Sayfa 156 Toplam 176 Sayfadan BirinciBirinci ... 56 106 146 154 155 156 157 158 166 ... SonuncuSonuncu
Toplam 4395 adet sonuctan sayfa basi 3,876 ile 3,900 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spor Toto Süper Lig 16. Hafta | Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

cenk52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Alıntı lazibere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Digiturk futboldan çekiliyor????

Baskısını kurarak, Kuluplere Düşme kalkmasa gelirleriniz azalacak baskısı kuruluyor

Tahmınlerimde hiç yanılmadım

SEZON SONUNA KADAR DÜŞME KALKACAK.. BUNU BURAYA YAZIYORUM...SAYFA 155
    Deli oluyorum deli yeter be! Resmen santaj... Ayaginizi denk alin diyorlar...
    Bizde hala Senol Hocamiza sallayalim!

Ilelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı ugurselcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine başlamış çatlak sesler Şenol hocayı eleştirmeye.Bu takımın yönetimi hocanın elindeki kadroyu bozarken ne kadar sesiniz çıktı ne yaptınız da gelip hocayı eleştirmeye başladınız.Bir Şenol hoca kaldı şu takımda onu da gönderelim değil mi?
    Bunu anlamalari icin bilmem kac kere ayni seyi yasamalari lazim. Yönetim kadroyu bozdugu zamanda elestirdim mi Thug? Gelip burda Hocaya salliyor.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

c) Forumda Trabzonspor'un herhangi bir personeline (futbolcu, teknik direktör, yönetim kurulu üyesi vs.) hakaret etmek gibi, bu kişilerle dalga geçmek veya bu kişiler hakkında alaycı ifadeler kullanmak da kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe cezası alır.

Uyarılara rağmen benzer mesajlarla taciz devam ediyorsa bu durum başka şekilde anlaşılabilir. Hassasiyetle yaklaşılmasını tekrar ve tekrar rica ediyorum.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ilelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde ve ne zaman gösterildi? Bizim Stat ne alaka?
    Tv8'de Her şey Futbol programı yanlış yazmışım.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır Helvacı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı lazsar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim Stadyum'da ''Nasıl K.... Aykut Kocaman'' tezahüratları gösterildi.
    Yok artık demeyin, kulaklarımla duydum.
    kardeşim biz koysak bizde aynısını yaprdık.. bırakın bu işleri .... evet adamlar yendi.... galibiyetin zevkini yaşasınlar.. zaten gidiciler

Keleşoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

tff istifa derken bile ses kısan ligtv 61. dakikada küfürleri son ses herkese dinletti
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Cafer Bulur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı StyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün eski kalecimiz Metin Mert'i gördüm. Şenol Güneş için söyledikleri hiç hoş değildi ve 96'da kaybedilen şampiyonluğun Şenol Güneş yüzünden olduğunu hırsla ifade etti çok şaşırdım.
    Biraksin o isleri.

96 daki fener macinda oguzun frikigine mal gibi bakan da metin mertti.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Nereden
    İstanbul

volkan nerede, sapara nerede, adrian nerede ?
    tüm bu futbolcuları takıma karkı verecek duruma getir(e)meyen şenol hoca nerede....

memozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

arkadaşlar geçen sene burak bir demecinde sağ kanatta daha verimli olduğunu 4-2-3-1 sisteminde 3lünün sağında oynadığını ve ileri geri depar attığını çok yorulunca umutla yer değiştirdiğini ve bu sayede biraz dinlendiğini söylemişti.. yani kendi ifadesiyle bu dizilişte tek forvet oynarten dinleniyor...

bu sene de aynı dizilişle oynuyoruz fakan serkan balcıdan burak, buraktan da umut yapmaya çalışıyoruz, bu olmaz, burak kendi yerinde kalsın bize yeni bir umut lazım..
    Attan inip eşeğe bindik!

Thug! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Simdi burada tartisma cikaran Senol Günes'i elestirme hakkina sahip olan bizler miyiz? Yoksa bize "elestirme hakkin yok" diyen kisiler mi?
    ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
    [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Fanatik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Zaten herkesin ayni fikirde olmasi imkansiz, tabiatin kanunlarina aykiri. Macin ikinci yarisini izlemedim, Gayse macinda da Zokora´nin atilmasindan sonra biraktim. Vallahi cok rahatim, hic olmadigim kadar, Spor programlarini da izlemiyorum cünkü neler konusulucagini da cok iyi biliyorum.

"Bundan sonraki maclara 10 kisi cikalim, hakemlerin isini kolaylastiririz..." böyle bir demec verildi mi bilmiyorum ama verildiyse bu bana fazlasiyla yeter, artar bile.
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

TS-FAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Helvacı61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben diyorumki fenerbahçe maçı hakkıyla aldı... kimse bana sen trabzonsporlu değilsin diyemez... diyorsa futbol değil başka bir spor izlesin.... aykutun atılacağı belliydi.... zamanında değişeceksin . adrianı beğenmiyoruz ama ölüsü aykuttan iyidir.
    Hakkıyla aldı ha..Bravo bravo bravo...Avuçlarımı parçalarcasına alkışlıyorum sizi!
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Mustafa Ayazoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

sadri şener yuh diyorum..

sinan engin muhatap alıp TV8 çıktığı için.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

61_Serhat_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Alıntı lazsar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim Stadyum'da ''Nasıl K.... Aykut Kocaman'' tezahüratları gösterildi.
    Yok artık demeyin, kulaklarımla duydum.
    yok yok bende duydum...
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Nereden
    İstanbul

Bu takıma destek olmaktan başka yapılacak iş yok. Toparlanacağımıza eminim. Bu maç bizim için bir kıvılcım olacaktır.

