milan şampiyonlar ligi tarihini en erken golünü attı sabırım barca ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum bilen yok galiba?Manuel Fernandes&Gustavo Colman
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum bilen yok galiba?
Bu arada star tvye mail attım cevap da bekliyorum.En son -Samet tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 21:59."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Lig tv'den yalnız Trabzonspor maçlarına üye olan arkadaşlar olası bir şifre konması durumunda yapmamız gerekeni biliyorsa özelden mesaj atabilirlerse çok mutlu olurum.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestar tv türkiyeden normal uyduyu şifreliyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar TV şifreli verecek maçı, bugün yabancı bir sitede okudum Facebook'ta bazı sayfaların iddia ettiği gibi şifresiz olmayacak.
Biss işini halledin derim bir an önce.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef...
Neyse sağolun bakılacak bir hal çaresine."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba ,
Bu arada star tvye mail attım cevap da bekliyorum.Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper yapmışın, cevabı bana da mailler misin, sayfada geri kalıp göremeyebilirim.
Alo Star Hattı:
0 (212) 478 07 87
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz...
Olmazsa burayı arayacağım siz de arayabilirsiniz direkt."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
Yorum