Iki gündür gaztelerden ve televizyodan takip ediyorum. Milan'in hastanelik oldugu pozisyon gösterilecek mi, tartisilacak mi, yazilacak mi diye. Trt'nin genis özetleri dahil hiç bir yerde gösterilmedi ve konusulmadi. Acaba ben mi yanlis gördüm ya da görmek istedim diye düsünüyorum 2 gündür. Eger fb li bir futbolcunun ayagi kayip düsse hastanelik olsaydi saatlerce gösterilip tartisilacagina eminim.
Maçin kader ani semih'in girmesiydi diyor degerli! spor yorumculari. Her girdigi maçta fb adina maçin kaderini degistiren büyük golcü süper futbolcu güzel insan semih sentürk!!!
Hakeme ettigi küfür temsilci ve gözlemci raporlariyla sabit olmasina ragmen aldigi 3 maçlik ceza kaldirilmis olan semih sentürk!!!
Milan'a attigi dirsekle maçin kaderini degistiren semih sentürk!!!!
Eger degerli! basinimiz biraz seref barindiriyorsa o pozisyonu ekranlara getirsin.
Bisey olur mu bi sonuç verir mi bilmiyorum ama ben Gerek Trabzonspor'a gerekse Futbol Federasyonu'na bu konunun incelenmesi için e-mail gönderecegim.
Eger yanlis görmediysem EGER GERÇEKTEN GÖRDÜGÜM GIBI SEMIH MILAN'A DIRSEK ATMISSA BUNUN CEZASINI ÇEKMELI!!!!!!