lig takýmlarý bile giyiyor. Nike ile çalýþýnca ve üçüncü lig takýmý muamelesi görünce köy takýmý olmuyor muyuz. Formalarý yönetim seçiyor eyvallah ancak Nike yönetimin önüne katalog koyup bunlardan birisini seçin diyor.Katalogdaki formalar belli. Bunun için herhangi bir sponsorluk anlaþmasýna bile gerek yok, bugün amatör takým kursam alýrým Nike kataloðunu önüme istediðim formalarý seçer parasýyla da alýrým. Bu nasýl sponsorluk anlayamýyorum. Çok geç olmadan sözleþme feshedilmeli.

Yönetimin hatasý Nike ile sözleþmeyi çok geç uzatmasý oldu. 6 senelik Nike maceramýzda bir kere adam yerine konulduk o da yönetimin de hatalarý sayesinde çok kýsa sürdü.

Bu Lescon neden bu kadar küçümseniyor anlayamýyorum, bence güzel formalar yapýyor. Ha bize sponsor olsunlar mý bence olmasýnlar, uluslararasý baþka bir firma ile anlaþmalýyýz.

TuAF2007 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    36

Alýntý OnurKul Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Trabzonspor'un marka deðerini nike in dandik katalog formalarimi kurtaracak. Nike in suçu hiç bir Görseli olmayan katalog formalarý üretmesi. Bu formalar la of spor ne kadar marka deðeri kazanýrsa Trabzonspor'da o kadar marka deðeri kazanýr. Nike i durmadan cici gostermeyin artýk
    181' PARS Squadron

Hüseyin Þ. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Orta Doðu

Eger amac maksimum kar ise evet lescon yerli marka olmasi itibariyle cok avantajli. Eger bu marka degeri/ozel muamele olayinda bi denge güdülecekse en uygun firma hummel ve benim gonlumden gecen new balance.

Ama totalde en makul marka hummel. Satis agi cok genis ve son yillarda hummel markasi deyim yerindeyse cok moda. Yani forma haricinde de cok tercih edilem bi marka.

Hummelin formalari tasarim anlaminda normalde cok kotu ama ozel tasarim soz konusu olursa bu durum asilir.

Ben sahsen new balance olsun isterim ama marka/kàr anlaminda en uygun isim hummel.

Survivordan sonra daha da bir meshur oldu zaten

MT27i cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    31

lescon çooook kaliteli üretiyor bize özel birþey yapardý

bordomavi1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Lescon fikri çok hoþuma gitti. Lescon'un ürün kalitesini bilmiyorum ama gerçekten büyüme niyetleri varsa bu sorunlar aþýlýr. Ganzilis'in çubuklusu vardý mesela onu yaparsýn yok satar. Hem taraftarýn istediði olacak, hem kulüp kazanacak... Mükkemmel.

Bir de bu Lescon fikrini okumadan hemen önce GS Store'un 5 yýlda 5 milyon dolar kazandýðýný öðrenince, Lescon fikri çok iyi geldi.

Eðer böyle bir þey olmazsa New Balance gibi bir markayý Türkiye Futbol Pazarýna biz sokabiliriz. Onlardan da özel muamele gelecektir. Ama kazancýmýz Lescon kadar olmaz, Nike gibi 0'da olmaz tabi.

Alýntý Fatih ÇELÝK Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Lescon un sahibi bildiðim kadarýyla Gaziantepli. Kumaþ teknolojisi de önemli burda elbette. Ama bunlar aþýlmayacak þeyler deðil. Ali Fuat abinin çubuklu tasarýmý çok güzel beyaz detaylar haricinde. Burda Ganzilis rumuzlu arkadaþýmýzýn yakýn zamanda yaptýðý kalýn çubuklu formayý da beðenmiþtim. Tabi bunlar sonraki iþler. Önemli olan Lescon TS Club iþ birliði. Lescon bayileri çok yaygýn maðazalar. Herkesin evine yakýn olan anlaþmali bir noktasý mutlaka var. Ayrýca TS Clublardaki ürün çeþitliliði ve kalitesi de bu yolla artabilir. Çok profesyonelce bir hamle olur. Diðer yandan takým hüviyetine de uyan bir anlaþma olur. Popülist firmalar ile birlikte olan bir takýmdan yerliye yatýrým yapan hem de maddi anlamda taraftarý ve kulübü rahatlatan bir birliktelik. Bu þekilde biz büyüdükçe Lescon da bizimle büyür.

