Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tüm biletler kombine olsa...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tüm biletler kombine olsa...

Arkadaslar, yeni sezonda tüm biletlerin kombine olarak satilmasi için kulübümüz girisimlerde bulunuyormus.Bu konuda sizlerin fikirleri nelerdir?Bilet isi tarihe karisacakmis!...

Olmayacak bir sey degil aslinda...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Bir kere stadin %5'ini rakip takima ayirmak zorunda olduklarindan teorik olarak zaten bu mümkün degil.Satma niyeti olur da alan olur mu, bizim taraftar ne kadar ilgi gösterir kaçparaya alir onu bilemem.

Yorum

Aslinda çok güzel olur..

Fakat söyle durumlar olabilir;

- Kombine bilet alan kisiler büyük ve önemli maçlarda kombine biletlerini fahis fiyata karaborsada sehir disindan(Istanbul, Ankara v.b.)gelen taraftarlara satarlar.

- Sehir disinda yasayanlar sirf büyük maçlar için yillik kombine bilet alirlar ve diger maçlara gid(e)mezler. Böylece tribünlerde bosluklar olabilir.Edited by: memopad
      Derin Trabzonspor
      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Selçuk agabey, o zaman % 5'ni kapsam disi birakarak hesaplayalim.Kapasitemiz belli oldugunagöre bu rakam degismez.Bu deplasman taraftarina 1.000 kisi yer ayiracaksak bu hep ayri tutulur.Yani ne bu rakam artar ne azalir.

Alan olurmu? sorusuna isteyen alsin derim.Zamanla millet mecburen alacak,almazsa maça gidemeyecek ve böylece yeni bir kültür olusmus olacak...Bence bu zamanla oturacak bir düsünce tarzidir.Almayan zaten taraftar olmayacak...

Yorum

Geçen sene, hediye kombine bilet kampanyasi yapmistik. Katilim çok fazla olmasa da baslangiç için fena degildi bence. Bu sezon daha iyi bir organizasyonla bu kampanya yenilenebilir. Bence her yil olmali zaten. Böylece bugirisime deBMN olarak katkiyapmis oluruz.Tüm biletlerin kombine olarak satilmasi mümkün olur mu bilemiyorum. Ama isin o tarafina bakmadan, geçen yilki kampanyayi BMN olarak yenileyelim derim ben.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Kardesim biz burdan trabzonsporumuzu izlemeye gidecegimiz zaman disaridami kalacaz.Böyle saçmalik olmaz.Olamaz.Ozaman hedefte 5000 kapasiteli bi stad yapmak var heralde.
            Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak memopad tarafından gönderildi

Aslinda çok güzel olur..

- Kombine bilet alan kisiler büyük ve önemli maçlarda kombine biletlerini fahis fiyata karaborsada sehir disindan(Istanbul, Ankara v.b.)gelen taraftarla satarlar.

- Sehir disinda yasayanlar sirf büyük maçlar için yillik kombine bilet alirlar ve diger maçlara gid(e)mezler. Böylece tribünlerde bosluklar olabilir.

Çok önemli 2 konuya deginmissin tebrik ederim kardesim.Ama bunada bir çözüm üretmek zorundalar.Ne bileyim sehir disindakiler içinde bir kota gelistirilebilir.Ya da baska bvir yöntem gelistirilebilir.

Karaborsa isinin önü kesilmez ama en azindan sezon basinda bu adamlardan kombine bilet parasi alirsak kulübümüz için çok büyük katkilar saglariz.

Yorum

ben farkli bir konuya deginecem ama bu sezon maratondan kompine aldim memnunum ama bu stadyumun hepsi kompine olacagina inanmiyorum yanliz her yönetimin maclardan önce bazi gruplara ücretsiz dagittiklari biletler hesapi olursa bu kompineler o zaman dolar iste kompine bence güzel olur ama bir yönden bakarsak bu uygulamaya bagli.

Yorum

Aslinda çok güzel olur..

- Kombine bilet alan kisiler büyük ve önemli maçlarda kombine biletlerini fahis fiyata karaborsada sehir disindan(Istanbul, Ankara v.b.)gelen taraftarlara satarlar.

- Sehir disinda yasayanlar sirf büyük maçlar için yillik kombine bilet alirlar ve diger maçlara gid(e)mezler. Böylece tribünlerde bosluklar olabilir.

Tabi bu dediklerinin hepsi olabilir arkadasim, burda olay birazda bizim ahlak anlayisimiza kalmis acikcasi buna bir cozum bulmasi zor klubun ve bulmasi gerekmiyor da bence. klup burada kac adet kombine sattigina bakar gibime geliyor.

