BJK'nin formalarý 129TL'den satýlýyor.
Beþiktaþ Milan'ýn eski kalýp formasýný giyiyor. Adidas baþka hiçbir takýma yapmadýðý bir kýyaðý yapýyor Milan'a: forma yaptýðý tüm takýmlarýn Adidas'a ait üç çizgisini ayný renk kullanýrken Milan'da iki renk kullanýyor.
Galatasaray'ýn geçen sezon giydiði formalardan sadece parçalý olan forma ona özeldi. Diðer formalarýnýn kalýbýndan giyen baþka takýmlarda vardý. Katalogdan giymeyip özel forma yaptýran takýmlar bu þekilde giyiniyor. Özel antreman kiti veya diðer ürünler hep para iþi.
Formalarýmýz katalogdan deðil niye ýsrarla inanmak istemiyorsunuz çözemiyorum.
Konu a f s tarafýndan (16.07.2014 Saat 13:17 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: pes
juventusun cubuklu formasisanirim bizimkinin aynisi.......9 cubuklu
TRABZONSPOR
Besiktas kadar renklerini kötü kullanan bi takim daha yok, hersene ligin en kötü formalari onlarda.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Mavi ürünler..
Hoca ve Antrenörlerin isimleri ürünlerde yer almaya baþladý.
![]()
Üstteki fotoðraflarda beni çok rahatsýz eden bir þey var.
O da Aykut Akgün'ün geri dönmüþ olmasý.
Antrenman kitleri rezil olmuþ rezil.
Ali Fuat abi çubukluda beyaz þort giyebilecek miyiz?
Forma setleri lig baþlamadan önce federasyona ve UEFA'ya bildirilip ( bizzat formalar gidiyor ) iç saha deplasman ve alternatif forma seçenekleri belirleniyor.
Ýç sahada çubuklu formayý giyeriz büyük ihtimalle. Çubuklu formanýn altýna beyaz þort konusunda TS Club yönetimi giyilmesini istiyor fakat kararý Trabzon'daki idari menejer veriyor ve maç öncesi -rakip takýmýn forma seti de önemli- hakemin onayýyla þekilleniyor. Misal rakip beyaz formalarla gelmiþse sizin beyaz þort giymenize izin verilmeyebiliyor.
Yeni sezon formalarýmýzýn bir güzelliði de bordo mavi ve beyaz ile farklý forma þort kombinasyonlarý elde edebilecek olmamýz.
Formalar futbolcularýn üzerinde þort ve çoraplarý ile buluþunca asýl anlamýna kavuþacak.
Ýpucunu kimse farketmemiþ.Kollarýn baþladýðý yerde beyaz detaylar mý var?
3. formamýz Lille'in kýrmýzý formasý ama bordo mu kullanacaðýz yoksa aykýrý bir renk mi?
Ýç sahada tüm maçlarýmýzda çubuklu giymeliyiz bence.Çubuklu-beyaz-mavi olmazsa çubuklu-bordo-bordo olabilir.Diðer formalarý dýþ sahada ve avrupa maçlarýnda kullanmalýyýz.Ayrýca avrupa'nýn bütün büyük kulüpleri 2 forma çýkarýyor ama içerde de dýþarda da iç saha formasýnýn farklý kombinasyonlarýný giyiyorlar.Diðer formayý zorunlu kalmadýkça giymiyorlar.Bence biz de bunu yavaþ yavaþ oturtmalýyýz.
Antreman kitlerinden Trabzonspor yazmasý güzel olmuþ.
Antreman kitleri çok güzel olmuþ daha ne olucak arkadaþ al iþte mavi tonlarý herþeye muhalefet hale geldik.
-JOSE ERNESTO SOSA-
Juve nin þu efsane formasý gibi bir polo yaka formamýz olacak mý diye sorardým hep.2.Forma da çok hoþ 3. forma da Lille in sarý formasý gibi haki yakaysa harika formalar bizi bekliyor demektir.Ýçimden bir his bu seneki formalarýn þimdiye dek Nike ýn çýkardýðý en iyi formalar olacaðý yönünde
KUTSAL OLAN KUÞKUSUZ KÝ VATANDIR,ADAM DEDÝÐÝN MEMLEKETÝNÝN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
3. formamýz lillenin kýrmýzýsý olacaksa çok sevinirim.
bizde nasýl durur bilmiyorum ama lille'de harika durmuþ.
o formanýn laciverti çok yakýþýr bence bize. amblemi de sadece bordo yapacaksýn aslýnda..
çubukluyu da endiþe etmiyorum, saçma bir tasarým yapmamýþlarsa bordo mavinin yakýþmayacaðý çubuklu yok.
ister ince çubuk olsun, ister kalýn çucuk olsun her türlü yakýþýyor.
psvnin beyaz formasýný hiç beðenmedim, bizde nasýl dururr bilmiyorum ama yakýþacaðýný da düþünmüyorum. kýrk yýlýn baþýnda beyaz formada çift renk kullanacaktýk onu da seçe seçe en leþ formayý seçmiþler![]()
yaz bitti bizimkiler hala bi tshirt satýþa çýkaramadý. t shýrt alacam alamýyorum. kýþýn mý gýyecez t shýrtleri?
Ligde fontlar Arial TFF yönetmeliði gereði.
Avrupa maçlarýnda fontlar deðiþmeyecek geçen sezonki fontlar.
Fontlar daha iyisi olmadýðý sürece deðiþmemeli.
1927'de tasarlanmýþ Futura fontu bugün ayný tazelikte kullanýlýyor.
Bir de 1927 model Ford'a bakýn. Otomobiller ve dünya nasýl deðiþmiþ. Font tasarýmý kolay eskiyen bir disiplin deðil.
Yeni formalarda fontlar güzel durur endiþe etmeyin.
Konu a f s tarafýndan (16.07.2014 Saat 16:46 ) deðiþtirilmiþtir.
http://www.trabzonspor.com.tr/catego...hirt_MjQ5.aspx
bak istersen aralarýnda çok güzel olanlar var
-JOSE ERNESTO SOSA-
atletico 'nun geçen seneki kitiymiþ bizim bu senekiama adamlar gidip kollarýný siyah yapmamýþ .
düzeltme ,bu seneki kitleriymiþ.
tabi bu bizim renk uyumunda düþtüðümüz ofsaytý deðiþtirmeyecek benim fikrimce![]()
Konu nbay tarafýndan (16.07.2014 Saat 17:06 ) deðiþtirilmiþtir.
///// Balinaya Kafa Atan ÇýlGýn Hamsi \\\\\
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar, eksik ve yanlýþ bilgilerle fena ofsayta düþüyor. En güzeli çekilip kenardan izlemek.![]()
bu seneki cubuklu gercekten bize özel. hala cikarmadi baska bir takim o formayi. diger ikisi cikti.
ayni galatasaray gibiyiz bu sene, merak etmeyin
bu sene ilk defa gercekten "özel" bir forma giyecegiz.
2010-2011 Süperlig Þampiyonu TRABZONSPOR
Sýrf "özel" hatrýna ses etmiyorum yoksa transfer bekle forma bekle biz de insanýz da. Dünya sýrrý deðil ya anasýný satayým
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)