Diðer yandan kolay ulaþýlabilir olmak hem desteði arttýrmak. Hem taraftarlýðý yaygýnlaþtýracak bir hamle olur. Ben nice Trabzonsporlu biliyorum ki -özellikle orta yaþ ve üzeri- TS Club dan bihaber. Bu adamlar bir gün girdikleri bir Lescon magazasinda bir forma veya baska bir ürün kendine torununa çocuðuna gözü kapalý alacak insanlar.
    Lescon'un bahsettiðin kadar çok maðazasý olduðunu bilmiyordum. Ben Bursa'da hiç rast gelmedim dersem yalan olmaz.
    Konu bordomavi1 tarafýndan (19.07.2015 Saat 17:34 ) deðiþtirilmiþtir.

furkanaltuncu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Lescon falan gibi halýsaha forma üreticisi tadýnda saçma markalarla anlaþýp kulübün adýný küçültmeye gerek yok iþ yöneticilerde bitiyor nike ile her þeyi usulünce yapýp forma seçimlerini düzgün yaparsak en þýk formalar bizde olur ama son dakika bana forma gönder dersen adamlara sonuç bu sene ki gibi olur iþ yöneticilerde bitiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nereden
    Ýstanbul

evet geldim beyler

Ý. SARAL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    39

Lescon mu etmayýn beyler. Bizim kurumun formalarý bile Lescon olunca millet burun kývýrýyor. Lotto bile hafif kalir ne Lescon'u.
    Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.

Nereden
    Ýstanbul

bence lescon olabilir sponsor parasý ne kadar az olsa da çok forma satarýz dengeler ama bence adidas olmalý adidas zamanýndaki formalarýmýz çok güzel

Nereden
    Ankara

Alýntý furkanaltuncu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Lescon falan gibi halýsaha forma üreticisi tadýnda saçma markalarla anlaþýp kulübün adýný küçültmeye gerek yok iþ yöneticilerde bitiyor nike ile her þeyi usulünce yapýp forma seçimlerini düzgün yaparsak en þýk formalar bizde olur ama son dakika bana forma gönder dersen adamlara sonuç bu sene ki gibi olur iþ yöneticilerde bitiyor

Mevcut anlaþma ile forma seçme gibi bir þansýmýz yok, onlar katoloðu bizimkilerin önüne koyuyor bizimkilerde arasýndan birkaç tane forma seçiyor. Nike bizi adam yerine koymuyor.

Nereden
    Bursa

Düþünün þu çubukluyu giydiðimizi ne güzel olurdu. Tek fark Nike iþareti deðil de Lescon iþareti olacak.

Ömer Akdað - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Alýntý bordomavi1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Düþünün þu çubukluyu giydiðimizi ne güzel olurdu. Tek fark Nike iþareti deðil de Lescon iþareti olacak.
    Helal olsun, cubuklu hakikaten efsane olmus.

Nereden
    Bursa

Alýntý Ömer Akdað Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Helal olsun, cubuklu hakikaten efsane olmus.
    Ben yapmadým. Forumdaki Ganzilis nickli üyemiz yaptý.

furkanaltuncu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alýntý Murat' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Mevcut anlaþma ile forma seçme gibi bir þansýmýz yok, onlar katoloðu bizimkilerin önüne koyuyor bizimkilerde arasýndan birkaç tane forma seçiyor. Nike bizi adam yerine koymuyor.

Forma seçmekten kastým zaten katalogtan seçmek renklerimize en uygun formalar seçilirse geçen senelerde olduðu gibi çok beðenilen formalar ortaya çýkabilirdi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)