Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA SANSIMIZ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA SANSIMIZ

Rize maçindan önce uefa sansizmiz konusunda baya bi tartisma olmus biçok arkadasimiz bu konuda umutsuz konusmustu.Araya fe ve be maçi girince hersey unutuldu bu maç konusulmaya baslandi Fe ve be maçi oynanmadan böyle bi basllik açtimki simdiden tartismaya baslayalim ve fe ve be maçinada intikam dan daha çok bu gözle bakalim uefa için yenmemiz gereken bir ezik ...

Ve ben 2 hafta öncede söyledim halada söylüyorum en kötü ihtimalle bile olsa BIZ bu UEFA YA GIDERIZZZZEdited by: rutav0861
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

if 3 maç = 9 puan = UEFA

baska sansimizda yok....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Böyle bi baslik vardi.Kapatilmadiysa bu kapatilir.Kapatildiiysa da ayni sebepten bu da kapatilir.Kaçisi yok[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Göbegimizi kendimiz kesecegiz.blackseastorm'a katiliyorum 9 puan aldigimiz anda UEFA'dayiz.O puan kaybeder,bu puan kaybeder demeye gerek yok.Çik topla puanlari git UEFA'ya.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

su durumda hersey bizim elimizde rakiplerimizinpuan kaybedip kaybetmemesi umrumuzda degil bütün maçlarini al uefa ya git
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

çok basit bi formül gs ezikleri gibide birilerinin yenmesini beklemeyecegiz.....

kendi isimizi kendimiz görecegiz....

bu kadar basit....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Su ezikleri bi yenelim gerisi kolay, benece sansimiz yüksek
              BU ASK ANLATILMAZ YASANIR...

Yorum

Arkadaslar baslik açmadan önce o basligin var olup olmadigina bakalim "arama"butonunu kullanalim.

buradan devam http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4239& amp;PN=2&TPN=16

Edited by: Külünkoglu
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Çalışıyor...
                X