Nike'in bize özel tasarým yapacaðýný sanmýyorum. Þu katalogdan olacak bence. Bu da elit gibi ama daha farklý bir katalog.
Üç çubuklu var burada, parçalý da var.
Nike'in bize özel tasarým yapacaðýný sanmýyorum. Þu katalogdan olacak bence. Bu da elit gibi ama daha farklý bir katalog.
Üç çubuklu var burada, parçalý da var.
@sogansovalyesi2
Hay Allah razý olsun senden
Yeter de artar bile.
Güzel olsun da özel olmasýna gerek yok
Yalnýz parçalý tek renk olursa harika olur.
Çubuklu Inter modeli, Beyaz Orta 5. sýradaki Mavi formanýn Beyaz kollardaki þeritlerin Bordo ve Mavi olan hali, Parçalý da Orta 3. sýradaki forma olursa tamamdýr..
Yukardaki formalar Çin'in ligdeki tüm takýmlarýna ait formalar
edit : hatta kýsmetime tüküreyimPrecision mu ne modeli de benim yaþadýðým þehrin takýmýnýn formasý
2013 çok bedbaht geçti bu lanet model yüzünden . . .
Konu Tolga tarafýndan (07.06.2013 Saat 00:45 ) deðiþtirilmiþtir.
9 # Osvaldo'
Nike'ýn 2013-2014 kataloðu budur. Yanlýþ bilgi vermeyin lütfen.
teκ κardeþ dгogнeda uпiтed
Juve'nin bu formasýný ben çok beðendim. Çubuklu böyle olsa keþke..
![]()
arkadaslar beyaz formamizi bugün facebookta gördüm. paylasan kisi aynen söyle buyurur:
Büyük ihtimal 2013-2014 sezonu formalarýmýzdan bitanesi..
Revolution II
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ilk formaya 13-14 çubuklumuz ikinciye beyaz formamýz demiþ ama ikiside katalog'tan, oysa bizim sadece bir formamýz katalogtan olacaktý yani yanlýþ duyum. Katalogtan olan forma revolution II olabilir ona birþey diyemem.
Konu F. Yýldýrým tarafýndan (07.06.2013 Saat 20:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Revolution iyiymiþ ama formaya bir de mavi þerit eklense bence daha hoþ olur.Þöyle omuz hizasýndan aþaðý doðru iki tarafta mavi þeritler,bence daha þýk yapar formayý.
Bir de yan çubuklu yapacaklarýna ,Hýrvat formasý gibi komple damalý bir forma yapsýnlar .Bence bordo mavi ile çok uyumlu olur.
Hoop III modelinin bize hiç gitmediðini söyleyeyim. Ayrýca bunu seçeceklerini sanmýyorum. Bir sebepte þundan ötürü 2 tane forma katalog dýþý olacak.
Madem öze dönüs, ne isimiz var Nike firmasiyla, Formalari Meydandaki Terzi Ahmete, Kramponlari Yeni Mahalledeki Kunduraci Hasan amcaya yaptiralim, Trabzonspor olarak Sehir Ekonomisine katkida bulunalim.
Konu Colakoglu tarafýndan (07.06.2013 Saat 21:58 ) deðiþtirilmiþtir.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Buyrun Ýnter Stili Kalýn Çubuklu;
![]()
Konu the_storm_boy tarafýndan (07.06.2013 Saat 23:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyük takýmýn armasý ve yýldýzý büyük olur. Bunu bizim amatör yöneticiler ne zaman anlayacak ?
Beyaz formamýz da bordo ile mavi bir arada olsa ne olur ya çok mu þey istiyoruz sanki ? Bordo-beyaz veya mavi-beyaz mý bizim renklerimiz?
Ayrýca üstteki yatay çizgili forma gerçek dýþýdýr. 3 çizgili formamýz olcak dendi.
Formalarýmýzdan biri de yakalý olsa fena olmaz. Parçalý yakalý olcakmýþ gibi hissediyorum
Konu Yiðit SARI tarafýndan (08.06.2013 Saat 15:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Dundee United 13/14 Nike Football kits
PSV 13/14 Nike Centenary Home Football Shirt
Sade forma da gayet baþarýlý olabiliyor gördüðünüz gibi. Kalite
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)