Bugün cok acik ve net görüldiki, Futbolcular arasinda büyük guruplasma var. Kim ne derse desin...
Görüslerinizi bekliyorum !!!
Bugün cok acik ve net görüldiki, Futbolcular arasinda büyük guruplasma var. Kim ne derse desin...
Görüslerinizi bekliyorum !!!
Konya Maçindan beri söylüyorum ama olmuyor
Takimini Rehabilite edilmesi lazim çok çok acele
Lütfen Avrupa ya gitmek isteyenlere Tesekkür edilip gönderilsin
Sikeden Ceza alan Gökdenizin kluble ilisigi kesilip yurtdisina gönderilsin
Hüseyine de Tesekkür edilip önü açilsin
Erdinç Djokay Halilhodziç e de klub bulunsun
Ve allah askina bizi Kanser etmekden Vazgeçilsin
Geliyorsa Lucescu Gelmiyorsa da Giray bulak gibi bir Trabzonluyl Çok uzun süreli bir anlasma büyük yetkiler Verilsin
Senol Hoca Futbol A.S nin basina geçip gördügü pislikleri Açiklasin yeter artik
20 yil daha Sampiyon olmak için beklerim
ama 2 maç daha böyle karaktersiz bir kadro sahada görmek istemiyorum
gruplasma diyebilecek kadar bilgimiz yokki...
takimlar Kötü gittigi dönemlerde bu tür düsünceler hep artar. 100. yilnda hüsran yasayan galatasarayda dageçen sene bu iddaalar wardi. ribery gitti, heinze geldide mi gruplasma yikildi... Bence bos iddialar bunlar.
Takimda bir grup var.. kazma gurubu,1- hüseyin,2- tayfun,3- erdinç,4-lee,5-hasan,6-adini bile söyleyemedigim sol kanat,7- kaleci.... bu kadar büyük bir kazma gurubuyla sen kaçan3.. üzülmede küme düsmedigimize sevin..
morientes cok hakli bu kazma grubuna bide yiyici gurup eklersek tam olur bence [img]smileys/smiley11.gif[/img]
morientes Nickli Üyeden Alıntı
durumu çok güzel özetlemissin.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ilk önce su büyük kral dedgimiz f.tekkenin gitmesi gerek sonra topun ne oldugunu bilmeyen hüseyininn
ne gruplasmasi yaa olsa ne güzel olur onlar en azindan kendilerine pas verirler belki oyun oynariz
keske gruplasma olsa da belki takim oluruz
Evet takimda bir gruplasma var: Futbolcular ve Halilhodziç.
Takim savasmiyor... elinde degil..Trabzonspor Rakib ne kadar izin veriyorsa o kadar oynuyor...[img]smileys/smiley18.gif[/img]
ironmaster Nickli Üyeden Alıntı
evet ya yazik ediyoruz adama. birakalim önü açilsin gitsin artik madrid'e. [img]smileys/smiley18.gif[/img]
Evet bilmiyorum, artik basliklan ne anlama geliyor, ama bügün Yattara pas verilmedigini gördüm, bunu son haftalardan beri, takip eden maclari 90 dakika seyreden görmüstür. Dogru dürüst Pas verilmiyor. Djokaj bile Yattaradan daha cok topla buluyor. Bencede var birseyler.
huseyin hasan a sahip bir orta saha da top yapmak imkansiz bir de formsuz symek olunca is hepten sansa kaliyor bana solermisiniz huseyin kac senedir bu takimda top oynuyo hemen hemen her maca cikiyo kaç tane golü var hadi geçtim kaç tane asisti var hadi geçtim kaç tane olumlu pasi var (yana attigi paslar hariç) hadi geçtim onuda peki rakibi durdurabiliyomu bazen iste eeee bu adam hala nasil bu takimda ????? hemde milli takimda da oynuyo kusura bakmasinlar ama hüseyinden olsa olsa yedek olur bence hasanla birlikte kulubeye gerci hasan gitsede olur nerden yapti gs macinda o asistti yaaaa gerçi ayri bi konuda hocada yasaniyo yok artik bence gitmeli sene sonunda adam oyun okuyamiyo degisiklikler yanlis zamanlama yanlis olmuyo malesef olmuyo hersene ayni tantana sikildim artik ya
Artik Yattara konusunu taraftar birakmasi lazim. Kendi milli takiminda bile 90 dk oynamiyor. Hic bir hoca onu devamli oynatmadi, seyirciye ho$ gelen iki haraket yaptimi i$ bitiyor. takim oyunu oynayan bir oyuncu deyil i$ine geldigi zaman oynuyor. Bu konuda yönetim bile zor durumda.canim TS Nickli Üyeden Alıntı
gokdeniz yattarayi sevmiyo benceeeee
Öylemi gecen sene nasil takir takir oynadi Senol Günes zamaninda. Onu oynatmak meselle, öyle bir oyuncun varsa oynatmasini bileceksin. O zaman teknik adamin görevi nedir orda. Baktin Yattara oynamiyor, o zaman ver gitsin, zaten ondan iyileri cok var. Hepsi bekliyor Trabzonspor dan teklif gelsin. Yattara takim oyniyan oyun da oynar merak etmegin siz.ismet61 Nickli Üyeden Alıntı
Ayrica bu sezon Szymek sakat Fatih sakat ve Gökdeniz cezayliyken Yattara takimi ayak tutmak icin elinde geleni yapti. Neyse herkesin görüsüne saygilim.
Edited by: canim TS
Bu takimdaki sorunlari en iyi atay aktug be senol günes biliyor Bunlar konusmadigi sürece biz üzülmeye mahkumuz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bu baslik bence saçma
yattara ilk yari oyunda olsa da son 10 dk daki oyunu sergilesek en az 3 gol bulurduk..
bsaslik zararli ve kapatilmali bence
maglubiyetlerin sebebi Halilhodziç den baskasi degildi...
ironmaster Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katiliyorum...Elestiri yazinca bozguncu istikrar düsmanio oluyoruyz amam bizim istedigimiz bir isik,ümit görmek.....
Gereken operasyon yapilsin....
GrandOFLee Nickli Üyeden Alıntı
Niye sacma !!!
Gercek Trabzonspor Taraftari son 6-7 Maca bakarsa görür bunlari, siz yedek Külübesine Vahid'e bakacaginiza Sahaya bir göz attin, neler oluyor...
Yattara gecen sene Fatih'e en az 14-15 Kafa gölünün asistini yapti, 1-2 aydir ses seda yok, niye acaba.
yattara oyuna girdi 15 dakka adama top atmadilar. oynamiyo bu adamlar oynamiyo deplasmanda hiç oynamiyolar biliyolar çünkü trabzonda böle oynasalar baslarina ne gelecegini
karadenizden günebakis diye bi gazete müsveddesi var trabzonda asil grup orda trabzonsporu parçalamak için ellerinden geleni yapiyolar hüseyinden para alip haber yapiyolar adamlar siz duydunuzmu arkadaslar bizim zidane hüseyin i ingiltereden izliyorlarmis [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] bu gazete haber yapmis niye aslinda hüseyin çok iyi topçu!!!!! bütün suç hocanin imaji veriyo futbolcularin hiç suçu yok gibisinden yönetim bu yerel basina çeki düzen vermezse vay haline yakindir yönetimin kuyusunu da kazmaya baslarlar
Gruplari kafa kafaya tokusturalim bence......
ne dogruisu ne yanlisi ben anlamam ama yillarir süre gelen bu kelime artik midemi altüst ediyor,artik yeter,
sabrimiz tasiyor,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)