Baþka baþlýk varsa kusura bakmayýn ama resmi sitedeki takýmlar arasýnda kadýn futbol takýmýmýzý göremedim kapatýldý mý? bilgisi olan var mý?
teþekkürler
Baþka baþlýk varsa kusura bakmayýn ama resmi sitedeki takýmlar arasýnda kadýn futbol takýmýmýzý göremedim kapatýldý mý? bilgisi olan var mý?
teþekkürler
Ben kapatýldý diye biliyorum, ama tam emin deðilim. Bakalým baþka renktaþlar da bir yazsýn.
Kapanmýþtý
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
edit..........
"Trabzonspor taraftarý rüzgara uymaz, rüzgarý yaratýr" Þenol GÜNEÞ
Ýlgili zamanda kapatýlmamasý için burada baþlýk açmýþtýk ve üyelerimizden kulübe mail yoluyla tepki göstermelerini rica etmýþtik.
Gerek üyelerimizin duyarsýzlýðý, gerekse de kulübümüz çalýþanlarýnýn gönderilen mailleri okumadan silmesi sonucu baþarýsýz olmuþtuk.
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
kulubün kadýn üyesi olarak sikayetlerimi dile getirmiþtim ama yonetimimiz bizi pek ciddiye almýyor maalesef. verilen taraftar ödüllerinde tepki olarak ileriki senelerde en basarýlý kadýn futbolcumuz bransýnýn kaldýrýlmamasýný rica ediyorum. Trabzonspor olarak farkýmýz olmalýydý ve bu bransýmýz kapatýlmamalýydý.
Maalesef kapatildi.
Üstelik sacma sapan bir nedenden dolayi: "Maddi anlamda zorlaniyoruz."
Türkiye'de bir ilki gerceklestirip SL'e katilmistilar. Ama simdi yoklar.
Yazik..
Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...
Kapatýldý her zamanki gibi buna da tepki koymuþtuk BMN olarak ama bu sefer yönetimi yolundan döndüremedik
Biz sevdadýr Trabzon , yorozundan baþlayýp ziganasýnda bitmeyen
Bayan Futbol Takýmýmýz Kapandý !!!
Maalesef zamanýnda çok uðraþtýk ama engel olamadýk.
BordoMavi.Net
Forum Kurallarýna uymayan mesajlarý lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalým
umarým tekrar açýlýr
bize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVÝ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE ve DEDÝRTENE
çok yazýk oldu ya. çok da baþarýlý olmuþlardý
Türkiye Ligi'nin ilk þampiyon takýmý..
Vay be!..
Yaþamak Direnmektir!
Stad gelirinden azcýk bir para aktarsan yeterdi be çok zordu yazýk.![]()
KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Çok uðraþtýk mail attýk forumda bu kadar kiþi ama Sadri baþkan kapattý takýmý . Çoðu baþka klüplere transfer oldu oyuncularýn þu an profesyonel spor hayatýna baþka takýmlarda devam ediyorlar
BordoMavi.Net
Forum Kurallarýna uymayan mesajlarý lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalým
illa 3istanbul takýmýnýn olacak sonra biz yapacaz.onlardan faklýolduðumuz yanlardan birisiydi. bu yönetim her yönüyle eleþtirilmeyi hakediyor. ben trabzonsporluyum kiþiler beni baðlamaz kulübü en iyi idare edebilecek birisi gelsin. yazýk. bayan futbol takýmý çok baþarýlýydý oysa ki
evet bencede yazýk olmuþ bayan futbol takýmý için ama þuan ençok açýlmasýný istediðim bayan voleybol takýmý voleybolda ezeli rakiplerimizle nezaman mücadele edeceðiz çok merak ediyorum.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)