bu top bana pek garip geldi ya..ama bravo..ii gol atar bu kiz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu top bana pek garip geldi ya..ama bravo..ii gol atar bu kiz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Biz futbolculuk degil Taraftarlik yapiyoruz[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ama hiç de fena olmazdi yani[img]smileys/smiley4.gif[/img]Kiz çok iyi, 3-5 sektirmeye çalisan biri olarak komplekse girdim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
kiskanma, cali$ seninde olur ... :-)Edited by: AvniAker
çalismayla olur mu ki? [img]smileys/smiley5.gif[/img]bizim futbolcular çalissa mesala basarili olurlar mi?[img]smileys/smiley19.gif[/img]
ben bu kiza asik oldum [img]smileys/smiley4.gif[/img]
zuahahahaha[img]smileys/smiley4.gif[/img]corleone Nickli Üyeden Alıntı
akrobatik hareketleri görmezden gelirsek bende sektiriyorum ne var yani[img]smileys/smiley4.gif[/img]denebilir[img]smileys/smiley1.gif[/img]
hali saha maçi yapmayi düsünen arkadaslar var bir ön görüsme yapsinlar bari[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: sevgi
Evet kiz gerçekten iyi artislik hareketler filan . ama bend iyi top sekterim bazi hareketlerde yaparim ama.isterseniz sevginin dedigi gibi hali saha da bulusalim.
iii hareketler yapiyo bu hareketleri kesin bizim ...... hüseyin yapamaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
kizda bir tanede numara yok hep numara!..
Hatunu mutlak suretle trabzonspora katmak gerekir....[img]smileys/smiley4.gif[/img]
sweetrose Nickli Üyeden Alıntı
bonservisi bayaa yüksekmi$ :-)
bunlar reklam kokan hareketler aldanmayin[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu hatunla evlenip tez çocuklari Trabzonspora aldiralim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Disi Ronaldinho'yu Atv de 2-3 ay öncesinde haber bülteninde izlemistim.Fransa'da dogup büyümüs.Birkaç Bayan Futbol Takimindan teklif aliyormus.Bayan Futbolunun Gelecegi olarak gösteriliyor.
güzelmis video
sol kanada bu kizi mi alsak[img]smileys/smiley36.gif[/img]lee ve djokaj dan iyi is yapar[img]smileys/smiley17.gif[/img]
en kisa zamanda bmn deki bayan arkadaslardan böyle bir video bekliyoruz.
Yoksa yeni transfer adayimiz bu kizmi.Aman aman yattara rahat durmaz sahada.
düsünceye bak allah'im yarabbim[img]smileys/smiley36.gif[/img]immortal_TS Nickli Üyeden Alıntı
onurkaradeniz Nickli Üyeden Alıntı
Kanka ne olcagdi düsünsene ama sonunu yaw[img]smileys/smiley4.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]hatun saglam..o hareketleri nasi yapiyor bi kiz bunlari nasi yapar[img]smileys/smiley4.gif[/img]
helal olsun ne diyelim.. nedense hüseyin geldi aklima..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)