Mamadou Diallo
02.12.1984
1,86m
SC Lokeren
600.000?
Mamadou Diallo
02.12.1984
1,86m
SC Lokeren
600.000?
jose julien de la cuesta...kolombiyali su an cadiz'de(ispanya) oynuyor...
Edited by: b_kartal
![]()
De La Cuesta · 2
![]()
Jose Julián DE LA CUESTA Herrera
Medellín (Colombia)
Colombia
Nacido el 10 de febrero 1983 (22)
184 cm
73 kg
0 veces internacional
Debut: Elche-Cádiz 14/03/04
Procedencia: Nacional Medellín (03-04)
Años contrato: 3
Demarcación: Central
Joseph Elanga
02.05.1979
1,81m
Bröndby IF
1.500.000?
valla ben bu topicleri çoook gereksiz buldum arkadasim yanlis anlamazsan yarim saate kalmaz kapanir benim de basima çok gelirdi
muratdinc Nickli Üyeden Alıntı
aynen katiliyorum abi
of_divranli Nickli Üyeden Alıntı
Bence de dünyadan bikaçyüz kisi yazilabilir buraya saçma geldi [img]smileys/smiley5.gif[/img]
BU konuyu transfer bölümünde dile getirebilirsinn
yahu timuçin gibi bir adami kimse görmüyo galiba adam erciyes de telef olcak nerdeyse.bunu almalari lazim bana göre.suan en iyi solbekler den biri [img]smileys/smiley32.gif[/img]
wederson.
Trabzonspor'da herkes teknik direktör de taraftar bulamiyoruz.
Taraftarin, taraftarligina devam etmesi, ya da baslamasi, bu tür hiçbir faydasi olmayacak islerle ugrasmamasi dilegimle.
simal yildizi Nickli Üyeden Alıntı
walla ya aynen katiliyorum
Her mevkii için to..... mi açacagiz?
Ortalik zaten karisik oldu olacak libero adaylari, stoper adaylari, sag kanat adaylari, top toplayici adaylari hepsini açalim...
AkcaabatliTS Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img]türkiyedeki en iyi sol bek. hücüma katkisi büyük.
topic hiç gereksiz ve fuzuli degil,gayet sik ve anlamli böyle her mevkinin ayri topicte tartisilmasi...
Kesinlikle ayni görüsteyim transfer konulu topic varken bunlara gerenk yok!!..fincher_se7en Nickli Üyeden Alıntı
pek ayni görüsteyiz gibi gelmedi bana[img]smileys/smiley4.gif[/img]mini FaNaTiK Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley4.gif[/img]filmsiniz yaaa(ustteki diyalog tam gunun eglencesi)[img]smileys/smiley4.gif[/img]
sol beke wederson harika olur, timuçin yasi 31 felan, bize yaramaz artik, yoksa oda çok guzel oyuncu
fincher_se7en Nickli Üyeden Alıntı
Bana da[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)