Ikinci sikla ilgili olarak metehanin da belirttigi gibi gecen sene duzenledigimiz hediye kombine kampanyasi bu is icin bicilmis kaftan. sehir disindakiler kombinelerini alirlar, trabzondaki arkadas, kardes, yegenlerine hediye ederler ve eger buyuk maclarda gelmek isterlerse kombinelerini kendileri kullanirlar.

bak cozumsuz hicbirsey yok aslinda[img]smileys/smiley2.gif[/img]

son olarak bence topigi "tum biletler kombine olmali" diye degistirelim derim ben[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: shipbroker61
                  HERSEY YALAN OLSA BILE
                  EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

Aslinda çok güzel olur..

Tabi bu dediklerinin hepsi olabilir arkadasim, burda olay birazda bizim ahlak anlayisimiza kalmis acikcasi buna bir cozum bulmasi zor klubun ve bulmasi gerekmiyor da bence. klup burada kac adet kombine sattigina bakar gibime geliyor.

Ikinci sikla ilgili olarak metehanin da belirttigi gibi gecen sene duzenledigimiz hediye kombine kampanyasi bu is icin bicilmis kaftan. sehir disindakiler kombinelerini alirlar, trabzondaki arkadas, kardes, yegenlerine hediye ederler ve eger buyuk maclarda gelmek isterlerse kombinelerini kendileri kullanirlar.

bak cozumsuz hicbirsey yok aslinda[img]smileys/smiley2.gif[/img]

son olarak bence topigi "tum biletler kombine olmali" diye degistirelim derim ben[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Haklisin kardes.

2. konu zaten çözülür. Nitekim ben de Istanbul'da yasamama ragmen 2 yildir kombine biletim var. Ama biletimi memlekettekiabim kullaniyor. Ben memlekette olursam, ki senede 2-3 maç ancak, ben gidiyorum tabii.

Karaborsa konusu maalesef her türlü yasanir. Önüne geçmek çok zor. Nitekim ben hayatimda tek bir kez yurtdisinda maça gittim. Manchester United - Chelsea maçiydi. Bileti senelik kombinesi olan birinden karaborsa olarak almistim. 29 sterlinlik bilete, 35 sterlin vermistim gerçi.(kale arkasi).
                    Derin Trabzonspor

Yorum

İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

son olarak bence topigi "tum biletler kombine olmali" diye degistirelim derim ben[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Seni kiracagima disimi kirarim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

bunun olmasi çok zor. nasil olur bu. ancak takimin süper yildizlarla donatilmasi halinde olur. gerçekten sampiyonluk mücadelesi verilecegine inanmasi gerek taraftarin
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                          bunun olmasi çok zor. nasil olur bu. ancak takimin süper yildizlarla donatilmasi halinde olur. gerçekten sampiyonluk mücadelesi verilecegine inanmasi gerek taraftarin

bence olur. olmaz diye bir sey yok.

bakiniz:Bursaspor. bu sene nerdeyse biletlerin tamamini sezon basinda kombine olarak sattilar.

dediginiz gibi, gerçekten sampiyonluk mücadelesi verilecegine inanmasi gerekiyor taraftarin. zaten inanmiyorsa taraftar degildir ki...
                          Derin Trabzonspor

Yorum

Bence su sartlarda ütopik ve populist bir yaklasim olmus yönetimin bu düsüncesi. Kombine satislarinda tavan yapan takimlarda bu bir strateji haline gelmis ve müthis pazarlama stratejileri var bu konuda en önemlisi taraftari tribüne çekecek onlarin istedigi transferler yapiyorlar bu takimlar hangileri Real,Barca,M.utd.,Chelsea filan. Yani kombine satisi için onu destekleyen diger sartlarin saglanmasi lazim öncelikle bizim durum havaalini yapmadan uçak indirmeye kalkmak gibi yani su durumda. Ortada ne transfer, ne pazarlama var ama kombine satma arzumuz var umarim bu arzuyu yildiz transferler ve gerekli stratejilerle tetiklerler de bu söz havada kalmaz.

Yorum

Bence ütopik degildur.Yönetim çiksin desinki artik Avni Akerde bilet satisi yapilmayacaktir.Isteyen buyursun kombineti alsin.

Tabi bunun yaninda taraftari tribüne çekecek transferleri ya da diger etkenleri devreye sokmalidir.Ama kesinlikle bilet satisi ortadan kalkmali...Maçina göre tribüne giden taraftarlar artik tarih olmali...Bu radikal kararlari verirseniz yönetim diger yöntimlerden farkli olur.Yoksa sizde siradan bir yönetim olursunuz.

Yorum

Çalışıyor...
                              X