her yerde her zaman her sartta trabzonsporlulugunun insandan insana anlamanin degistigini biliyoruz..
bende böyle bir topic yazdik ve herkes kendine göre trabzonsporlulugunu açiklasin istedim...
her yerde her zaman her sartta trabzonsporlulugunun insandan insana anlamanin degistigini biliyoruz..
bende böyle bir topic yazdik ve herkes kendine göre trabzonsporlulugunu açiklasin istedim...
ilk yaziyida ben yazayim....
trabzonsporluluk demek iyi günde kötü günde takimini yalniz birakmamak demektir.
dogdum bordo mavitulum giymisim,2 yasimda ilk formami sirtima geçirmisim,7 yasimda ilk macina gitmisim,21 yasindayim hala sampiyonluk görememisim...
trabzonsporluluk demek yilmamak,usanmamak,bikmamak,vazgeçmemek demektir.&nb sp;
Trabzonsporluluk demek sadece bir futbol takimi tutmak degil ayni zamanda bir yasam biçimidir.
Trabzonsporluluk demek senelerdir sampiyonluk görmemsine ragmen hala canla basla takimini desteklemeye devam etmek, her hafta bi daha trabzonun ne maçina giderim nede televizyondan izlerim diye yemin edip yeminini çigneyerek tekrar maçlara kosmaktir. Bir sevdadir, bir ask masalidir. (Biraz fazlami abartim ne!![img]smileys/smiley36.gif[/img])
miracciftci Nickli Üyeden Alıntı
Forumu görünce aklima ilk bu yazdiklarin gelmisti.Senden bir yas büyügüm ve hala bir sampiyonluk göremedik.Bikmadan usanmadan desteklemeye devam[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: ts_kolik
Tabzonsuporlu olmak demek; onurlu, gururlu, azimli olmak demek...
Trabzonsporlu olmak kaliteli olmakdemek!!!
TRABZONSPOR luluk demek...BEN demek
Nefes aldigimda cigerlerime giren BORDO MAVI hava demek!
O olunca yasamimin bir degeri var demek.......Yani kisaca HERSEY demek[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Trabzonsporluluk demek SEREF demektir ve trabzonsporlulugun verdigi o
onuru tasimayanlarida 3 bölük halinde istanbul takimlarina
dagitilmislardir...
[img]smileys/smiley4.gif[/img]
TRabzonspor demeksevinç demek ama 22yildir hüzün demek......[img]smileys/smiley5.gif[/img]Basimizin dik durmasi , her duruma gögüs germek ve inat etmek demek.
Trabzonsporluluk Trabzonlu olmamin dogal bir sonucudur ve tüm Trabzon için böyle olmalidir.
Trabzonspor hedefi gol atmak olan bir takim degildir, Istanbul'un kayirilmasini, Anadolu'nun unutulmasini engellemeyi hedefleyen bir takimdir.
Trabzonsporluluk önce takimin misyonunu, serefini düsünmeyi gerektirir. Sonra sampiyonlugu..
hayal kirikligi [img]smileys/smiley5.gif[/img]baska bir sey görmedim
Trabzonsporluluk demek; baskalarini görmek istemeyen vesadece biz variz diyenlerin gözüne parmagini sokmak demek !
Trabzonsporluluk demek ; sevinci sevinç gibi hüznü hüzün gibi yasamak demektir ...
imza yeterli [img]smileys/smiley1.gif[/img]
trabzonsporluluk demek haftalardir takim güzel oynamasada takimini desteklemektir...
Trabzonsporluluk demek, "baskaldirmak" demektir...
Trabzonsporluluk demek, "efendi olmak" demektir...
Trabzonsporluluk demek, "farkli olmak" demektir...
trabzonsporluluk demek dogdun dogali yüzünün gülmemesi,bir sampiyonluk yüzü bile görmemis ve belki de görmeyecek olmana ragmen elinden gelenin son damlasina kadar takimini desteklemek demek.
sinifta tek belki okulda tek olmana ragmen her allahin günü eziklerle kavga etmektir.
en yakin arkadasina,sevgiline her an laf sokmaktir.
dayini kaybetsen de antakyaya cenazeye degil de trabzona hayatinin ilk avni aker maçini izlemeye gitmek(rum takimina elenmesin ragmen) yilmadan takimini desteklemektir.
dersaneyi asip(sevgilini görmemek ve ders kaçirmak pahasina) maça gitmek,tandogandan stada yürümek,maç boyu bagirip ayakta beklemek demektir.
benim utanacak bi seyim yok onlar utansin deyip,yenilsen de kötü de gitsen formani giymek,okul ceketine rozetini takmak demektir.
kisacasi trabzonsporluluk demek çok sey demektir.
aklima geldikçe yazarim kizmasaniz[img]smileys/smiley9.gif[/img]Edited by: shooter13
trabzonsporluluk demek maç yarida kalsa ve yarina devam edilse bile takimin yanina gidip onu desteklemektir.
bunun tarifi yapilmaz hani derler ya anlatilaz yasanilir,hissedilir iste aynen öle...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
trabzonsporluluk demek karadeniz dalgalari ile cosmak karadeniz türküleri ile hüzünlenmektir...
TRABZONSPOR luluk demek ; sabah ise gitmek zorunda olsakta gece yarilarina kadar TRABZONSPOR sitelerinde kalip yorum yapmaktir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)