İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
c) Forumda Trabzonspor'un herhangi bir personeline (futbolcu, teknik direktör, yönetim kurulu üyesi vs.) hakaret etmek gibi, bu kişilerle dalga geçmek veya bu kişiler hakkında alaycı ifadeler kullanmak da kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe cezası alır.
Uyarılara rağmen benzer mesajlarla taciz devam ediyorsa bu durum başka şekilde anlaşılabilir. Hassasiyetle yaklaşılmasını tekrar ve tekrar rica ediyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
tff istifa derken bile ses kısan ligtv 61. dakikada küfürleri son ses herkese dinletti
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
volkan nerede, sapara nerede, adrian nerede ?
tüm bu futbolcuları takıma karkı verecek duruma getir(e)meyen şenol hoca nerede....
arkadaşlar geçen sene burak bir demecinde sağ kanatta daha verimli olduğunu 4-2-3-1 sisteminde 3lünün sağında oynadığını ve ileri geri depar attığını çok yorulunca umutla yer değiştirdiğini ve bu sayede biraz dinlendiğini söylemişti.. yani kendi ifadesiyle bu dizilişte tek forvet oynarten dinleniyor...
bu sene de aynı dizilişle oynuyoruz fakan serkan balcıdan burak, buraktan da umut yapmaya çalışıyoruz, bu olmaz, burak kendi yerinde kalsın bize yeni bir umut lazım..
Attan inip eşeğe bindik!
Simdi burada tartisma cikaran Senol Günes'i elestirme hakkina sahip olan bizler miyiz? Yoksa bize "elestirme hakkin yok" diyen kisiler mi?
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Zaten herkesin ayni fikirde olmasi imkansiz, tabiatin kanunlarina aykiri. Macin ikinci yarisini izlemedim, Gayse macinda da Zokora´nin atilmasindan sonra biraktim. Vallahi cok rahatim, hic olmadigim kadar, Spor programlarini da izlemiyorum cünkü neler konusulucagini da cok iyi biliyorum.
"Bundan sonraki maclara 10 kisi cikalim, hakemlerin isini kolaylastiririz..." böyle bir demec verildi mi bilmiyorum ama verildiyse bu bana fazlasiyla yeter, artar bile.
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
sadri şener yuh diyorum..
sinan engin muhatap alıp TV8 çıktığı için.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Bu takıma destek olmaktan başka yapılacak iş yok. Toparlanacağımıza eminim. Bu maç bizim için bir kıvılcım olacaktır.
Benim derdim tutkunu olduğum Trabzonspor tamammı? Şenol Güneşin çok iyi bir Trabzonsporlu olduğunu(hatta pek çoğumuzdan bile fazla) çok iyi bir futbolcu olduğunu,hatta ona kulübümüzün başkanlığının yakıştığını ama çok iyi bir T.Direktör olmadığını söyledim ve söylüyorum,bununda tıpkı sizler gibi en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum hayırdır?
Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Mesajımı düzeltiyorum.
Tv8'de Faik Çetiner'in sunduğu ''her şey futbol'' programında Fbli seyircilerin sevinç gösterileri gösteriliyor ve ''Nasıl k........ Aykut Kocaman'' tezahüratları gösteriliyor.
Normal midir bu yahu?
Ben anlayamıyorum şenol güneş gitsin diyenleri. Zamanında gitmişliğide var sonrasını hepimiz biliyoruz. Boşa geçen koca sezonlar. Böyle bir örneği yaşamışken bizler hala nasıl şenol güneş gitsin denebiliyor. Gittide ne oldu gelen bizi şampiyonmu yaptı? Yada her sene şampiyonluğamı oynattı. Tam tersi gelen biraz daha berbat etti bizi ersun yanal hariç.
Birde ben artık iyice anladımki bizler boşuna yırtınıyoruz. Futbolda bu kadar para döndüğü sürece bize o pastadan pay vermeyecekler. Çünkü bizdeki potansiyeli biliyorlar. Eğer biz bunlara birazcık pay verirde güclü olmalarını sağlarsak bunlarda potansiyelde var bu ligi 3-4 sezon kapatabilirler diye düşünüyorlar ahada yemin ediyorum. Başka bir açıklaması yoktur bizden çalınanların. 5 senede 2 kez fener, 2 kez gs, 1 kez de bjk şampiyon olur oda onlara sus payı. Bu devran hep böyle sürüp gider.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Senol Hoca gidince kim gelecek? Daha basarili mi olacagimizi saniyorsun? Türkiye Kupasi'ni, Süper Kupa'yi, Lig Sampiyonlugu ve Avrupa'daki basariyi bu kadar kisa bir sürede saglayabilir mi yeni gelecek Hoca? Bunlara cevabin yoksa bundan sonraki yorumlarinida ciddiye almaya gerek yok.
Konu Ilelioglu tarafından (19.12.2011 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Sırf Şenol Hocaya eleştirmek adına rakibi büyütüp,kendi takımımızı küçültmek yakışıyor mu Trabzonsporluluğa.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)