Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bir Þarký Arýyorum...

SEDAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

Standart Bir Þarký Arýyorum...

- Arkadaþlar Cem Yýlmazýn bir tat bir doku gösterilerinde bir bölümde mýrýldandýðý ve sonradan bir kez dinlediðim bir þarký var , belki bilen vardýr , baþlýk biraz kalabilirmi sonra silinebilir "ooooo þayn diye baþlayan oooo sobrayn rrrarararra oooo þayn felan iþte , fransýzcaya benzettim ben , bir yardýmcý olsanýz...
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

aumur - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

Alýntý aumur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    - Çok teþekkür ederim Eyvallah kardeþim , yýllardýr kafamda ara ara da olsa "lan neydi bu ya " diyen bir kemirgeni yok ettin
    Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & Þahmelik
    .................................................. ..................................................TERTEMÝZ82

aumur - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

bilinmeyen bir þarkýnýn deþifre oluþunu görmek çok zevklidir. yardýmcý olabildiysem ne
    mutlu. iyi dinlemeler

Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    43

Alýntý aumur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bilinmeyen bir þarkýnýn deþifre oluþunu görmek çok zevklidir. yardýmcý olabildiysem ne
    mutlu. iyi dinlemeler
    - Yanlýz kafamda þarkýyý nasýl kurduysam þimdi dinleyince bumuymuþ ya benim kafamdaki daha güzeldi dedim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)