Evet arkadaslar fb maçina yaklasik 20 saat kaldi ...
trabzonspor-fb maçina hazir mi BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI!...
formalar bayraklar atkilar tezahuratlar sarkilar!..........
hazirim diyenleri görelim!
Evet arkadaslar fb maçina yaklasik 20 saat kaldi ...
trabzonspor-fb maçina hazir mi BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI!...
formalar bayraklar atkilar tezahuratlar sarkilar!..........
hazirim diyenleri görelim!
haziriz abi haziriz [img]uploads/OFLU61/2006-04-28_234400_Uqur-ts.jpg[/img]aha yenersek caddeye böyle çikacam o eziklere de zurnayi göstercez[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ancak ekran basindan haziriz[img]smileys/smiley19.gif[/img]Ama kalbimiz sizinle arkadaslar.Tüm Türkiye görsün taraftar nasil olurmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
aranizda en sanssiz ve sikintili olan benim herhalde!yarin çalisiyorum,maçi ne stad tan ne de tv den seyredemiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img]is olmasaydi suan bende Trabzon yollarindaydim[img]smileys/smiley19.gif[/img]is olmasa uyurmuydum bee...amaaaa tabiki ise formamla gidicem,BORDO MAVI nin olmadigi yer varmi be!!
denizgrsy bende sansizim ben anca radyodan dinLeyebiLcem yarin yoLa gidiyorum ama senin gibi bende yoLda formamLayim umarim bir azik çikarda Laf yapar güzeL bir tartisiriz sonra ezikLeri yenersek tam oLur [img]smileys/smiley4.gif[/img]
keske maca gdeblsek[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Abi ne haziri ya heyecan var heyecannnnn.... ama adim gibi eminim bu mac bizim...
Emirlerine haziriz Trabzonsporum... Sen yeterki iste[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yaaa Kac Tane Topic Acildi Hepsi Ayri Ayri Heyecan Yaratti Bende Yaa.. Uyuyamiyorm.. Bizimkisi Tipik Taraftar Sevgisi Degil Resmen Ask
lazoliii Nickli Üyeden Alıntı
eee Bordo Mavi bunun adi bu renklere asik olunmazda hangi renglere olunur...
Benim icin TV'den de mac izlemesi imkaniza yakin. Burda umuma acik tek bir yerde Turk TV'si varmis, ordaki insanlarin tavirlarini sevmedigim icin gitmiyordum. Ama yarinki maca o insanlara ragmen gidecegim, hemde formami giyip gidececegim Insallah ve zaferle ayrilacagim o Istanbul Restaurant'tan[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Heyecaninizi anliyor ve saygi duyuyorum ama ayni içerikli konu sayilari çok artti. Maç topiginden devam edelim,
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=5625& amp;PN=1
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)