Tarzým Farkým TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanýrým..!
Çok alaka kuramadým beyaz forma zorunluluðu ile 2016'yý kaçýrmak arasýnda...
Neyse sevgili arkadaþlar beyaz forma olayý bu kadar abartýlacak bir olay deðil. Resmen savaþ çýkardýðýnýz. Kimisi teslimiyetin rengi demiþOna bakýlýrsa beyaz sadece teslimiyeti temsil etmiyor. Tasarýmlarda, sinemada, resimde, fotoðraf sanatýnda bir çok þeyi temsil ediyor.
Bunun yanýnda beyaz forma zorunluluðunu "hakem camiasýndan" biri olarak mantýklý buluyorum. Maç öncesinde forma renklerinin birbirini tutmasý halinde acil bir çýkýþ yolu. Sezon öncesinde de federasyonun oturup ayný rengi paylaþan kulüplere " hýýým sen bunun koyusunu yap sende açýðýný giy " gibi bir þey diyemeyeceðine göre beyaz forma iyi bir çözüm. Bu kadar abartmanýn anlamý yok.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takýmý oldu.
Tüm Türkiyedeki Nike maðazalarýnda önümüzdeki sezon Trabzonsporun Nike menþeili ürünleri satýlmýyacaksa derhal sözleþme feshedilsin....
Rakiplerimizin tüm Adidas ürünleri Tüm Türkiyedeki Adidas maðazasýnda satýlýrken bizim Ürünlerimizin Nike maðazalarýnda olmamasýný aklým mantýðým belleðim almýyor...!!
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
TS Club, Ziraat Türkiye Kupasý Final maçýnýn ardýndan ürettiði beyaz kupa t-shirtlerinin bordo renkli olanlarýný da satýþa sunumuþtu.
Özel baský teknolojisi kullanýlarak hazýrlanan, sýnýrlý sayýda üretilen ve taraftarlarýmýzýn yoðun ilgi gösterdiði t-shirtler, 19.90 TL satýþ fiyatýyla tüm TS Club maðazalarýnda satýþa sunulmuþtu.
Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazýsý ile alýnan kupanýn görselinin bulunduðu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupalarýn Efendisi” ifadesi kullanýlarak 8 kupanýn tarihi yer alýyor.
Tiþörtlerden beyaz ve bordo olanýndan bugün sürpriz bir hediye aldým ( çok teþekkür ederim ). Özellikle bordo olaný güzel olmuþ.
Kumaþ kalitesi ve baskýsý güzel olmuþ. Tek eksik yaný TS Club logosu ve lisanslý ürün olduðunu belirten etiket. Aceleden olmalý.
Hala almamýþ olanlara tavsiye ederim.
Bordo Kupa tiþörtlerimiz süper gözüküyor,kendime alacaðým da ayrýca 14 yaþýna uygun beden varmý acep ''S'' bol geliryor da.
þimdi baktým S bile yok M den baþlamýþ![]()
Konu Ertan 51 tarafýndan (01.06.2010 Saat 16:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.
Kusura bakýlmasýn ama tiþörtün önü çok kötü...
Ön taraftaki saçma logo kupa birleþimi yerine vektörel bir çizim koymak çok mu zordu...
Kupanýn kulplarý kulak gibi durmuþ)
Bir takým adamlar iþe el koydular; mahallenin en güzel kýzýný sermaye yaptýlar.
Bize de aþký býrak müþteri ol diyorlar.
El deðmemiþ oyunumuzu geri istiyoruz!..
Bence abartmanýn anlamý var. Hakemlere kolaylýk olsun diye her takýma beyaz forma tedarik etme zorunluluðu getirmek inanýlmaz bir iþgüzarlýk gibi geliyor bana. Bugüne kadar dünya üzerinde oynanan kaç maçta böyle bir çözümsüzlük, böyle bir sorun oluþmuþ da TFF buna çözüm üretiyor, üstelik aptalca bir yaklaþýmla. Her takýmý beyaz giymeye zorlamak yerine sezon boyunca her maçta giyilecek olan formalarý sezon öncesinde teker teker belirleyip sonuca gidebilirdi, ki bu da çok fazla gerekli bir þey deðil "bence".
Bir kulüp kurumsal duruþu, tarihi deðerleri nedeniyle ya da keyfi öyle istediði için beyaz forma giymekten uzak duruyor olabilir, Barcelona bunun en uç ve en güzel örneði. Bizim de aslýnda beyaz renkle pek bir ilgimiz yok, onun yerine açýk renk forma olarak maviyi kullansak beyaz formanýn o kolpa lacivertliðinden de kurtulmuþ olurduk.
Ali Fuat abi
Nasýl güzel bir kalite bizi bekliyor.
Sýrf sezon baþlýyor diye forma almýyorum.
Kaliteside güzelse süper olur![]()
BordoMavi.Net
Forum Kurallarýna uymayan mesajlarý lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalým
Millet, Forma satmak için Liverpool'u örnek alýyor, bizim de o türden ilginç bir formamýz olmasý lazým.
Yar o gözlerin kanlý yaþ döksün
Bu dünyada ben yandým sende yanasýn.
stuttgart wolfsburg bayern kaliteli ve hos gorunuyor
Ben Hertha Berlinin formalarini cok begendim.
#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
stuttgart ýn forma sponsoru önümüzdeki sezon gazi olacak
St.Pauli siyah forma![]()
ayrýca bordo tiþörtler harika olmuþ beyazý aldým ama bordoyu almayý ciddi ciddi düþünmeye baþladým![]()
Ev forma çöplüðüne döndü.Her sene sponsormu deðiþir.Ayný forma ama önünde Avea yazýyor diye hiç bir anlam ifade etmiyor ve Türk Telekom yazaný giymek istiyoruz.Ayýp valla![]()
bu tamamen yönetim zaafiyeti, Türkiye Bölge müdürü ile iletiþim sýfýr, NIKE FOOTBALL avrasya iletiþimi yok, ürünleri kalitesi 2.sýnýf,
benim merak ettiðim basket takýmýmýz da artýk beko basket liginde acaba þimdi ne düþünüyorlardýr..
bu pazarý kullanmayý hiç düþünmüyorlar sanýrým, Türkiye de NIKE maðazasýnda Nike sponsorluðunu yaptýðý 4 büyük takýmdan birinin herhangi bir ürünü mesela NIKE capitol, nautilus, capacity , maltepe park avm ve baðdat caddesi maðazalarýnda mevcut deðil, gel gelelim celtic, barca, manu ürünlerinin cüzdanýna kadar hepsi var..
ben yine iddaa ediyorumki tamamiyle yönetim zaafiyeti söz konusudur.. tamam TS Club larýn sayýsý artýyor artýyor da bu prezentasyonu pazarlamak, büyüklüðünü göstermek..
neyse boþa yazýyorum ben bunlarý.. sitem edecek çok þey var..
bence nike bizede portekiz milli takým hazýrlattýgý model cýkaracak gibime geliyor werder bremen cýkarmýs
Eski kullanýcý adý: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansýz deðil ama zor.....
Gene mi yok amblemimizdeki top?![]()
Amblemde çerçeve kullanmasalar daha güzel olurdu.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)