Evet arkadaslar yeni bir konu açmayi düsündüm,böylece herkesin yasini ögrenebilecegiz,ancak YÖNETICI GRUBUNA SESLENIYORUM:KÜÇÜKLERLE VE ÇOK BÜYÜKLERLE DALGA GEÇMEK YOK..
evet ben basliyorum,belkide en küçügünüzüm
13
Evet arkadaslar yeni bir konu açmayi düsündüm,böylece herkesin yasini ögrenebilecegiz,ancak YÖNETICI GRUBUNA SESLENIYORUM:KÜÇÜKLERLE VE ÇOK BÜYÜKLERLE DALGA GEÇMEK YOK..
evet ben basliyorum,belkide en küçügünüzüm
13
böyle bir baslik için, çok degil daha 2 gün önce tsasik ve ben de "acaba olsa mi?" diye düsünmüstük...
bunu düsünmemizin altinda yatan neden ise, sitede bazen dikkatimizi çeken sevgisizlik ve saygisizlik eylemleriydi... yani birbirimize uyuz olmak, birbirimizden nefret etmek için yer ariyor gibiyiz... üstelik ayni tarafta olmamiza ragmen... oysaki "genel" basliginin altinda ne de anlamli hikayeler okuyoruz (lösemili kardesimiz, baba topum nerede basliklari gibi)... demek istedigim dünya 3 günlük, birbirimizi sevelim... simdi desem ki size yarin uyandigimizda içimizden birisi aramizdan ayrilmis olsa, yani vefat etmis olsa ne tür duygular hissederiz? sanirim baya bir kötü oluruz, en azindan ben öyle olurum... bu demek degil ki birbirimize hiç muhalefet olmayalim... elbette kendi fikirlerimizi savunacagiz, sonuna kadar yazacagiz... ama bir çizgimiz olmali; biz Trabzonspor taraftariyiz... seviyeyi elden birakmamaliyiz... önce birbirimizi sevmeliyiz, gerisi hallolur...
örnek olarak bir renkdasimi vereyim... mesela nytre... diyelim ki biz Halilhodzic konusunda zit fikirdeyiz... o kendi fikrini ve gerekçelerini yazacak; ben kendi fikrimi ve gerekçelerimi... bunda bir problem yok, aksine çok güzel... ama yarin öbür gün baska bir konu açildiginda nytre'nin fikriyle örtüssem bile, sirf daha önce Halilhodzic konusunda zit düstügümüz için ona muhalif yazilar yazmamaliyim, böyle yaparsam saçmalamis olurum, haksiz miyim?... yani burada bir konuda zit fikirli olmak her konuda zit fikirli olacagimiz anlamina gelmemeli... (burada isim ve konular sadece bir örnekti, hatirlatayim...)
iste bu saygi noktasinda birbirimizin yaslarini bilmemizin belki yazilarimiza da etki edeblecegini düsündük...
çok uzattim kusura bakmayin... ben '77 liyim... 1800 degil, 1900 [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
ben 89luyum.
17 yasinda oluyorum galiba
25[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yalniz 34 ama simdilik. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
15 temmuzda tam 17 oluyorum
poseidon hocam yasinizi yanlis yazdiniz galiba bende 21
10.Kasim.1986 dogumluyum... yani 19
Dogru yazdim.Ben 1990 dogumluyumKeSKiN_61 Nickli Üyeden Alıntı
31'i Deviriyoruzvay bee.Kocadik laaa.......[img]smileys/smiley5.gif[/img]
1987 dogumluyum yani yas 19..
en küçük benmiyim yani?galiba öyle oluyor
[img]smileys/smiley5.gif[/img]
KÜÇÜKLÜGÜN EN SEVDIGIM YÖNÜ ÇOK ILGI ÇEKIYORSUN(mesaji anlayin..[img]smileys/smiley36.gif[/img])
iki tane 86 dogumlu arkadas yaslarini sirasiyla 21 ve 19 olarak yazmis, nasil istir bu ya [img]smileys/smiley4.gif[/img], ben de 84 lüyüm yakinda 21'i tamamlayacagim....
oldu bende 15.03.1994 ama 20 yasindayim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yok mu benden bir büyük, elini öpecegim. Ahmet abi nerdesin, kurtar beni [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Abicim ben küçügüm daha!
23
21
11 Aralik 89... eee 16 oluyo galiba...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)