Icime sindiremiyorum bu maglubiyeti...
Icime sindiremiyorum bu maglubiyeti...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
volkan neden yoktu macta?
Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
kadroda 31 tane oyuncu olunca kadro geniş sanan ve bunu yutan özellikle bunu yutan taraftar başkan ve transfer yapmayı bilmeyen şenol güneş sezon başından beri bu takımı bu hale gelmesinin en başta sebebidir sen git ikinci sınıf bütün oyuncuları doldur 31 tane oyuncu yap ama oynatıcak elinde adam gibi 15 tane adamın olsun o zaman kusura bakma seni fener de yener ankaragücü de.önce başkan tv de konuşan her yavşağa inanmıcak sonra tarftar sezon başında burda okuyodum herkez 31 oyuncumuz var şöle iyiyz şöle güçlüyüz diyodu şimdi herkez çark etmiş yok transfer miş yok oyuncuymuş
DEVRE ARASI BULURDA ALIRSINIZ KALİTELİ OYUNCUYU UCUZA kendinizi kandırmayın
Bence takımdaki en önemli eksiklerden biri ciddiyetsizlik. Oyunu ne zaman ciddiye alsalar hem iyi defans hem de iyi hücum yapabiliyorlarken biz bu maçı bir şekilde alırız mantalitesine girdikleri zaman ise hem defansta çok bariz hatalar yapıyorlar hem de ofansda üretken olamıyorlar.
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Şenol güneş laf yok..
Antepın futbolcu ızleme ekıbını transfer edelım bence...onlar trabzonlu umut vaad eden futbolcuları bızımkılerden daha once kesvedıyorr..bakın sadece karadenız kokenlılerı bıle daha ıyı tesbıt edıyorlar..bızımkıler polonyalıları buluyorlar..bu kabu edılecek bır sey deılll.paramız bol deyıl savuruyoruz ama..bız bole bırsen daha transfer yaparız.sonra yapamayız..gs fb bjk gıbı her sezon basarısız tranfer yapmaya luksumuz yok!!!!!!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Geçen yıl şansal ne demişti : galatasrayı elbirliğiyle bulunduğu yerden kurtarmalıyız.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Hocayi yanlislari var, elestirin, su oynasa bu oynasa boyle oynasak diyin, anlayalim. Ama tutup istifasini istemek ne demek yahu, basimiza neler gelebilecegini hic mi idrak edemiyorsunuz, gecmisten bu kadar mi ders cikarmaktan acizsiniz? Yaziklar olsun yahu..
Arkadaşlar sakin, elbette takım kötüyse bunda hocanın suçu vardır ve eleştirilir ama kırıp dökmeden. Hoca da durumu görüyordur ama tedavi kolay değil. Bunu yapacak fırsat yok. Değişik adamları oynatarak kazanmaya çalışıyor ama olmuyor. Şu anki durumdan genç oyuncuları oynatarak da çıkamayız. Daha önceki haftalarda da yazdığım gibi ilk yarı böyle geçer, yapacak birşey yok maalesef. İkinci yarıya bakacağız artık.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yenilgiyi hazmedemiyorum. Gs'nin heleki Şu Gs'nin bizi 3-0 yenmiş olmasını sindiremiyorum.
Şu formayı haketmeyen adamlar var yahu. İstemiyorum arkadaş Adrianı falan bu takımın formasını tekrar giymesini istemiyorum. Defolsun gitsin. Futbolcu mu bu adam be !
Başkan Jaja'yı tokatlamış öylemi?
Başkan elini kaldırsa Jaja'nın omzuna ancak yetişir.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Bence bu sene şampiyonluk beklememek lazım, bu seneyi Şenol Hocanın ilk senesi gibi yeniden yapılanma senesi olarak düşünmekte fayda var. Bu seneki hedef avrupa kupalarına katılmak olmalı.
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Ya Gerçekten Çok Sinirliyim Kahvede Bi Tsli Bendim Neler Dediler Ya
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
feneri kadıköyde yenersek bu haftayı çabuk unuturuz![]()
arkadaşlar istifa felan değilde şu kadroyu değiştirmek lazım yabancıların celustka colman zokora hariç geriye kalanı yollanmalı devre arasında.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)