if 3 maç = 9 puan = UEFA
baska sansimizda yok....
Rize maçindan önce uefa sansizmiz konusunda baya bi tartisma olmus biçok arkadasimiz bu konuda umutsuz konusmustu.Araya fe ve be maçi girince hersey unutuldu bu maç konusulmaya baslandi Fe ve be maçi oynanmadan böyle bi basllik açtimki simdiden tartismaya baslayalim ve fe ve be maçinada intikam dan daha çok bu gözle bakalim uefa için yenmemiz gereken bir ezik ...
Ve ben 2 hafta öncede söyledim halada söylüyorum en kötü ihtimalle bile olsa BIZ bu UEFA YA GIDERIZZZZEdited by: rutav0861
if 3 maç = 9 puan = UEFA
baska sansimizda yok....
Böyle bi baslik vardi.Kapatilmadiysa bu kapatilir.Kapatildiiysa da ayni sebepten bu da kapatilir.Kaçisi yok[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Göbegimizi kendimiz kesecegiz.blackseastorm'a katiliyorum 9 puan aldigimiz anda UEFA'dayiz.O puan kaybeder,bu puan kaybeder demeye gerek yok.Çik topla puanlari git UEFA'ya.
su durumda hersey bizim elimizde rakiplerimizinpuan kaybedip kaybetmemesi umrumuzda degil bütün maçlarini al uefa ya git
çok basit bi formül gs ezikleri gibide birilerinin yenmesini beklemeyecegiz.....
kendi isimizi kendimiz görecegiz....
bu kadar basit....
Su ezikleri bi yenelim gerisi kolay, benece sansimiz yüksek
Arkadaslar baslik açmadan önce o basligin var olup olmadigina bakalim "arama"butonunu kullanalim.
buradan devam http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4239& amp;PN=2&TPN=16
Edited by: Külünkoglu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)