Colman'ın sarı kartı bilerek gördüğünü düşünüyorum, iddaalıyım...Beyefendi erken tatil düşünüyor...
helal erman
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Şenol Güneş Tolga'nın kendisine atılan pilleri telefonu söylemeye gittiği için sarı kart gördüğünü söylüyor. Cünayet sana ne desek bilmiyorum ki...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
mçatan önce 1-0 bitse iyi diyordum. 1-0 bitti, şu fenerbahçeye karşı 10 kişi bile aslanlar gibi mücadele ettik. yazık oldu diyorum....
herkes züğürt tesellisi peşinde 10 kişi fenere ezilmedik diyosunuzda fener rezil durumda şu takımı yenemeyen kimseyi yenemez adamlar gene bizi yendiler sonuç olarak onlar mutlu biz hüsran yaşıyoruz züğürt tesellisi boşuna
Şenol Güneş : Hangi mantıkla Tolgaya gösterdi anlamadım . Hee bizi 10 kişi bırakmak için Aykut gösterdi tamam birşey demedik .
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Gökhan Gönül'e helal olsun.. Yiğidi öldür hakkını ver. Bir Fenerli'den beklenmeyecek hareket şaşırdım.
Topuz ise bir fenerli'den beklenecek hareketi yaptı ona ayrı şeyler söylüyorum..
BAKIN BEYLER BAYANLAR!!!!!!!
Bu takım ikinci yarı için transfer yapsa bile ŞENOL GÜNEŞ onları oynatmayacak. OY NAT MA YA CAAAAK....
Bu Şenol Güneş inadıdır. Yıllardan beri böyledir.
Bu takım bu maç ile bu sezonu bitirmiştir. Korkak futbol üzerimize yapışmıştır.
Şenol Güneş geçen sene madem bizi şampiyon yaptı bu sene de rezil etti kabul edin artık.
Sadri Şener sen anca kzııyorsun, daha çok kzıarsın. Sesin çıkmadığı sürece daha çok kızarsın. Gökhan Gönül 26. dakikad atılmalıydı.Gökhan'ın topla alakası bile yok. Zokora'yı zokoladılar. Elmander'e vs iki maç caze veriyorsun. Kasıt olan hareketleri bir maça indiriyorsun. Ama faul olduğu bile tartışılır hareketi yapan Zokora'ya 3 maç veriyorsun. İşine geldiği gibi hareket edemezsin. Tamam biliyoruz 6-1 lik durumu. Adamların eline geliyor ceza. Acaba bu adam hangi maçta oynasa , şunda oynamasa daha iyi olur sanki diyerek ceza belirliyorlar. Ziegler de atılmalıydı.
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Ersun Hoca'ya profesyonel danışmanlık yaptıralım, transferleri o yapsın. Şenol Hoca da verilen malzemeden yemek yapsın.
cüneyt çakır bu akşam türkiyenin en büyük DÜDÜĞÜ olduğunu gösterdi!!!bu kadar basit kart çıkarırsa şenol hoca ne yapsın!!hocaya sallamayı bırakın yönetimden transferlerin hesabını sorun
Bugün Burak dışında bütün futbolcularımız çok iyi mücadele etti,burak da etti ama o inanılmaz kötüydü,bütün topları ezdi..10 kişi kaldıktan sonra bir dönem dönen topları almamız,aykuta forvet çıkarıtıp orta saha aldıracak ve duran topa 2 kişi gönderecek kadar korku salmamız benim takımla gurur duymam için yeterlidir..
Genel anlamda da birşeyler söylemek gerekirse de bu takımın 3-4 tane direkt oynayacak topçuya ihtiyacı var..Alanzinho bugün çok iyiydi ,bu kadar iyi olduğu günlerde de oynadığı son toplar ortada..Son topları daha iyi oynayacak gol yüküne katkı sağlayacak bir adam almamız lazım..mesala olcan olabilir..tabi yanında ozan ve alper ile birlikte...
Fenerbahçeli pdfk üyeleri keyfi olarak Zokora'yı bu maçta cezalı yapıyor.
Yerine oynayan tecrübesiz Aykut'a fenerbahçeli futbolcuların bile itiraz ettiği bir kırmızı çıkıyor.
Fenerbahçe maçı 1-0 kazanıyor.
Oyun bu hale geldikten sonra fenerbahçe 10-0 kazansa ne olur Trabzonspor 20-0 kazansa ne olur ?
Bizim izlediğimiz futbol değil.
Tek üzüntüm 3 takım ve onun yardakçısı küçük takımlardan oluşan bu ahlaksız düzendeki tek onurlu takımın onuruyla bu kadar ucuzca oynanıyor olması.
Bunun dışında ne bir üzüntü duyuyorum ne de futboldan keyif alıyorum.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yönetimin yapabilecegi dogru tek sey bu serefsiz ligden cekilmek.
.
FrancescoTotti
ne ezik bi camia olduk..
febe şikeyle geçen sene çaldı şampiyonluğu elimizden bu sene hermaç aleyhimize kararlar çıkıyor hala iyi oynadık diyoruz böyle bir ortamda trabzona şampiyonluk falan vermeyecekler ayrıca fenerde düşmeyecek kimse kendini kandırmkasın bu açık ve net görüldü rüyadan uyanın bize şampiyonluk verilmeyecek yemin ederimki
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)