hemde ne kosmasi uçarak
http://www.trabzonspor.org.tr/
bu maç bizim için çok önemli resmi stemizdede belirtildigi gibi tüm taraftarlarimiz stada gelirken üzerlerinde formalari atkilariyla gelsinler orada sadece bordo mavi renkler gözüksün bunu anorthosis maçinda çok güzel yapmistik simdi daha güzelini yapalim..
ayrica maça gelen taraftarlar geçmisi unutup ruhunu yaninda getirsinler!!
hemde ne kosmasi uçarak
süper bi maç olacak cumartesiyi iple çekiyorum. formamda hazir biletlerimde. hadi hayirlisi
Bu maci TARAFTARLAR ALMASI LAZIM ARKADASLAR!!!
vizeLerim oLmasa burdan 2 otobus kaLdiryorduk ama vizeLer var tamda vaktine koyduLar hocaLarimiz duydu herhaLde maca gideceqimizi vizeLeri ekLediLer o haftaya benim ve arkadasLarimin yerinede baqirin usakLar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Uçak biletlerim hazir
Maç biletini arkadas ayarlicak trabzondan
firari Nickli Üyeden Alıntı
forma var 3800 kilometre kosamam ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]
firari Nickli Üyeden Alıntı
Olimpiyat stadinda yaptigimiz organizasyonun üzerinden neredeyse 1 yil geçti.Ve bunun üzerine biz daha güzel daha yeni organizasyonlar yapamadik.Hala daha bu görüntüleri kullanmak ve bu görüntülerde takili kalmak bence kulüp yönetiminin ayibidir.Neden Avni Akerdeki bir maçta Olimpiyat stadindaki görüntüleri kullaniyorsunuz ki?Çünkü elinizde en güzel görüntüler bu maçta oldu.En etkileyicileri bu maçta oldu.Helali hos olsun verdigimiz emeklere...Ama bu bizi kesmiyor,biz daha fazlasini,daha büyük organizasyonlara imza atmak istiyoruz.
Çikin, Avni Akeri boydan boya bordo mavi kartonlarla donatin,mesalelerle yakin,dev bir bayrak açalim siz yönetimdesiniz size kim ne diyebilirki?Bunu yapin Allah askina yapin,yapinki insanlar büyülensin,insanlar etkilensin, insanlari maçlara çekin...Herkes ne oldugunu anlasin...Olimpiyat stadinin etkileyici görüntüsünü kullanmak yerine, Avni Akeri bir an önce yikin ve onun gibi etkileyici bir stadi bir an önce yapin...Bizdeo stadi her maçta dolduralim.Edited by: Badaloglu
Evet tribün rengini ve atmosferini olusturmaliyiz artik,maça gelenlere bakiyorum genelinde (genç ve yeni nesil hariç )ne forma,ne atki ne bir aksesuar var.Bu taraftar bi atki ve forma almayacak alamayacak kadar aciz veduyarsiz olmamali,mademki oraya destek için gidiliyor bu layikiyla yapilmali çekirdek yiyeceksen in ganitaya sahile arkadas destek olmayi isteyip yapamayanlarin önünü kesmeyin bari....
Ula kendi elllerimizle 3 günde yaptigimiz konfetiler her resimde kullanilir oldu ya telif hakki isteyecez bundan sonra. [img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: Külünkoglu
beyler sitemiz gerçekten çok güzel bir sey yapmis!..
Teske Trabzon'da olsak da stada kossak,sizler stadda bizler ekranlari basinda sizleridesteklicez.
Kopbe firtina KUZEYDEN ARTIK !REZIL EDELIM SUNLARI!
Badaloglu Nickli Üyeden Alıntı
Resmi ilk gözüme ilisende olimpiyattaki o atmosferdi ahmet abiye sonuna kadar katiliyorum. 1 Sene geçti ve biz bunu avni akerde gerçeklestiremedik. Staddan ziyade org. yapmaya yönelmeli yönetim 50 bin kisilik stad yap doldur 50 bin kisiyi ama bir org. yapmazsan hiç bir ise yaramaz.
Formam hazir, uçak biletini aybasindan aldim. Safak saydim ve kaldi 4... 4 gün sonra Dinamo Kiev maçindan sonra 2. kez Avni Aker'deki yerimi alacagim, Trabzonspor'umu ölümüne destekleyecegim. Istanbul'dan geliyorum,forumda çitçitçilardan yakinan onlarca insan var. Buradan çekirdekçi tayfasina sesleniyorum. Lütfenmaça gelmeyin gurbetten maçi izlemeye gelen benim gibi yüzlerce insan olacak o statta. Birakin da tezahürati mesalesi pankarti bol bir maç izleyelim, lütfen BIRAKIN!!!
Badaloglu Nickli Üyeden Alıntı
katiliyorum.yönetim taraftara destek olmadiktan sonra bu isler çok zor olur.insallah bir gün bizde alttaki resimdekine benzerorganizasyonlar yapariz.
[img]uploads/TheLegend/2006-04-25_181917_Untitled-1.jpg[/img]
Ekran basinda yüreklerimiz ayni hedef,ayni sonuç hem sahadakilerle hemde tribündekilerlebirlikte atacak.Benimde zaman zaman elestirdigim taraftarlarimiz dahi istedigimiz sonucu almak için tezahürat yapan taraftarlarimiza katilacaktir.Çünkü bu maç her sene oynadigimiz çok özel maçlardan.Malum bizler o renkleri gördügümüz zaman ''kirmizi görmüs boga'' gibi oluruz.
Ben kendi adima formam ve polarimla Maratonda olucam Biletim Hazir (bu laf sanaydi Oflu144) [img]smileys/smiley36.gif[/img]
valla umarim bilet faciasi yasanmaz...yasanmazsa ordayim forma+polar+atki+kukul[img]smileys/smiley36.gif[/img]
olgun yat kalk dua et antep tutmadigina haa[img]smileys/smiley2.gif[/img]
avni akere geliyorum sonuna kadar bagirmaya
[/QUOTE]
katiliyorum.yönetim taraftara destek olmadiktan sonra bu isler çok zor olur.insallah bir gün bizde alttaki resimdekine benzerorganizasyonlar yapariz.
[img]uploads/TheLegend/2006-04-25_181917_Untitled-1.jpg[/img]
[/QUOTE] yahu su renklerin güzelligi ve ronaldinho eto deco messi puyol olmasa su takimda tutulmaz hahhhh insallah dedigin gibi en kisa vakitte bizde ole oluruz. ins hem organizasyoin açisinda hemde takim açisindan. aslintakim açisin tamam gibiyiz yahuu... yattara=ronnie, eto'o=fatih tekke, deco=syzmek , messi=gökdeniz , puyol=fatih akyel ,,
tamam iste ama tek eksik organizasyon oda olur ins.... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)