Ertan OKUMUŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı bitirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin Şenol Güneşle ne zorun var onu bir söylesene her hafta burada adama saldırıyorsun. bir defa olsun iyi yaptıklarını takdir ettiğini görmedim ne zamanki işler kötü gitmeye başlıyor ortaya çıkıyorsun. hayırdır arkadaşım derdin ne?
    Benim derdim tutkunu olduğum Trabzonspor tamammı? Şenol Güneşin çok iyi bir Trabzonsporlu olduğunu(hatta pek çoğumuzdan bile fazla) çok iyi bir futbolcu olduğunu,hatta ona kulübümüzün başkanlığının yakıştığını ama çok iyi bir T.Direktör olmadığını söyledim ve söylüyorum,bununda tıpkı sizler gibi en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum hayırdır?
    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Mesajımı düzeltiyorum.
    Tv8'de Faik Çetiner'in sunduğu ''her şey futbol'' programında Fbli seyircilerin sevinç gösterileri gösteriliyor ve ''Nasıl k........ Aykut Kocaman'' tezahüratları gösteriliyor.
    Normal midir bu yahu?

L.Burrows - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben anlayamıyorum şenol güneş gitsin diyenleri. Zamanında gitmişliğide var sonrasını hepimiz biliyoruz. Boşa geçen koca sezonlar. Böyle bir örneği yaşamışken bizler hala nasıl şenol güneş gitsin denebiliyor. Gittide ne oldu gelen bizi şampiyonmu yaptı? Yada her sene şampiyonluğamı oynattı. Tam tersi gelen biraz daha berbat etti bizi ersun yanal hariç.

Birde ben artık iyice anladımki bizler boşuna yırtınıyoruz. Futbolda bu kadar para döndüğü sürece bize o pastadan pay vermeyecekler. Çünkü bizdeki potansiyeli biliyorlar. Eğer biz bunlara birazcık pay verirde güclü olmalarını sağlarsak bunlarda potansiyelde var bu ligi 3-4 sezon kapatabilirler diye düşünüyorlar ahada yemin ediyorum. Başka bir açıklaması yoktur bizden çalınanların. 5 senede 2 kez fener, 2 kez gs, 1 kez de bjk şampiyon olur oda onlara sus payı. Bu devran hep böyle sürüp gider.

Hamza Yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı sametaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman hiç oynamasın.

Futbol artık mücadele demektir. Mücadele etmeyen takımlar hiç bir zaman kazanamaz. Adam beceremiyor.
    Becerir de kendini yükseklerde görüyor.. Onun yeri bence forvet arkasi.. Önüne koyacan saglam bir forvet ozaman iste tam faydalaniriz buraktan
    HY67...

Ozan Yazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bugün eski kalecimiz Metin Mert'i gördüm. Şenol Güneş için söyledikleri hiç hoş değildi ve 96'da kaybedilen şampiyonluğun Şenol Güneş yüzünden olduğunu hırsla ifade etti çok şaşırdım.
    O denyonun maçı sattığı çok konuşuldu, o önce yediği gollerin açıklamasını yapsın..

Thug! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Alıntı Ayazoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadri şener yuh diyorum..

sinan engin muhatap alıp TV8 çıktığı için.
    Bir de karsilikli kakara kikiri gülmesi yok mu. Hey Allah'im ya.
    ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
    [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Ilelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Thug! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi burada tartisma cikaran Senol Günes'i elestirme hakkina sahip olan bizler miyiz? Yoksa bize "elestirme hakkin yok" diyen kisiler mi?
    Senol Hoca gidince kim gelecek? Daha basarili mi olacagimizi saniyorsun? Türkiye Kupasi'ni, Süper Kupa'yi, Lig Sampiyonlugu ve Avrupa'daki basariyi bu kadar kisa bir sürede saglayabilir mi yeni gelecek Hoca? Bunlara cevabin yoksa bundan sonraki yorumlarinida ciddiye almaya gerek yok.
    Konu Ilelioglu tarafından (19.12.2011 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Uğur Demircioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Thug! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen halen daha anlamamak da direniyorsun..Oturduğun yerden ahkam kesmek kolay tabi.Elini taşın altına koymadan oturduğun yerden sadece laf söylemek için yaptığın eleştirilere laf ediliyor.
    Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Fanatik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

O....gitsin yedigi gollere bir daha baksin! her gelen giriyordu mübarek!!!!!!!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Nereden
    Ankara

Sırf Şenol Hocaya eleştirmek adına rakibi büyütüp,kendi takımımızı küçültmek yakışıyor mu Trabzonsporluluğa.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)