Evet arkadaslar bugünkü maçtan sonra ARSNSPOR umuz 2.lig e çikmayi garantiledi.uzun maratondan sonra güzel bir sanpiyonluk kutlamasi yakisir.ARS0NSPOR a 2. ligde3 basarilar dilerim
Evet arkadaslar bugünkü maçtan sonra ARSNSPOR umuz 2.lig e çikmayi garantiledi.uzun maratondan sonra güzel bir sanpiyonluk kutlamasi yakisir.ARS0NSPOR a 2. ligde3 basarilar dilerim
Tebrikler ...Sarsin dört bir yani TRABZON firtinasi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bu yetmez sana Arsin [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bir Arsinli olarak AKREPLERI tebrik ediyorum!!!!!
insallah arsinsporumuzuda 1.ligde görürüz zor ama insallah gerisi gelir
bravo arsinspor[img]smileys/smiley32.gif[/img]
3.ligten sonra playoff yok mu??....
yoksa ben mi yaniliyorum....???
ama yinede basarilar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Helal olsun arsinspor a wallaha.Daha nice basarili günlere.
Bu takimda daha çok is var. Süper lige kadar yolu var .
ARSINSPOR
Arsinspor'a tebrikler, darisi diger Trabzon takimlarina ve Sürmenespor'a.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]hayirli olsun
Tebrikler,insallah seneye de basarilarini devam ettirirler.Trabzon futbolbaskenti diye bosuna demiyoruz. Edited by: bordox
ilk ikiye girenler direkt 2.lige çikiyo 3.ler play off oynuyor.
Tebrikler Arsinspor'a devami gelir insallah.
arkadaslar sirf sanpiyonlu sevinci yasamak için izmirden trabzona gidiyorum.ee tabi birde fener maçi var onda da statta olacam allah izin verirse)
haftaya pazar müthis olacak 100 lerce arabayla trabzonu turlayacaz heryer sari siyah olacak umarim birgün de böle TRABZONSPOR umuzun sanpiyonlugunuda çosa çosa kutlariz)
tek kelimeyle bravo[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
darisi digerlerinin basina...
hayirli olsun darisi ofsporun basina[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Tebrikler.Insallah süper lige kadar yükselirler.Ve diger takimlarimiz da.
alkisliyorum..
umarim bütün trabzon takimlari istediklerini basarirlar ancak bu birlik beraberlikten geçer
Çok sevindim,basarilar.
Bravo..
2. ligde ba$arilar [img]smileys/smiley32.gif[/img]
insallah tüm takimlarimiz 2.lige çikar ve yine birlik içinde dahada yukarilara tirmaniriz
Harikasin Arsinspor.. Insallah 2.lig B'de de basarili olur da A Kategorisinde görürüz.. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)